جالب اینجاست که من با صبانت دیروز 5 گیگ شبنه دانلود کردم
Printable View
جالب اینجاست که من با صبانت دیروز 5 گیگ شبنه دانلود کردم
U P D A T I N Gنقل قول:
نتیجه این تست که اصلاً خوب نیست. زنگ بزن پشتیبانی بگو وضعیت رو.نقل قول:
دوستان بین POL-512-30G و POL-512-U+ کدوم رو پیشنهاد میکنین؟کمک کنید از سر درگمی بیرون بیام!سرعت روزانه شبانه به خصوص پینگ خعلی واسم مهمه
میزانِ مصرفِ ماهیانتون چقدر هست؟نقل قول:
و برای سرعت روزانه و شبانه چه مقدار مد نظر دارید.
در مورد پینگ هم پارس آنلاین زیاد ثبات نداره گاهی میاد زیرِ 200 یا حتی 150 گاهی هم میره 350 یا حتی بالاتر(سرور خارجی)
POL-512-30G
با این سرویس میتونید در صورتی که مرکزتون وضعیت خوبی داشته باشه و خطتتون 9 مگ را بکشه سرعتی در حدود 950 تا 600 KB\S داشته باشید.
و شبانه هم بازم اگه شانس بیارید میتونید شبی بینِ 5 تا 13 گیگ دانلود کنید.
POL-512-U+ 30GB هدیه باسرعت 4Mbps
با این سرویس تا حجمِ 30 گیگ را با سرعت 512 KB\S(دقیق نه ولی همین حدود) داشته باشید و بعد که 30 گیگ تموم شد سرعتتون میاد روی 64 KB\S.
به نسبت قیمت صرفه با اولی هست.(حدود 23 هزار با هم اختلاف قیمت دارند ، در قراداد یک ماهِ)
به نسبت سرعت هم همین طور.
اما اولی اگه 30 گیگ را مصرف کردید باید حجمِ اضافی بخرید یعنی برای هر گیگ بعد از اون 4500 باید بدید.
پیشنهاد کلی اگه دفعه اول میاد پارس قرارداد بلند مدت نبندید.
یک قرار داد 1 ماهِ داشته باشید و ببنید اوضاعِ پارس تو مرکز شما چجوری هست.(چون پارس بعضی جاها از افتضاح هم رد میشه ، و بعضی جاها عالی نمونش خودم شبی متوسط 10 گیگ دانلود رایگان)
اگه راضی کننده بود بعد اقدام به خرید سرویس بلند مدت کنید.
سوال:
از دوستانِ اینجا کسی تا به حال در طرحِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به معرفی کاربری کرده و اون 10 تومان را گرفته یا نه؟
یعننییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییی خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا :n14:
امروز پارس بعد از 1 هفته ز زده :n14: میگه استعلام کردیم گفتن خطتون فیبره نوریییههه :n14: همون خطی که 4 ماه طول کشید با هزار بدبختی وصل کنن :n14: دوباره ز زدم مخابرات:n14: دوباره نه سلامی نه چیزی عین بلانسبت این حییوونا : ها :| بگو :| چیه :| بعدم همینطوری گوشیو قطع می کنن :n14: نه خداحافظی نه چیزی :n14: یهو :n14: بازم جواب نمیدن ... میگم من اومدم به این شرط خریدم که مسی باشه :n14: همتون گفتین مسیه :n14: پس جریان چیه :n14::n14::n14: 1 ساعت پاسکاریم کردن به تمامی بخش های ممکنه :n15:اخرشم گفتن بعدا ز بزن :n14:
بفرما .... الان ز زدم ، گفتن نه خطتون فیبره نوریه
میگم خودتون گفتین مسیه
من اومدم خریدم به این شرط بود که مسی باشه
مسولتون به من گفت این خط مسیه
یعنی چی ؟ میگه نه من استعلام کردم از واحد فنیمون گفتن فیبر نوریه
الان من چه غلطی بکنم :n14: خدایا من و بکش :n14:
ز زدم مسول مربوطه :n14: گفتم امضا ت و دارم :| خودت مسی به من نوشتی تحویل دادی :| گفت بله :n18: مسی تحویل دادم :n20: پورتت و لازم داشتیم ولی الان عوضش کردم :n17:
من :n14:
مسول مربوطه :n10:
مرکز مخابراتی پاسدارن :n09:
پارس آنلاین :n13:
دوباره من :n14:
بله من معرفی داشتم و بعد از مدتی در قسمت مالی 10 هزار تومن طلبکار شدم و هنگام خرید قرارداد جدید اتوماتیک از کل مبلغ کسر شد. حتما توی فرم باید شما رو به عنوان معرف ثبت کرده باشندنقل قول: