نده باو صبر کن اخه اینا محک میشناسننقل قول:
Printable View
نده باو صبر کن اخه اینا محک میشناسننقل قول:
سلام و درود
طي چندين بار شكايت تو سايت ١٩٥ متاسفانه نوشتن كه اصلا امكان خروج از pcm را نداريم و هر چي خواهش كردم اصلا گفتن نميشه و ميتونين با وايمكس و وايرلس استفاده كنين و گفتم ممنون كه ياداوريم كردين بيشعورا و خلاصه خطم امكان نداره از pcm در بياد و حالا سوالم اينه ميتونم تو كوچمون بزنم جابجايي خط با خط ؟ و اينكه اگر خطم را عوض كنم با يكي از همسايه هاي تو كوچه ميشه از اسياتك استفاده كنم و اگر ميشه روي اون اگهي كه ميخوام بزنم چي بنويسم كه جلب توجه كنه و كارايي داشته باشه ؟؟؟ ممنون ميشم دقيق بفرماييد كه چي بنويسم
من تو روزای اول این طرح 3 گیگ 3 گیگ رایگان با استفاده از امتیاز گرفتم از سایتشون .
جدیدا هم باز امتیازم میرسید به 3 گیگ اما 200 امتیازش رو تخصیص دادم به موسسه محک ( البته انشالله که به دستشون برسه ) :n12::n16:
بهتر بود شما با امتیازت گیگ رایگانو بگیری بعد هزینه اون 3 گیگو بری از سایت خود محک به حسابشون واریز کنی. اینا که حلال حروم سرشون نمیشه با پول زوری که از کاربرا میگیرن میخوام صدسال سیاه کار خیر انجام ندن!نقل قول:
شما نامحدود آسیاتک دارین و هنوز محدود نشده سرعتتون؟نقل قول:
نه من داشتم با دوستمون سر نامحدودای پارس صحبت میکردمنقل قول:
دوستان راهنمایی لطفا.نقل قول:
من خودم اگه از سرورای اسیاتک بگیرم 15 تا 18 گیگ اگه از غیره سروراش بین 8 تا 10 گیگنقل قول:
دوستان اگه موافق باشید یه گروه تلگرام هم بسازیم برای اینکه اونجا هم سریعه هم راحتتر البته این فروم یه چیز دیگست من علاوه بر این میگم.
یه بنده خدایی ساخت وسطاش که شلوغ شده بود دیگه جوک میذاشتن شما اگه میتونید بسازید لینکو برای اعضا پ خ کنید همه صد در صد میاننقل قول: