کمتر از 4 تازه بیشتر هم خوشحال میشن!نقل قول:
بیشتر نباید بشه:n02:
برای آموزشی یه بار شب قبلش با صفر بزنید یه بار هم وسط دوره کفایت میکنه تا آخر دوره که که میرید مرخصی تا حد آبرومندی بلند بشه موهاتون:n19:
Printable View
برای آموزشی یه بار شب قبلش با صفر بزنید یه بار هم وسط دوره کفایت میکنه تا آخر دوره که که میرید مرخصی تا حد آبرومندی بلند بشه موهاتون:n19:
یه 15 تومن باید بدی واسه گرفتن یسری از وسایل(زوریه!) بعد کرایه اتوبوس برگشت و نهار یا شام و ...نقل قول:
چه خبره مگه اونجا؟ زورگیری میکنن؟!
سلام دوستان من امروز رفتم یه دفترچه گرفتم ولی خیلی گنگه و پیچیده کسی میتونه کمک بکنه؟ یه چند تا سوال دارم
میشه به جای دکتری که معرفی کردن یه دکتع دیگه برم یعنی فقط میخوام تایید کنه که مشکلی ندارم این دکتره که معرفی کردن معرف به شوشگله:n10::n02::n09: 30 تومن میگیره:n24:
دکتر اشنا زیاده فقط شدنش مهم چون روی برگه اسم اون دکتره رو نوشتن
اففتاح حساب تو بانک سپه اجباریه؟ 20 هزار تومن میخواد لامثب:n24:
بعد من کاردانی میخوندم که از 30 شهریور مشمول شدم یعنی صنوات خدمت گرفته بودم تموم شد ولی باز یه ترم دیگه داشتم و دیگه نرفتم که تو برگه راهنمای دانشگاه ازاد نوشته اگه یه ترم بدون اطلاع به دانشگاه مراجعه نکنم به معنی انصرافه و منو به نظام وظیفه معرفی میکنن منم که غیبت کردم و اصلا دانشگاه نرفتم الان تو دفترچه تاریخ انصراف رو چی بزنم؟؟؟؟ اصلا میشه خالی گذاشتتش؟؟؟؟
تو تاریخ پیشنهادی برای اعزام چی بزنم؟؟؟؟
مهارت چی بزنم مثلا بزنم طراحی سایت ؟ خخخخخخ:n10:
تو برگه سوابق بیماری خالی بزارمش و فقط اسمم رو بنویسم و امضا کنمش؟؟
خب همینا فعلا ممنون میشم منو از این گنگی در بیارید
سپاس
سه روز دیگه اعزامیم:n20:
بیخیال دادش؛ چه وسایلی؟ خودمون داشته باشیم هم باز باید بگیریم؟!نقل قول:
حقوق که نمیدن؛ جیبمون رو هم میخوان بزنن!
پادگانی که گفتی اینطوریه یا کل نیروها؟ :n13:
خوشحالی؟:n04::n04::n04::n28:نقل قول:
منم همین طور سه روز دیگه اعزامم:n02: بالاخره این شتریه که دم در هر خونه ای میخوابه باید گذروند ...
ولی یه چیزی من فکر میکردم پول کرایه اتوبوشی که میبره پادگان رو خودشون میدن! تازه وسایل ساک و ... اینایی هم که میدن اا ما باید پول بابتشون بدیم یا اینکه؟ جز همونجا محسوب میشه؟ از دوستانی که رفتن راهنمایی کنن لطفا ...:n16:
خدا پشت و پناه کسائی که برج 12 میرن خدمت :n16: که میشن پسر خدمتی خودم ! :دی یادش بخیر سال قبل همین موقع ها حس و حال شما رو داشتم
دوستان با اراده و محکم برید خدمت و حساب همه چی رو هم بکنید ولی نترسید. روزای عجیب و غریبی در پیش دارید. روزای آموزشی ، روزای رژه ، روزای تیراندازی ، تقسیم و دادن امریه و استرس اینکه کجا افتادم ، معرفی به یگان ، خدمت در یگان و...
دوستان وسایل اولیه مورد نیاز رو + مقداری پول حتما همراه داشته باشید. داشتن برگ آبی و سبز هم شاید به دردتون بخوره. خوراکی هرچقدر تونستید ببرید ، ضرر نمیکنید. از ترسوندای الکی روز اول دژبانها هم بد به دلتون راه ندید که الکیه !
یه توصیه هم به خدمتی های خودم ، اونایی که میرن عجب شیر ! لباس گرم حتما همراهتون باشه ، حساب غذای بدش رو هم حتما بکنید. اینم بدونید آخر هفته ها یعنی 5 شنبه میرید مرخصی تا شب جمعه
من دقیقا عجب شیرم از لحاظ برخورد چطورین؟خود منطقش چطوریه؟ خیلی سخت گیرن؟ اون امتحان اخرش خیلی جدیه؟ لطفا یه توضیح کلی درموردش بدید.(ببخشید اگه این هممه سوال کردم چون واقعا کنجکاوم ببینم کلا چطوره؟نقل قول: