چون سرویست 512 است به نظرم فعلاً محدودیت برات گذاشتن. بهتره یکی دو روزی صبر کنی اگه وضعیتت درست نشد، حتماً با پشتیبانی تماس بگیر و بگو مشکل رو.نقل قول:
Printable View
چون سرویست 512 است به نظرم فعلاً محدودیت برات گذاشتن. بهتره یکی دو روزی صبر کنی اگه وضعیتت درست نشد، حتماً با پشتیبانی تماس بگیر و بگو مشکل رو.نقل قول:
چرا 128 نامحدود گرفتی؟ سرویس قحطی بود ؟ :دینقل قول:
منم اینو دارم بعد از 10 گیگ مصرف سرعت میشه 15 !!! :دی
==============================================
اینم پینگهای پارس ما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا چرا من خطا 718 میده؟ راهی حل دارید ؟من هر 100 بار 99 بار خطا 718 یا 651 یا 691 مختلف میده بک وصل شد!
دانلود های شبانه محدودیت حجم نداره ؟ یعنی بستگی به مانده حجم سرویس نداره ؟
سرویس POL-512-2G برای دانلود شبانه از نظر سرعت خوب هست ؟ سرعت شبانه روی چند هست ؟
به نظر میرسه شما برای اتصال به اینترنت از حالت Bridge تو مودم و ساختن کانکشن تو ویندوز استفاده میکنی و به دلایل نامعلوم (ممکنه به علت فایروال باشه یا چیز دیگهای) ارتباط ویندوز با مودم بدون پاسخ میمونه (Timeout میده). شما این دو تا کار رو بکن ببین نتیجه میده یا نه:نقل قول:
1. فایروال یا آنتیویروست رو غیرفعال کن و دوباره تلاش کن که کانکت بشی.
2. به جای استفاده از حالت Bridge تو مودم،از حالت PPPoE استفاده کن و یوزرنیم و پسورد اینترنتت رو تو مودم تعریف کن تا دیگه نیازی به ساختن کانکشن تو ویندوز نداشته باشی. (به نظرم اگه این روش جواب بده، کلاً روش بهتری هم هست.)
دوستان میخام سرویس POL-128-U بگیرم
سرعت دانلودش چطوریه؟ هم روز هم شب؟
این سرویس تو سایت پارس انلاین زده نامحدود با ترافیک ماهیانه 10 گیگ !! اگه محدوده پس این 10 گیگ چیه؟
خوب دیگه 10 گیگ بیشتر دانلود کنی یه جور محدودت می کنن که هر موقع نامحدود به چشت خورد ازش فرار کنی:n19: بعد باید با 14 کیلوبایت دانلود کنی:n02:نقل قول:
باید 2 مگ باشه اما نوسان داره روزا خوبه
اطلاعی ندارین ؟نقل قول:
نقل قول:
خوب این چه فرقی با محدود داره! بعد انتظار دارن ما مصرف منصفانه رو رعایت کنیم بهمون جایزه بدن :D
اون باگ برای شما هم دیگه کار نمیکنه؟ من 10 روز اخر ماه پیش رو خیلی خوووووب دانلود کردم :D انقدر خوب و راحت بود که فکر کردم ایول دیگه دنیا گل و بلبله واسه همین چند روز پیش که اشتراکم رو تمدید کردم باز گذاشتم روی دانلود یه ضرب :D ولی خوب دنیا اونقدر هم گل و بلبل نبود! 20 گیگ که تموم شد من موندم و سرعت 28 و دیگه نشد که بشه! حالا تا اخز ماه ففط باید بشینم سایتهای متنی رو باز کنم :Dنقل قول:
خدایی تنوع سرویس های پارس پایینه! یا شاید بشه گفت از قصد پایینه! مثلا توی 512 از 10 گیگ میپره 30 و قیمت هم خیلی زیادتر میشه! خوب بابا 20 تون کو :D البته حجمی هم زیاد به درد من نمیخوره چون حتی توی اون روزهای خوب چند روز پیش هم من شبها 1-2 گیگ فقط میتونستم دانلود کنم! کاشکی اون روزهای خوب برگرده :D