خب تکلیف چیه؟نقل قول:
در ضمن من اون زمونم که میرفتم سرعت پینگم تو cod کم میاورد نمیدونم بچه های دیگه چطور میگن ما راحت بازی میکنیم اینم تست اینترنتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تکلیف چیه؟نقل قول:
در ضمن من اون زمونم که میرفتم سرعت پینگم تو cod کم میاورد نمیدونم بچه های دیگه چطور میگن ما راحت بازی میکنیم اینم تست اینترنتم
شما دیگه نمیتونی مجاری بری باید کارتlIVEبخری تا بتونی بری لایو.نقل قول:
سرعتتم تو یه سرور دیگه بگیر تو آمریکا باکو که به درد نمیخوره اگه میخوای درست حسابی بازی کنی باید زیر250و یا یکم بیشتر باشه و سرعت دانلودت هم خوب باشه تو یه سرور دیگه بگیر
بفرمایید اینم از یه سرور در usa
خب بنظر شما من راحت متونم بازی کنم بدون اینکه تو بازی نقش کتک خور نباشم؟؟
بله خوبه تقریبا میتونی بازی کنی.ولی بعضی وقتا احتمالا یکمی مشکل ساز بشهنقل قول:
داداش میگم من وقتی بازی میکردم تا دشمنو میدیدم بهش تیرم میزدم ولی میمردم بعدش تو تکرار صحنه میدیدم که حدودا نیم ثانیه عقبم و رسما فقط نقش شهدا رو بازی میکردم مگه میشه با این پینگ 250 تایی با کسی که پینگش 5 تاس رقابت کرد؟؟نقل قول:
پینگ یه طرف دانلود و آپلود هم یه طرف من خودم با پینگ300هم بازی مکیردم توصبه میکنم بری سراغ بازی هایی که سرور قوی دارننقل قول:
میشه بدون اینکه به Live وصل شد Multiplayer بازی کنیم؟
مثلا دو نفر که XBOX دارن با اینترنت 2 نفری یه جوی دستگاه هاشون رو شبکه کنن!
سلام دوستان
من دستگاهمو تازه lt2+ ریختم. گرز اف وار3 و همچنین کالاف رو نصب کردم ولی وقتی میارم تو بازی دی وی دی رام کار میکنه!(انگار که اصلا بازیو رو هارد نصب نکرده باشی ) . ولی بازی های قدیمی که ال تی 2 نمیخاد اینطوری نیست وهنگام اجرای بازی دی وی دی رام کار نمیکنه .
مشکل از دیسک هاست یا دستگاه؟
خوب بدون اینترنت و لایو که نمیشه اصلا.مگر اینکه تو خونه خودت و با جوی استیک مولتی بزنی همین.نقل قول:
نه نمیشه
----------------------------------------
نه این دیسک هایxgd3دیر چک های امنیتیشون چک میشه چون زیاده.پس وقتی بازی رو اجرا میکنه طبیعیه که درایو بیشتر بچرخه ولی بعد1یا دو دیقه باید تموم بشه نه تا آخر بازی و کاملا طبیعیهنقل قول:
اینو از قول دوستمون میگم مال من که ارور نمیده خواهشا جوابشو بدیدنقل قول:
بازی Forza motor 4 رو میگه.:11: