دوستان جريان اين رزرو سرويس چيه؟
-
Printable View
دوستان جريان اين رزرو سرويس چيه؟
-
اینم وضع لود کردن عکس ها در GSMarena !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون راجع به اين سرويس ٥١٢ نامحدود با حداقل ٢٠ گيگ انتقال در ماه چيه؟ من تا حالا از آسياتك استفاده نكردم و ميخوام ازشون سرويس بگيرم.
اگر تجربه اي در رابطه با اين سرويس دارين و راهنمايي كنين ممنونتون ميشم.
جريان اين كد نخفيف آسياتك هم چيه دقيقا؟ اگر كسي داره لطف ميكنه برام بفرسته؟
بي نهايت ممنون
دوستان من دو تا سوال دارم
1) سرویس کولاک و شهاب سرعت دانلود در روز و شبانه رایگانشون چقدره و آیا محدود میشه؟
2)من سرویس فن آوا دارم. اگه تخلیه کنم و بخوام بیام آسیاتک باید چکار کنم؟ آخه پارسال 1 ماه منتظر پورت خالی بودم برای آسیاتک که آخرش هم نشد و رفتم فن آوا گرفتم. میترسم بازم اینجوری بشه.
پارس آنلاین بهتره.نقل قول:
هم پینگ و سرعت بهتری داره.هم قیمت کمتری داره.
آسیاتک آشغال ترین ISP برای بازی آنلاین هست پس اگه گیمر هستین اصلا سراغ آسیاتک نرید.
سرعت دانلود در زمان رایگان هم که پایین اومده.
همه اینا بس نبود حالا جدیدا این قضیه service unavailable هم قوز بالا قوز شده.
نصف عکس های اینستاگرام واسه من باز نمیشه.به مودم خواهرم که از مخابرات اینترنت داره وصل میشم همه رو باز می کنه.
متاسفانه مرکز مخابراتی ما هم پورت خالی نداره که عوض کنم.
خلاصه اگه کسی شاتل یا پارس داره دو دستی بچسبه و سمت آسیاتک نیاد.
در یک کلام به شما بگم نامحدود از اسیاتک نگیر. هر کی گرفته پشیمون شده...نقل قول:
در تایید حرف شما ، حتی خود پشتیبانای آسیاتکم به اینکه نامحدوداشون مفت نمیرزه ، اذعان دارن!!نقل قول:
یه مورد هم بنده اضافه کنم سرویس های نامحدود که می گن مثلا سرویس 1024 با حداقل ترافیگ 40 گیگ برنزی رو مثال بزنم که در حال استفاده هستم بگم براتون شما در روز اگه بیشتر 1 گیگ دانلود کنید سرویس محدود میشه به یه خط 512 و باز اگه یه حجم بیشتر یعنی حدود 300 مگ دیگه دانلود کنی سرویس میشه 128 همینطوری محدود میشه تا سرعت دانلود برسه به 4کیلو واقعا خنده داره یعنی عملا سرویس اگه فردی در یک روز استفاده نکنه حجم که گفتن 40 گیگ در یک ماه از بین رفته و اگر هم طرف استفاده بکنه به شدت محدود می کنن این نکته رو بعد استفاده متوجه میشین من امروز زنگ زدم به پشتیبانی خیلی راحت طرف می گفت اره چون حدود یک ساله زیر ساخت گفته سرویس های نامحدود ضریب اشتراک شون محدود بشه منم گفتم بابا این اسمش نامحدود نیس حداقل شفاف بگین به مردم بفهمن این نامحدود یعنی تمام محدوده در مجموع حرف پشتیان این بود سرویس حجمی بخر مشکل نداری منم گفتم باشه حتما ....بگذریم کلا دزد بازاره هر سرویسی بخریم یه جاش صد در صد محدودیت داره در کل اقا خواستی بخری یادت باشه دو برابر اون پول رو باید بدی تلفن پشتیبان تا چیزی که بهتون گفتم رو اخرش بهت بگه چون کلا زیر بار نمی رن کلا یا می گم کیفیت خط پایین اه یا میگن سرویس محدودیت 1به 8 داره حرفی از محدودیت روزانه نیس :n31:
فکر کنم من بودمنقل قول:
واسه من هم بعضی مواقع با Google Translate مشکل داره
شماها هم با سایت دیجی کالا مشکل دارین؟؟ من اصلا نمیتونم بازش کنم مگر با پی پی کلا بگیر نگیر داره و خطایی که میده اینه:
This site can’t be reached