امتیازات یه معادل ریالی دارن. وقتی شما 200 واحد از امتیازت میدی اونا معادل ریالیشو محاسبه میکنن و به محک میدن (ولی خب نمیشه مطمئن بود که آیا اینطور میشه یا ...) شرکتی که اغلب مشتریهاش ازش ناراضین دیگه کمک خیریه ش چی میتونه باشه!نقل قول:
Printable View
امتیازات یه معادل ریالی دارن. وقتی شما 200 واحد از امتیازت میدی اونا معادل ریالیشو محاسبه میکنن و به محک میدن (ولی خب نمیشه مطمئن بود که آیا اینطور میشه یا ...) شرکتی که اغلب مشتریهاش ازش ناراضین دیگه کمک خیریه ش چی میتونه باشه!نقل قول:
به نظرم حداقلش برای حفظ ظاهرهنقل قول:
میخوان ادای ادمای درستو در بیارن
یکی از دوستان گفت با httpsهم مشکل داره
دقیقا
برای منم همینطوریه
مخصوصا ویکیپدیا
مخصوصا اگه عکس باشه معمولا باز نمیکنه
گند زده
تقریبا پنج شش ساله اسیا تک دارم
ولی حیف چه میشه کرد(پورتای اسیا تک تو منطقمون پره:n03:)
باید سوخت و ساخت
اون قضیه باز نکردن اینستا و سایت،در حالی که همزمان اگه با یه دیوایس دیگه امتحان کنی یا یه مرورگر دیگه باز میکنه رو رو منم دارم
عجیبا قریبا
سلام
من فقط برا دانلود شبانه دارم میام آسیاتک!!!! بیام یا نه؟؟؟؟؟؟
منطقه سیدالشهدا تهران
ممنون میشم راهنمایی کنید
من با طرح شهاب به طور میانگین شبی ۱۲ گیگ از سرورای خود اسیاتک دانلود میکردم ولی برای وبگردی وتلگرام و ... افتضاحه.نقل قول:
اکه فقط دانلود شبانه مهمه اسیاتک بگیرید.
برای دانلود با حداکثر سرعت هم منتقل کنید به اپلود بوی و ترین بیت .
سلام ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسي از دوستان سرويس شهاب (10 مگ) رو تجربه کرده که سرعت دانلودش چقدره؟ مال من به زور يک مگابايت ميشه، به نظرتون کم نيست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول علی دایی دهن ما لو سلویس کردن با این Service unavailable
xD
اغلب مشتریای پارس آنلاین ازش ناراضین؟نقل قول:
چرا؟
به نظرت آسیا بهتره یا پارس؟
فک کنم پارس بهتره نسبت به آسیاتکنقل قول:
البته تو این 6 ماهی که اینجا بودم فهمیدم شکایت کننده های پارس کمترند نسبت به آسیاتک
خودمم پارس دارم
منم پارس آنلاین دارمنقل قول:
راضیم ازش
من اطلاعی از وضع پارس آنلاین ندارم. آسیاتک که طاعون Service unavailable گرفته درست بشو هم نیس!نقل قول: