نه وظیفهاش نیست که برای سرویس 128 نامحدود 10 گیگ ترافیک با سرعت 1.5مگابیت بده. بر اساس مقررات وظیفهاش اینه که از همون اول سرعت 128کیلوبیتش (یا همون 16 کیلوبایت) رو تضمین کنه تو 99 درصد مواقع. قبول دارم که این 10 گیگ با سرعت 1.5 مگابیت یه جور حربه تبلیغاتیه برای جذب مشتری بیشتر، اما باور کن این مقدار حجم برای 70 درصد کاربرای اینترنت نه تنها کافیه، بلکه بیشتر از حد نیازشون هم هست. شما به خودت نگاه نکن که مصرفت بالاست. من خودم با سرویس 2 مگ محدود پارسآنلاین میتونم ماهی 250 گیگ دانلود رایگان داشته باشم، اما اگه این دانلودها رو بذارم کنار، مصرف عادی اینترنتم خونه پرش ماهی 5 تا 6 گیگ بیشتر نیست. یعنی برای استفاده عادی (در حد گشت و گذار در اینترنت و دیدن چند تا فیلم کوتاه آنلاین و گوش کردن به چند تا موسیقی در روز که نیاز اکثر کاربرا رو تأمین میکنه) همون 10 گیگ هم کافیه.
شما داری سرویس 512 نامحدود مخابرات (با ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 که مطمئنم تا 1 به 16 هم مخابرات ضریب اشتراکش رو بالا میبره) رو با سرویس 128 نامحدود پارسآنلاین با ضریب اشتراک (حداکثر 1 به 2) مقایسه میکنی؟ خوب معلومه که اون سرویس مخابرات باید قیمتش پایینتر باشه. این شرکتهای ISP کل کاری که میتونن بکنن اینه که با بازی با حجم و این جور چیزا یه کمی با هم رقابت کنن. اصلاً شما پیش خودت نگفتی چرا مخابرات که الآن یه شرکت خصوصیه قیمتهاش این قدر پایینه در حالی که کلاً قیمت اینترنت رو تو ایران سازمان تنظیم مقررات رادیویی تعیین میکنه نه شرکتهای ISP. این سرویسهای نامحدود مخابرات با اون ضریب اشتراک میگه که شما همین پهنای باند 128 کیلوبیت رو حداقل با 7 نفر دیگه شریکی. اگه حتی نصف اینا هم همزمان از اینترنت استفاده کنن و بخوان فایل دانلود کنن، سرعت متوسطشون بیشتر از 4تا 5 کیلوبایت در ثانیه نمیشه. اتفاقی که عملاً تو ساعتهای شلوغ واسه اینترنت نامحدود مخابرات میافته. بگذریم از این که همین شرکت مخابرات (با اون انحصار تجهیزات و پورت تو مراکز مخابراتی) هم داره یواش یواش این سرویساش رو جمع میکنه و سرویسهای حجمی مثل بقیه شرکتها داره ارائه میکنه.
شما اگه میخوای مقایسه درستی داشته باشی سرویس 128 نامحدود پارسآنلاین رو مثلاً با 128 نامحدود شاتل، صبانت، آسیاتک یا شرکتهای این جوری مقایسه کن نه با مخابرات که کلاً به علت ضریب اشتراک خیلی بالا، در حد سرویسای برنزی آسیاتک هم نیست.
در ضمن اگه 512 نامحدود مخابرات مشکلت رو حل میکنه خوب چرا اون سرویس رو استفاده نمیکنی؟