یه چیزی مثل رابط کاربری گوشی های تلفن همراهنقل قول:
مثل دسکتاپ کامپیوتر
اولین صفحه ای که روی X360 بالا میاد داشبرده
از اونجا میتونی مثلا بری توی تنظیمات و پروفایل بسازی و موسیقی گوش بدی و......
یه چیزی مثل رابط کاربری گوشی های تلفن همراهنقل قول:
مثل دسکتاپ کامپیوتر
اولین صفحه ای که روی X360 بالا میاد داشبرده
از اونجا میتونی مثلا بری توی تنظیمات و پروفایل بسازی و موسیقی گوش بدی و......
دوستان کمک کنید. بیچاره شدم.
من دستگاهم اسلیمه و -- نشده و بازیهای Alan Wake و Gears of War 3 رو اوریجینال گرفتم.
آلن ویک که تموم شد و چپتر 4 بازی گیرز آو وار بودم که زد به سرم ببینم این Live چیه.
اسم یوزرم تو دستگاه Amir بود و تا حالا اکنت نداشتم و به لایو هم وصل نشده بودم.
از بازی Gears of War که اومدم بیرون ، به وایرلس به اینترنت وصل شدم و قسمت لایو Free که فکر کنم گزینه اول بود زدم و گفت که لایو باید آپدیت بشه.
چند تا آپدیت رو دانلود کرد و نصب کرد. بعدش هم تو تنظیمات اکانت ، ازم اسمم رو خواست و بعدش یه ایمیل و بعدش هم پسوورد و در انتها یه سوال امنیتی.
همه رو که وارد کردم یه اسم عجیب و غریب بهم اختصاص داد و بعدش که وصل شد و تموم شد دیدم که اسم یوزرم که همونطور که قبلا گفتم Amir بود ، تبدیل شده به اون اسم عجیب.
بازی گیرز آو وار رو گذاشتم و وارد که شد پیغام داد که بازی احتیاج به آپدیت 2 مگابایتی داره و آپدیتش کرد. بعد که وارد بازی شد یه دفعه پیغام داد که Save بازی خراب شده و سیو جدید باید روی اون قرار بگیره که من تایید نکردم و از بازی اومدم بیرون.
از تنظیمات لایو یوزر عجیب و غریب رو عوض کردم و خواستم Amir بذارم که قبول نکرد و یه چیز دیگه گذاشتم و دوباره وارد بازی شدم و باز هم همون پیغام رو میده.
اینترنت رو قطع کردم و باز هم درست نشد.
الن ویک مشکلی نداره و سیو آخر رو میخونه اما گیرز آو وار مشکل داره.
چکار کنم ؟ تو رو خدا کمک کنید. دوباره باید بازی رو از اول برم یعنی ؟
راستی اون وسطهای ساخت اکانت پیغام اکنت گولد و اینا داده بود که من زدم بعدا و خودش ظاهرا پیغام داد که یه ماه آزمایشی و رایگان فعال میشه.
خودت حساب کن ممکنه چنین اسمی تو لایو وجود نداشته باشه ؟ 100% وجود داره برا همین گیمرتگت عوض شده که بعدا قابل تغییره . اون سیو گیرز هم بعید میدونم مشکل لایو باشه . این چیزایی که گفتی اصلا جای نگرانی نیست و طبیعیه
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
تو گیرز 3 داره خودم بازی کردم . ولی بتمن رو نمیدونم .نقل قول:
اقا قیمت دست دوم چقدر هست الان تو بازار ؟؟
سری فت ها !!!
اینجا باید مطرح بشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
فکر کنم دوروبر 350 اینا باشهنقل قول:
خب جوابشو بده دیگهنقل قول:
هی میخوای طرفو پاس بدی به یکی دیگه:20:
دوستان اگه زحمتی نیست در مورد آپدیتای X360 کپی خور بگین!!
چه جوری آپ میشه؟درسراش چقدره؟راحت هست؟
(چون میخوام X360 بخرم)
ممنون
دوست مننقل قول:
360ها دوجور آپدیت دارن 1- داشبورد و 2-فرم ویر درایو
1- داشبوردها به فاصله تقریبی 4 تا 6 ماهه میان توسز خود مایکروسافت روی سایت قرار میگیره که میتونی با pc دانلود و بوسیله فلش یا دیسک آپدیت کنی و یا مستقیم توسط کنسول از لایو آپدیت و نصب کنید.
2- آپدیت فرم ویر درایو (بحث کپیخور) این فرم ویر توسط تیم C4 (هکر) نوشته و بصورت رایگان ریلیز میشه بسته به نوع آپدیتی که داشبورد و نوع چیپ درایو کنسول زمان میبره که اصلا معلوم نیست .
طریقه ریختن این فرم ویر روی درایو بسته به نوع کنسول و درایوی که درش بکار رفته فرق میکنه که هرکدوم مبحث و آموزش جدایی دارن . البته برای مرتبه اول اگه سخت افزار و نرم افزار مناسب و کافی و مهمتر وقت و حوصله و کمی تجربه تو کارای الکترونیک داشته باشی کمی زمانبر خواهد بود ولی برای آپدیتهای بعدی مشکلی نخواهی داشت .
شما این سایت رو ببین تمامی درایوهای موجود 360 و جزئیات فرمویر کپی خورش اونجا موجوده
c4evaspeaks.com
من دیگه وارد جزئیات آنلاک و کپیخورینگ و رایت فرمویر درایوها نشدم ولی اونقدرها مشکل نیست دوست عزیز....
موفق باشی
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی می کنن
یه سوال دیگه :20:
من اگر XBOX بخرم می تونم راحت بازی ها رو Multiplayer بازی کنم؟ یا اینکه مثل PC حتما باید بازی Original بخرم؟
و اگر نمیشه میتونم با یکی از دوستام که XBOX داره فقط 2 تایی از طریق اینترنت با هم بازی کنیم یه کم کل بندازیم؟
اگر نمیشه لطف کنید آروم آروم بگید ناراحت نشم :45:
بعضی بازی ها مثل FIFA و NFS باید واسه ونقل قول:
مالتی بازی کردنشون پوینت بدی بعضی ها هم نمیخواد مثل Crysis 2 .
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
من تو کف امضاتم . خودت میتونی واسم تحلیل کنی ؟ :دی