حرفهای خارجی میزنید شما الان 3-4 روز کلا نت قطعه هیچی باز نمیشه یا فقط سایت های داخلی یا فقط پارتاک باز میشه نویز و ... همه بهونستنقل قول:
Printable View
حرفهای خارجی میزنید شما الان 3-4 روز کلا نت قطعه هیچی باز نمیشه یا فقط سایت های داخلی یا فقط پارتاک باز میشه نویز و ... همه بهونستنقل قول:
بعد از 10 سال داشتن اینترنت adsl اگه نشه فهمید عمده مشکلات کاربرا اینه که میخان یه نفر لقمه اماده بزاره تو دهنشون و اونوقت بگن این خوب و عالیه .
امشب واقعا بده چون تا دیشب من داشتم با سرعت بین 400 تا 600 کیلو بایت دانلود میکردم امشب اینجوری شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downstream Upstream SNR Margin :25.3 30.5 db Line Attenuation :27.9 21.2 db Data Rate :6144 636 kbps Max Rate :20660 840 kbps CRC :1 0
اینو یادم رفت بگم در کل تو این دو سالی که از مخابرات نت دارم 5 بار به پشتیبانی زنگ زدم چون متوجه شدم واقعا هیچی بارشون نیست
اینم تست الان مودم 10 دقیقه خاموش بود و ای پی جدید گرفت خیلی سریع لینک اومد و وضعیت نت بهتر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ها رو چجوری میگیرین؟ یه کم توضیح بدین؟
سایت speedtest.net
اینترنت مخابرات که کاملا داغون و تصادفی هست.
من الان 2 شبه میخوام یه فیلم دانلود کنم به حجم 2.8 گیگ نمیشه.
شب هم بوده 10 گیگ دانلود کردم.
الان هم با 4g ایرانسل هستم مگر نه این پیام رو هم نمی تونستم بزارم
یه سه چهار ماهی میشه تمدید نکردم فقط گاهی اوقات مودم را روشن میکنم خط را تخلیه نکرده باشند.چیزی که برام تعجب آوره اینه دوستانی که خطشون مسیه از مخابرات نمیرند! اگه روزی فرا برسه که کاربرای فیبرنوری هم بتونن شرکت اینترنتی را خودشون انتخاب کنند حداقل 95 درصد کاربرا از این شرکت دزد و کلاهبردار فرار میکنند!به امید آن روز:n02:
یه سوال از کسایی که سابقه بالایی تو تمدید نکردن دارن دوستان تا چند ماه میشه خط را تمدید نکنیم؟
هههههههه. به گفته خودت ده سال ای دی اس ال داشتی اما اشتباه برداشت کردی بهتره از فکرت کمک بگیری تا همچین برداشت احمقانه ای نداشته باشی!نقل قول:
چیزی که تو این مملکت چه توسط ارگانها شرکتها و سایر جاها رعایت و انجام نمیشه وظیفه است دقیقا وظیفه واسه خیلی ها بی معنا شده اما بابت همین یه کلمه چقد کسب درآمد میکنند!ببین وظیفه شرکتهای اینترنتی اینه در قبال دریافتی از مشتریها باید سرویسی و خدماتی را که تضمین کردن ارایه بدن اگه کاربری مشکلی داشته باید مشکل را رفع کنن نه هی بگن مشکل از خود کاربره .همه میدونن مخابرات خوزستان به شدت مشکل کمبود پهنای باند داره و بدترین آی پی ها مال اینترنت مخابرته!مضخرفترین و بی عرضه ترین و بی سواد ترین پشتیبانی را مخابرت خوزستان داره گرونترین سرویسا مال مخابرات خصوصا فرقی که بین سرویس کاربرای فیبرنوری با کاربرای مسی میذارن (هیچ شرکتی را ندیدم کهتعرفه کاربرای کافو نوریش با مسیه ها فرق داشته باشه).بلانسبت شما یه مشت گاو تو پشتیبانیش کار میکنند!پولی که بابت حقوق بهشون میدن حرام است.
از سایت speedtest.net تست میگیرننقل قول:
برای بدست آوردن مشخصات خط هم باید با وارد کردن 192.168.1.1 تو مرورگر با یوزر و پسورد admin به قسمت statistics مودم برید
میشه بگی این کار رو چطور انجام دادی ؟ ممنون من خطم نویز شدید دارهنقل قول:
آیا هنوز مخابرات شیطنت میکنه و حجم خوری میکنه برای من امروز قشنگ مشخص و کاملا مشهود بود دزدی روز روشن 700 مگ راحت کشید بالا جالب سند رسیو تو یک اندازه یکی 350 یکی مگ340