تو اپش اینا رو نداره من سیم کارتم رو تو مودم انداختم چطوری بخرم؟نقل قول:
Printable View
تو اپش اینا رو نداره من سیم کارتم رو تو مودم انداختم چطوری بخرم؟نقل قول:
الان من این بسته شبانه رو دارم تو همراه من اصلا نمیگه که چنین بسته ای هستنقل قول:
سلامنقل قول:
فقط با کد دستوری میشه خرید متاسفانه .. نه خرید اینترنتی داره و نه پیامکی فعال میشه..یعنی باید سیمکارت رو بندازی روی گوشی یا اینکه مودمت کدهای ussd رو ساپورت کنه
با سلام و احترام ،
دوستان گرامی ، کسی روتر نسل چهارم همراه اول را تهیه کرده ؟
مشورت بسیار مهم دارم.
هزینه ای هم بابت مشورت باید بدم بروی چشم.
ممنونم.
دوستان من یه مشکلی با اینترنت همراه اول دارم که قبلا تو خونه خوب سرعت میداد ولی الان سرعتش اومده پایین ولی میرم بیرون سرعتش میره بالا قبلا این طوری نیود ولی ایرانسل سرعتش چه بیرون چه داخل خونه یکیه چرا؟!
شماره ای هست زنگ بزنیم بیان دکل همراه اول منطقه رو چک کنن؟!:n33:
دوستان سرعت دانلود و کلا کیفیت اینترنت با گوشی و با مودم lte فرق میکنه؟!اگه فرق میکنه خیلی ملموسه؟!
چون پارامتر jeter خیلی برای منی که گیم بازی میکنم مهمه یا همون پکت لاست
داداش اینجا ایرانه!!!! فرنگ بودی؟؟ :n33:نقل قول:
زنگ بزنی بیان چک کنن؟؟:n08::n08:
پیشاپیش جواب رو خدمتتون عرض کنم: مشکلی نیست، سرعت شما بالای ۱۶ کیلوبایته و از نظر ما اوکیه
با شماره ۱۹۵ تماس بگیرید و یا در این سایت درخواست دهید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بحث آنتن دهی مودم های رومیزی بهتر از تلفن همراه هستند. اما در جایی که آنتن شبکه مطلوب هست و یا مودم جیبی باشد زیاد تفاوتی در کیفیت ندارندنقل قول:
اکثر مودم ها 4G هستند و مودم های 4G+ اندک.ولی موبایل های جدید همگی 4G+ دارند یعنی بیش از یک فرکانس جهت اتصال به شبکه استفاده می کنند. خب وجود دو اتصال همزمان یا بیشتر از دوتا کیفیت بهتری در اتصال اینترنت ارائه میده.
من خودم یک مودم همراه و دو مودم رومیزی هوآوی b612 و b315 دارم از لحاظ کیفیت پینگ تفاوتی ندارند تنها بحثی که قابلیت رقابت با هم رو دارند پایداری سیگنال دریافتی هستش.
بحث قدرت پردازش دستگاه هم هست، ممکنه یک مودم معمولی بعد از اتصال چند کلاینت کمی هنگ کنه که خب این پینگ رو هم بالا میبره
سلام دوست عزیز. متاسفانه من تجربه استفاده از این مودم رو داشتم، آنتن دهی ضعیف و فریمور قدیمی از مشکلات این مودم هستش. تنها نکته مثبتی که داره قابلیت نصب باتری در اون هستشنقل قول:
محدودیت سرعت 20مگابیت برای مشترکان رایتل روی شبکه همراه اول از امروز اغاز میشه
یه سوال داشتم
اگه مثلا سقف دانلود منصفانه ۱۵۰ گیگ در هفته باشه و من هم ۱۵۰ گیگ دانلود کنم دیگه امکان دانلود وجود نداره. درسته؟
برا من که اینطوری شد. بیشتر از سقف دانلود منصفانه دانلود کردم و دیگه امکان دانلود وجود نداشت. سایت باز میشد ولی نمیشد دانلود کرد
سلام خدمت همه من سرویسی رو از طریق برنامه همراه من خریداری کردم ولی حجمش تموم شده ولی زمان استفاده از سرویس مونده چطور میتونم سرویس رو غیر فعال کنم سرویس جدید بخرم؟
با سلام ،نقل قول:
منم دقیقا همین سوال رو دارم ؟
ممنونم.
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
کد ستاره ۱۰۰ ستاره ۸ مربع رو شماره گیری کن و سپس بسته جدید رو خریداری کننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
۱۷ دقیقه اول رو رویایی بازی کردیم و چندتا موقعیت گل داشتیم
Sent from my iPhone using Tapatalk
همراه اولظاهرا توی بسته اینترنت تغییر داده و برای بسته یک ماهه هدیه در نظر گرفته با نسبت
مثال حجم کلی ۱ گیگ هدیه ۱۰۰ مگ
حجم کلی ۵ گیگ هدیه ۵۰۰ مگ
حجمکلی ۱۰ گیگ هدیه ۱ کیگ
عنوان هدیه صبحانت از ساعت ۶ تا ۱۲ هست
من اطلاعاتی در مورد بسته بیشتر از یک ماه ندارم
دوستان بررسی کنن ببینن تغیر داشته یا نه
این هدیه رو قرارر نمیدادند سنگین تر بود نقل قول:
سلام دوستان
همراه اول یه مودم 4G با 1750 امتیاز فیروزه ای + 160000 هزار تومان میده
ایا ارزش داره؟
کسی گرفته؟
مودمش 4G+ هستش؟
با تشکر از همگی
مودم پلاس نیستنقل قول:
اگه از امتیاز استفاده دیگه ای نمیکنید ارزش داره
ولی مودم چنگی به دل نمیزنه
قیمت مودم توی بازار نزدیک ۳۵۰ هست
و تو سایت همراه اول ۲۵۰ که فعلا ناموجود هست
مدل ۱۸۵ که مدل بعدی این هست خیلی مشکل داره طاهرا
دوستان
ترابرد دایمی به همراه اول، حد اعتبارش چقدره؟
میدونم ممکنه اوایل مشکلات پیامک باشه اما مشکل نت هم وجود داره؟
سلام .دوستان همراه اول پیام داده بعد از پرداخت قبض فقط 1 ماه فرصت دارید امتیاز گیری کنید تو باشگاه فیروزه ای.
این یعنی بعد از 1 ماه اگر امتیاز گیری نکنم،امتیازاتم میسوزه؟؟(خیلی مسخره است اینطوری اگر بسوزه)
چند ماهه اینطوریه
نه ، کلا نمیسوزه، صرفا امتیازی که میشد بگیری رو از دست میدی
خب منم منظورم همینه ؛یعنی اگر قبضم 50 هزارتومن شد،50 امتیاز هم گیرم میاد،حالا اگر نرم امتیاز گیری کنم این 50 امتیاز می پره.درسته؟؟نقل قول:
این خیلی مسخره است چون من از پارس آنلاین وقتی ترافیک میخرم یا اشتراک میگرم امتیازش تو باشگاه ذخیره میشه حتی اگر یک سال امتیاز گیری نکنم و اصلا نمیسوزه
سلام. اگر مثلاً قبلا ۳۰۰ تا داشته باشی و الان با پرداخت ۵۰ هزار تومان ۵۰ امتیاز میگیری و اگر تا یکماه توی برنامه همراه من ۵۰ امتیاز را امتیاز گیری نکنی همین ۵۰ تا میسوزه و ۳۰۰ قبلی میمونه. تمام
فرستاده شده از Redmi Note 4ِ من با Tapatalk
خب این خیلی مزخرفه،اینطوری اگر کسی یادش بره امتیازگیری کنه کل امتیازاش میپره.
الان رفتم سامانه 195 شکایت کنم به خاطر همین قاعده مسخره امتیازگیری باشگاه فیروزه ای ولی اصلا گزینه ای که مربوط به باشگاه مشتریان داشته باشه ندیدم
قبلتا تو همین سامانه 195 یه گزینه دیدم که به خاطر مشکلات باشگاه مشتریان میتونستم از شرکت ها شکایت کنم ولی الان اصلا این گزینه رو برداشتند ظاهرا
پدر من را این عقب مونده اول در آورده
روزی ۱۰۰ بار پیام تبلیغاتی که فلان بسته، تبدیل سیم کارت به نسل 4, پست یادت نره!٫ باشگاه فیروزه ای،
بابا نمیخوام راهی هست اینا رو نبینیم من متنفر هستم از عقب مونده اول و اصلا ازش استفاده اینترنتی نمیکنم، فقط ایرانسل خوبه و به آن پول میدم باید چی کار کنم ولم کنه؟! :n34:
کسی میدونه چطوری و کاملا جلوی تبلیغات عقب مونده اول رو گرفت؟! :n29:
آره تویه برنامه همراه من حالا چه از طریق سایت چه از طریق اپلیکیشن اونجا میتونید غیرفعال کنید هم تبلیغات رو هم خدمات مبتنی بر محتوا،هم پیامک های خود اپراتور رو هم میتونید غرفعال کنیدنقل قول:
نقل قول:
بهترین و سریعترین راه ستاره 800 مربع
هر چیو میخوای قطع کن.
با توجه به این که بهتون اعلام شده ۱۹۵ کاری نمیکنهنقل قول:
در کل ۱۹۵ اکثرا کاری نمیکنه چه برسه به این موضوع
احتمالا با این جواب مواجه میشید: از ان جایی که شرکت بابت این پیشنهادات از مشترک هزینه ای دریافت نمیکند....
:n13::n13::n13::n13:نقل قول:
کلا حد اعتبار سیم دایمیش چنده؟
ایران تر که ۲۵ تومن کرده! خاک بر سرش کنن
فکر کنم ب خاطر اینهمه کاربری بود که ۱۰۰ ت حد اعتبار رو استفاده کردن و پرداخت نکردن. هنوز نفهمیده با این تعرفه های مسخره مشتری از دست میده
دوستان لازم دیدم یه توضیحی در مورد امتیاز باشگاه فیروزه ای بدم
امتیاز های پرداخت قبض و یا شارژ که همراه اول براتون در نظر میگیره در قسمت امتیاز گیری نشون داده میشه و ممکنه تا یک ماه و حتی چند روز بیشتر طول بکشه تا بهتون نشون داده بشه
یعنی تا یک ماه جا داره که تاخیر داشته باشه
طبق تجربه من پرداخت قبض از طریق درگاه ملت بصورت انی محاسبه و نشون داده میشه و سایر درگاه ها با تاخیر چند روزه محاسبه میشه
امتیازهای موجود در قسمت امتیاز گیری تا یک ماه بعد از قرار گرفتن در قسمت امتیاز گیری محفوظ میمونه (کلک جدید همراه اول در سیستم جدید امتیاز دهی)
امتیاز دریافت شده منظور امتیازهای اصلی و نه قسمت امتیاز گیری تا یکسال سال از تاریخ دریافت معتبر هست (اگر دی ماه امثال ۹۵ امتیاز داشته باشین تا اسفند سال بعد معتبر هست)
اطلاعات بیشتر در لینک زیر و بزنامه همراه من بصورت کامل تر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام طرح رایگان هنوز هستش 3تا7 صبح
خیرنقل قول:
خیلی وقت برداشتن این طرح
ایرانسل از 100 هزار تومن رسونده به 60 هزار تومن برادر:n40:نقل قول:
والا من با همراه اولم 500 تومان هم قبض داشتم نه قطع کرده نه چیزی
برای من فعلا رایگان 3 تا 7 یه تستی کن ببین شاید مال شما هم رایگان باشه
برای من فعلا رایگان 3 تا 7 یه تستی کن ببین شاید مال شما هم رایگان باشه