می تونید از پست اول تاپیک هم برای رسیدن به جواب بهتر کمک بگیریدنقل قول:
شاید همین 50گیگ عیدی یا 3ماهه 50گیگ :n06:
Printable View
می تونید از پست اول تاپیک هم برای رسیدن به جواب بهتر کمک بگیریدنقل قول:
شاید همین 50گیگ عیدی یا 3ماهه 50گیگ :n06:
بسته شبانه با 99گیگ ترافیک خیلی بصرفه است البته اگر سرعت خوب باشه
سلام. داداش من الآن یدونه بسته ۳ماهه۶گیگ دارم که ۵۰روزش هنوز مونده ولی ۳۰۰مگ دیگه بیشتر حجم نمونده، همونطور که فرمودین چون این بسته من بلند مدته، اگه بسته ۵۰گیگ نوروزی بخرم، به این اضافه نمیشه، حالا اگه من این بسته نوروزی رو بخرم، از امروز زمانش فعال میشه و حجمشم وقتی این ۳۰۰مگم تموم بشه فعال میشه؟نقل قول:
حالا اگه الآن یدونه بسته ۱ماهه بخرم و بعدشم این بسته ۵۰گیگ نوروزی رو بخرم چی؟ میشه ۳۰روز به همراه حجم هردو بسته ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
دوستان سلام..
من چون تازه 4جی راه افتاده اینجا به فکرم افتاد یه بسته بگیرم و شروع به استفاده کنم:n02:
اما چون تعدادشون خیلی زیاده گیج شدم...
الان من این بسته 50 گیگ 15 روزه رو بگیرم فقط با همون کد میشه گرفتش؟ راه دیگه ای نداره ؟ اخه چطوری 50 تومن شارژ کنم؟
و اینکه موقع بسته گرفتن شارژمون عادی باشه یا شگفت انگیز فرقی که نداره ؟
و این بسته 50 گیگی رو میشه کنترل کرد که چقدر ازش باقی مونده یا نه؟
ممنون:n01:
بله، ولی بهتره 300 مگ رو استفاده کنید تا بسته 3 ماهتون Expire بشه بعد بسته نوروزی رو فعال کنید.نقل قول:
بله و البته احتمالا" مدت زمانش 45 روزه میشه.نقل قول:
بله فقط با کد میشه گرفت. جهت شارژ میتونید از طریق سایت ایرانسل قسمت " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " حسابتون رو با مبالغ دلخواه شارژ کنید.نقل قول:
طبقه گفته اپراتور 700 با 20% اضافه شارژ شگفت انگیز امکان خرید بسته وجود نداره و فقط با همون مبلغ اصلی شارژ میتونید بسته فعال کنید.نقل قول:
بله ، کدهای کنترلیش مشابه بسته های کوتاه مدته: برای میزان حجم از طریق کد #10*141* و برای میزان زمان از طریق کد #5*1*555*نقل قول:
نامحدود شبانه یک روزه سه روز ؟ خوبه که ؟نقل قول:
اونوقت نامحدود شبانه هفتگی چی ؟ همون 99 گیگ ؟
160 شهر پیشکش بخواهی ی جمع ببندی میشن حدود15 شهر با پوشش 100درصدی الا شهر مام جز این آماره تقریبا 5 ماه 3g شده پوشش شهر 1/6 هست 2g ازش بهتره فقط علامتش 3g هستنقل قول:
سلام.
وضعیت شهرهای شمالی خیلی خوبه.
مازندران - محمود آباد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که شما گذاشتی خیلی ام خوب نیست پینگت افتضاحه. من الان اومدم سمت آستانه و لاهیجان محشره محشر سرعت3g حتی تا 15 مگ هم میره پینگم فوق العادست 45 هستش پینگمنقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
اره هفتگی هم محدودیت 99 گیگ دارهنقل قول:
وای که بیچاره شدم ! اینجا بسته نوروزی زده بود 50 گیگ 50 تومان منم گرفتم حالا میبینم 5 گیگ داده نه 50 گیگ !!! :n28: اشتباه چاپی بوده یا ایرانسل دزدی کرده ؟ الان با 50 تومن میتونستم گیگ بیشتری بخرم که
خدا کلا نگذره از باعث و بانیش که اشتباه باعث شد فک کنم با 50 تومن بهم 50 گیگ میده حالا یا اشتباه تایپی هست یا ایرانسل دروغ گفته و بعد به جا 50 گیگ 5 گیگ داده !!
محتوای مخفی: تصویر پیامک ایرانسل
با چه كدي خريد كردي؟
به این اس ام اس کاری نداشته باشنقل قول:
حساب ات رو چک کن
چک کردم ! از 3 گیگ شده 8 گیگ !!!!نقل قول:
با کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *555*
همون کدی که تو چند صفحه پیش زیر همین تبلیغات این بسته ها که دوستمون گذاشته بودن
داداش شما بسته اشتباهی زدی!! این بسته کلا جدا هست ترکیبی نوروزی هست 50 تومننقل قول:
شما باید بسته اینترنت نوروزی میزدی ولی این زدی ترکیبی نوروزی هست دیگه توی اسش نوشته که مکالمه و پیامک و اینترنت یعنی ترکیبی
خوب اونجا توی اون پست این کد رو زده بود و گفته بود که ترکیبی نوروزی رو بزنین !! و توی همون پست تبلیغاتی نگاه کنید میبینید اونجا هم بتسه ترکیبی هیت هم مکالمه داره هم پیامک هم حجم اینترنت !!نقل قول:
کد رو هم که زدم 5 تا بسته بود دقیق مثل همون بسته هایی که توی پست بود
باید اون پست رو ویرایش میکردن و به جای 50000 مگابایت میزدن 5000 مگابایت ! منه بیچاره چه میدونستم کد اصلی کجا هست فکز کزدم همونه دیگه
فعلا که آب قند لازم شدم کپسول اکسیژن هم نیاز دارم پوله الکی آتیش گرفت رفت ! من نه پیامک میزنم نه تماس میگیرم که اصلا به کارم بیاد :n14:
اینم از پستی که بسته ها توش اعلام شده که نیاز به ویرایش داره
اصلا یکم که فکر کنیم میبینیم چه دلیلی داره بسته 5 با 20 گیگ حجم چرا باید 100 تومان باشه و بسته شماره 4 با 50 گیگ حجم 50 هزار تومان باشه !!
فکر نکنم هر گیگ 10 ت باشه !نقل قول:
شما با شماره ی 700 ایرانسل تماس بگیرین و قضیه رو پیگیری کنین
نقل قول:
آقا این پستتو دیدم واقعا ناراحت شدم دمه عیدم هست بزنگ به اون 700 اینا ببین کسی جواب میده یا نه
دم عیدی خاطره بدی واست شد
به غیر از اون آقا 50 گیگ 50 هزارتومن خیلی گروونه چه خبره آخه... این با 50% تخفیف شده اینقدر؟!
درسته ولی بقول دوستمون چون بسته ترکیبی هست اون 5000 دقیقه و 5000 پیامک و 5000 مگ همه باهم 50 تومان شدهنقل قول:
حالا گفتیم داره گیگی 1 هزار تومان میده بگیریم عیدی یه استفاده بکنیم که هیچ شد و رفت کلا تا چند وقت دیتا گوشی روشن نمیکنم دیگه :n28: 700 هم گفت نمیشه غیر فعال کردنقل قول:
حالا یا اون تاپیک اشتباه کرده یا شما دیگه نمیشه کاری کنین چون اشتباه از سمت شما بوده و شما بسته ای که موجود هست رو زدیننقل قول:
مث اینکه برید عابر بانک 100 تومن شارژ کنید گوشیتونو اشتباهی دیگه نمیتونید برگشت بدید که
بابا اشتباه بدی کردی همیشه کدارو از سایت اصلی یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * باید سرچ کنی بد اشتباهی کردی........نقل قول:
کده اینجا بود....
هیچوقت از سایت دیگه ای بصورت نا مشخص کدی رو نزن من خودم چند بار رفته تو پاچم!! یا سایت ایرانسل رو ببین همیشه یا اینکه از کد 555 استفاده کن
حالا دیگه کاریه که شده خودتو ناراحت نکن:n01:
نقل قول:
حالا من که سوخت پولم رفت دوستان دیگه حواسشون باشه
توی همین عکسی که گذاشتید پایان 20 گیگ شما رو زده هفت یک 94 دقت کنید نوشته end date هفت یک. بعدش این کار شما خیلی ارزشی نداره. وقتی ارزش داره که مثلا من بسته 6 گیگ سه ماهه داشته باشم انقضاشم مثلا 15 خرداد باشه و این 50 گیگ بیاد روش این ارزش داره . حالا اگر کس دیگری که بسته بلند مدت داره اینو خرید یک عکس از حسابش بزاره تا کاربرها مطمئن بشن و پولشون هدر ندهنقل قول:
حالا دوستان اگه کسی قضیه این 99 گیگ رو بگه ممنون میشم خیلی این رقم به چشمم خورده ولی نمیدونم داستانش چیه ! باگی چیزی هست ؟
۹۹ گیگ تعریف ایرانسل از اینترنت نامحدود هستنقل قول:
خوب این 99 گیگ برای بسته شبانه یک روزه نامحدود هست ؟نقل قول:
یا برای بسته شبانه هفتگی نامحدود ؟
سوال منم هست ! چون یه مدت 24 گیگ ماهانه رو هم میگفت نا محدود ! :n02: الان من خودم 24 گیگ شبانه دارم فک نکنم دیگه بشه بسته شبانه 1 روزه یا هفتگی گرفتنقل قول:
هر 2 بسته 1 و 7روزه 99گیگ حجم دارن
خوب یکی از دوستان گفت تو سه روز باید مصرف بشه ! منظورش چی بوده ؟ یعنی بسته یک روزه رو فعال کنم سه شب میتونم استفاده کنم ؟
بله معمولا تا سه شب فعال می مونهنقل قول:
من همیشه شگفت انگیز میزنم بسته میگیرم مشکلی هم نداره!نقل قول:
اره. بسته رو 12 شب به بعد فعال کن بعد تا 3 شب میتونی استفاده کنی. قبل از 12 فعال کنی میشه 2 شب! :n02: من که سرعت شبانم از 500 تا 700 متغیره معمولا 15 16 گیگ میگیرمنقل قول:
امروز بعد از یه مدت دوباره بسته خریدم و اینم نتیجه !!!:n12::n12:
اینم نهایت سرعت دانلود با مودم قدیمی من !!!
ممنونم از دوستانی که راهنمایی کردن:n01::n40:
بسته 50 گیگی نوروزی خریدم..
این هم 4G در گرگان که تازه اومده...فک کنم تو سایت ایرانسل هم هنوز اپدیت نکردن :n02:
البته کم و زیاد میشه...بعضی وقتا هم 3G میشه.
اینم تست به بهانه تبریک سال نو.
سالی خوبی را برای تمام کاربران از خداوند می خواهم.
3 جی