من دو مگ گرفتم رو 4 بستن پورت رو
زنگ زدم پشتیبانی میگم حالا فرق دو مگ و یک مگ چیه که هر دو 4 مگ بسته میشه؟؟؟ میگه فرقی نداره!!!!!
دو مگ رو باید رو چند ببندند؟؟
Printable View
من دو مگ گرفتم رو 4 بستن پورت رو
زنگ زدم پشتیبانی میگم حالا فرق دو مگ و یک مگ چیه که هر دو 4 مگ بسته میشه؟؟؟ میگه فرقی نداره!!!!!
دو مگ رو باید رو چند ببندند؟؟
روی 2میبیندننقل قول:
من 256 دارم روی 8مگ بستن تاثیری نداره :n08:
اقایون ایمیل جدید ها وب رو دیدید؟ :/
خیلی ساده اومده میگه اگه سرعت دانلودتون خوبه و سرعت شبکه های اجتماعی کمه مشکل از شبکه اجتماعیه :/نقل قول:
تفاوت سرعت در سرویس، دانلود و شبکههای اجتماعی
زمانی که در مورد سرعت اینترنت صحبت میکنیم، اولین موردی که به ذهن میرسد سرعت دانلود و سرعت دریافت یک فایل صوتی، تصویری و یا یک عکس میباشد. اما از آنجایی که این روزها اکثر ما زمان زیادی را در شبکههای اجتماعی و نرم افزارهای ارتباطی مثل Instagram، Skype، Viber و Telegram صرف میکنیم علاوه بر سرعت دانلود، شناخت عوامل موثر بر سرعت این شبکهها و نرم افزارها نیز حائز اهمیت است.
هنگام خرید اینترنت پر سرعت از شرکت ارائه دهنده، سرویسهای متفاوتی با سرعت های ۱٢۸، ٢۵٦، ۵۱٢ و یا بالاتر با واحد کیلوبیت بر ثانیه پیشنهاد میشود. نرخ بیت یا بیت بر ثانیه به این معنی است که در مدت واحد زمان، چه مقدار اطلاعات از نقطهای به نقطهی دیگر ارسال میشود. از آنجایی که سرعت سرویس بر حسب بیت بر ثانیه بوده ولی واحد اندازهگیری سرعت دانلود بر روی سیستمهای کامپیوتری بایت بر ثانیه است، برای محاسبه سرعت دانلود باید مقدار بیت بر ثانیه را تقسیم بر عدد 8 کنیم. ذکر این نکته حائز اهمیت است که سرویس ADSL یک سرویس اشتراکی (shared) بوده و پهنای باند بین 1 تا حداکثر 8 کاربر تقسیم میشود که به اصطلاح ضریب اشتراک 1 به 8 نامیده میشود (البته های وب سعی میکند سرویسهای اشتراکی را، همچون سرویسهای اختصاصی، با ضریب 1 به 1 در اختیار مشترکین قرار دهد).
به طور مثال اگر شما سرعت 8 مگابیت برثانیه (8192 کیلوبیت) را خریداری کنید، در بهترین حالت سرعت دانلود شما 1 مگابایت بر ثانیه یا 1024 کیلوبایت بر ثانیه (8192 تقسیم بر 8) خواهد بود. اگر برای سرویس فوق بخواهیم ضریب اشتراک 1 به 8 را نیز اعمال کنیم، میبایستی مجددا عدد 1 مگابایت بر ثانیه را تقسیم بر 8 کنیم و سرعت 128 کیلوبایت بر ثانیه حاصل خواهد شد. بنابراین سرعت دانلود به ازای سرویس 8 مگابیت بر ثانیه، در بدترین و بهترین حالت 128 کیلوبایت بر ثانیه و 1024 کیلوبایت بر ثانیه خواهد بود.
در شبکههای اجتماعی میرویم. زمانی که دانلود یک فایل انجام میشود یک لینک مستقیم به سرور مورد نظر برقرار شده و فایل مورد نظر را دانلود میکنیم ولی در شبکههای اجتماعی، ارتباط مانند اتصال به سرور دانلود نیست. سرویس دهندههای شبکههای اجتماعی به علت تعداد بالای کاربر، به هر کاربر پهنای باند محدودی اختصاص میدهند که باعث کندی سرعت در استفاده از این شبکهها میشود. این کندی سرعت زمانی بیشتر نمود پیدا میکند که مشترک برای اتصال به شبکههای اجتماعی و استفاده از آنها مجبور به عبور از لایههای مختلف از جمله فیلتریگ هوشمند میشود.
با توجه به مطالب ذکر شده، مشکل در دریافت و ارسال اطلاعات در شبکههای اجتماعی به معنای اشکال در سرویس اینترنت شما نیست. برای اطمینان از میزان سرعت دریافتی اینترنت خود، فایلی را به طور مستقیم از یک وبسایت معتبر و دارای پهنای باند مناسب دریافت کنید، در صورتی که سرعت مطابق تعاریف گفته شده در بالا مناسب بود، ایراد از سرورهای شبکه اجتماعی مورد استفاده بوده است.
والا دولت خیلی دست شرکتا رو توی دزدی باز گذاشته، جدیدا هم فیلترینگ هوشمند اومده دیگه یک بهانه عالی پیدا کردن، بعد برای وزیر کامنت میزاری میگه فیلترینگ هوشمند مشکلی نداره مشکل از شرکته :|
بد وضعی شده...
اوه چقده سخت میگیری
همینکه همه پولو نمیخوره و بهمون اینترنت میده دمش گرم
حالا ی تیکشو نده :) :) :) :) 3:)
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
پس عملا شبانش چيزي نميشه دانلود كردنقل قول:
وضع پينگ چطوره؟
برا گيم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه شبانش عملا بیمصرفه،حداکثر 2.5 گیگ میشه گرفتنقل قول:
پینگ گوگل که بالای 300 ،400 هستش اگه IPخاصی مد نظرتونه بگید براتون پینگ میزارم
همه جای دنیا دارن میرن به سمتی که سرویس های خونگی هم با پهنای باند گیگ ارایه بدن اینا دنبال تقسیم بر هشتن!!!نقل قول:
های وب هر وقت اوضاش خراب میشه تبلیغ زیاد میکنه .
Sent from my iPhone using Tapatalk
من 1 مگ گرفتم ولی ته سرعت دانلودم تو بازه شباته 200 کیلو بیشتر نیست
این روال عادیه؟!
اگه این باشه که خیلی کمه!!!
تازه زیادشهنقل قول:
جدی میگی؟!نقل قول:
نسبت به مخابرات خیلی گرون داره میده!!!!
من فکر میکردم باید کیفیت بهتری داشته باشه [emoji52] [emoji52]
دوستانی که سرویس 256 دارند تو روز و شب سرعتشون چقدره؟
مرسی:n12:
اصلا راضی نیستم پینگش داغونه:n35:
200تا250نقل قول:
......................................
STATUS REPORT :
کرمانشاه مرکز ولیعصر :
پینگ داخل 100 تا 130
پینگ 8.8.8.8 حدود 400
سرعت بین 250 تا 400 (روز) سرویس 512
به حجم خوری شک دارم :n13:
دوستان جاهای دیگم پینگ انقدر بالاست؟؟ زمستون بهتر میشه پینگ ؟
پینگ های وب واقعا افتضاح هستش , اصلا به گیمرها توصیه نمشه .
صبانت پینگش عالیهنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ب نظرم تنها دلیل موجه ای ک کسی از های وب نره و بمونه فقط فشفشه میتونه باشه! وگرنه هیچی دیگش خوب نیست...
چرا پینگ اینطوری شده! البته همه جا داغونه ولی نه در این حد! 8.8.8.8 شده 400 :n27:
اصلا تنها دلیلی که من های وب گرفتم همین فشفشه هاشهنقل قول:
این 8.8.8.8که میگید ای پی چی هست؟!
میشه یکمی روش توضیح بدین؟!
8.8.8.8نقل قول:
یک DNS سرور هست
+
می تونید در cmd ویندوز خودتون با وارد کردن Ping 8.8.8.8 ارسال پکت ها رو مشاهده کنید
اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارید تو گوگل سرچ کنید می یاره
بخدا دیال اپ هم اینطور نیست
:n04::n04::n04::n04::n04: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n04:
اینقدر های وب داغون شده یه صفحه نمیتونم باز کنم!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب شد های وب نیومدم خیلی داغونه
های وب اینقدرا هم بد نیستانقل قول:
منم اولای سرویسم که بود خیلی قطعی داشتم ولی حالا فوق العاده شدهنقل قول:
احتمالا بخاطره اینکه های تو شهر شما شلوغ شدهنقل قول:
به نظر من حالا نباید های وب رو عوض کرد، چون خیلی به خاطر قطعی هاش کوچ میکنن به یه شرکت دیگه و های وب به زودی بر میگرده به دوران اوج خودش [emoji41]
چه اوجی دوست عزیز اولا این که شبانه اش فقط ۳ ساعته اونم فقط تا ۱ مگ داره خیلی بد هستش اینجوری من غیر از فشفشه چیز مثبت دیگه ای تو های وب نمیبینمنقل قول:
سلام دوستان امروز صبح ساعت 11 خطم رانژه شد مودم رو کانفیگ کردم دقیقا 1 دقیقه نت وصل شد بعد از 1 دقیقه بلافاصله هم بوق تلفن کامل قطع شده هم نت کامل قطع شده... از صبح چند مرتبه از خونه فامیلامون با شماره 20117 تماس گرفتم ولی وقتی شماره تلفن منزل رو برای خرابی ثبت میکنم در جواب میگه شماره نامعتبر است ( هم با کد کرج زدم هم بی کد ) چند مرتبه به های وب زنگ زدم میگن به ما ربطی نداره صبح خط و نت 1 دقیقه وصل بوده باید از مخابرات پیگیری کنید بشون گفتم که با شماره 20117 تماس گرفتم ولی وقتی شماره تلفن منزل رو برای خرابی ثبت میکنم در جواب میگه شماره نامعتبر است .. باز های وب گفت شنبه برید مخابرات پیگیری کنید!! گفتم من مستجرم نمیتونم برم پیگیری کنم میگه به ما ربطی نداره... تو سایت 195 یه شکایت واسه های وب و یه شکایت واسه مخابرات ثبت کردم ولی فعلا هیچ جوابی ندادن!!!!!
دوستان لطفا راهنمایی کنید چکار باید بکنم؟؟؟؟؟
سرویس 1 مگ ترافیک 3 گیگ
حضوری برو مرکز مخابراتی با مسئول شبکه صحبت کن.نقل قول:
مشکل همینه دیگه من اجاره نامه فعلا دستم نیستم و خط تلفن هم به نام صاحب خونه هست چند روزه اومدیم تو این خونه جدید نمیخوام صاحب خونه رو از همین روزای اولی درگیر کنم دنبال راهی هستم که نرم مخابراتنقل قول:
دیشب زدم دانلود شبانه الان ک اومدم میبینم 6 گیگ گرفته دیشب! تازه صف دانلودم تموم شده بود وگرنه شاید بیشترم میشده :| سرعت متوسط هم نزدیک 600 بوده!!
کسی دیشب دانلود داشته ببینم سرعت برای همه بیشتر شده یا برای من های وب شیرو باز کرده :n02:
سرویس یک مگ دارم.
نه سرعت دیشب برای من روی 200 بودنقل قول:
عهههنقل قول:
من نمیدونم idm ام چش شده
لامصب هرچی تنظیم میکنم روشن نمیشه واسه دانلود!!!!
از دستم رفت
منم همین طور شدمنقل قول:
نیازی به صاحب خونه نیست
خودت برو سراغ مخابرات نیم ساعته وصلش میکنن نیازی هم نیست کسی بیاد دم در خونه
مثل اینکه تو رانژه کردن یه مشکلی پیش میاد که خودشون از مخابرات رفعش میکنن
دوستان شبانه کی تا کیه ؟ (5 تا 8 ؟) بعد نیاز هست مودم تو این بازه خاموش روشن شه ؟(یه وقت از اصلی کم نکنه)
دوستان شما هم گاهی اوقات مشکل بازنشدن بعضی از سایتها دارید ؟
1. بر حسب سرویسی که میخری فرق میکنه 2. خیر لازم نیست اما میتونی دانلود منیجرت را طوری تنظیم کنی که 5 دقیقه دیرتر و 5 دقیقه زودتر کار دانلود را انجام بدهد (مثلاً اگر دانلود شبانه 4 تا 7 باشه شما جوری تنظیم کن که 0405 شروع بشه و 0655 هم دانلود را متوقف کند)نقل قول:
چند روزی در ماههای قبل گوگل باز نمیشد! اما الان مدتی هست که یا سایتها کاملاً فیلتر شده یا باز میشه!نقل قول:
مثلا گاهی اوقات واسه من سایت الف یا تابناک بالا نمیاد یا حتی سایت خودم از صبح بالا نمیاد ولی با اینترنت ایرانسل بالا میاد!نقل قول:
نقل قول:
آقا دمت گرم امروز صبح رفتم مخابرات قسمت شبکه دقیقا نیم ساعته وصل شد:n16:
این هم از پینگ ما :n03: های وب خیلی داغونه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی 1 مگ گرفته از های وب؟
کلا چجوریاس؟
از مخابرات بهتره؟
سیرجان تحت پوشش هست؟
نه تا به حال برای من پیش نیامده بهتره همان موقع به پشتیبانی زنگ بزنی (1565) تا همان لحظه چک کنند و مشکل را برطرف کنندنقل قول: