داداش من حضوری بشون گفتم به دلیل برداشتن شبانه میخوام تخلیه کنم.:n05: گفت خب باشه هرطور مایلیدنقل قول:
Printable View
داداش من حضوری بشون گفتم به دلیل برداشتن شبانه میخوام تخلیه کنم.:n05: گفت خب باشه هرطور مایلیدنقل قول:
ولی چرا حذف نکرده هنوز؟؟؟!!!!!نقل قول:
شاید میخوان که بهشون گیر ندن که چرا حذفشون نکردید به خاطر همین میگن شبانه ها حذفن:n13:
یه سر به سایتش بزن متوجه میشی
دوباره تمدید کنی حذفه :n10:نقل قول:
منم میخواستم برم پارس بهم همینارو گفتن... منم گفتم یه 3 ماهه میگیرم که شبانه داره تا اون موقع ببینیم اوضاع چجوری میشه... ولی فرشاد حساب کنی ما شبی 4 گیگ میتونیم دانلود کنیم که میشه 12 هزارتومان و در ماه میشه 360 هزارتومان که میتونیم دانلود رایگان کنیم... تازه روی این 20گیگ هم خودمون ترافیک داریم که اگه حساب کنی ما 78 تومان فقط داریم پول ترافیک رو میدیم.. بنظر من با توجه به اینکه شبانه داره و سرعت محدود نمیشه و محدودیت خاصی نداره توی این شرایط ارزش داره همین مخابرات بمونیم... من تو این 3 شب 13گیگ دانلود کردم خیلی راضی بودم...
من كه ازبس تو اين چند سال دانلود كردم ديگه نميدونم چي دانلود كنم فقط الان يه نتي ميخوام كه ارزون باشه و شبانه داشته باشه كه اگه خواستم قسمت هاي جديد سريالي رودانلود كنم مشكلي نداشته باشم 3تا هاردام الان پر شدن بازی مکس پین 3 رو دانلود کردم 30گیگابایت الان مجبور شدم به خاطر کمبود هارد حذفش کنم البته خیلی وقت پیش دانلودش کرده بودم(اون موقع که با ترفند سرعت شبانه رو زیاد میکردیم) و دیگه نیازی بهش نداشتم:n01:نقل قول:
دوستان یعنی الان دیگه نیازی به تخلیه نیست و فقط باید بریم شرکت جدید ثبت نام کنیم؟
من امروز روی اون خط صبانت بستم، احتمالا تا هفته ی آینده وصل میشه. ببینیم چطوره. 2مگ 5گیگ با هزینه نصب شد 37500 :n27:
مبارك باشه:n02:نقل قول:
above! لامحصب ها هزينه نصب شون زياده ، يكي بچه ها كه نمايندگي داره گفت چيزي به مخابرات نمي ديم 10 تومن رو مي ذاريم جيبمون:n02:
من كه فعلا پول ندارم adsl بگيرم به خصوص با هزينه نصبي كه به شركت جديد بايد بدم! ، خطم كه رانژه مخابراته ببينم شايد يه فرجي شد:n02:
سلام من امروز رفتم پیشگامان 256 نامحدود 23 هزار که با رانژه شد 43هزار هزینه نصب رو گرون کردن نامردا گفت تا شنبه وصل میشه
قيمت كه عاليه!نقل قول:
كجايي شما؟ توي سايتش كه 128 رو زده 24 تومن 256 رو 31 تومن!
شايد همون 31 گرفتن با هزينه رانژه شده 43 ؟!
يه خبري بده نگرانشم:n02:
سلام من گتوندم ببخشید 128 نامحدود ولی گفت روی 256 بسته شده
حالا بايد وصل بشه ببينيد سرعت چطوره ، الان اگه فرض كنيم روي 256 باشه سرعت ميشه ماهي 23 تومن 256 نامحدود.نقل قول:
از ماهي 15 تومن كه مي داديم مخابرات خيلي گرونتره ولي خب اگه نامحدود كامل باشه خوبه.
از طرفي بعضي ها با همين پول 128 نامحدود مي دن با 10 گيگ سرعت بالاتر.
مبارکه! :n02: (طرف رفته بود حج، بش گفتن قبول باشه :n12: جواب داد: هه! قبولِـــه! :n09:)نقل قول:
اتفاقا اینجا هزینه ی نصب کم گرفتن، فقط 5 تومن هزینه ی سرویس زیاد بود، 2مگ 5گیگ، شد 29 و خورده ای، با هزینه چایی بچه ها و 8% مالیات، شد 32500 :n10:
دزفول پیشگامانش همون دزایرانه :n09: آدرسش هم (خیابان امام خمینی جنوبی، بین ابوذر و سیدجمال الدین اسد آبادی) از اینطرف میفته بعد از حاج مرادی قبل از مایکرویو(راهنمایی ابوذر همون خیابونی هست که به زایشگاه یازهرا راه داره) :n02:نقل قول:
برو ببین، به نظر من که نمیصرفید سرویس هاش، نامحدوداش رو بپرس :n01:
نقل قول:
سروش یه شماره ازشون برنداشتی؟ مخابراتو چطور تخلیه کردی ایمیل زدی یا فکس؟ ۲۵۶ نامحدود رو با چه سرعتی میده رو ۲مگ میبندن؟
شماره از کجا؟ پیشگامان یا صبانت؟نقل قول:
مخابرات رو رفتم دفتر نمایندگی، درخواست دادم، هنوز جمع آوری نکردن، گفت اگر تا شنبه آزاد نکردن، بزنگ گیر بده بهشون.
نوشته 256 اولش 1به3 هست و بعدش واقعی میشه، فکر کنم سرعتش طرفای 700kbps باید باشه. گفت محدودها رو باز می بندن.
كساني كه به پارس كوچ كرده ايد سرعت شبانه چطور است؟
سرعت خیلی متغیره این بهترین حالتشهنقل قول:
مثلا 5 دقیقه تا 300 میره بعد 200 بعد 150 بعد دوباره 300 ..............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره صبانتنقل قول:
Idmرو بزار رو 8كانكشن كه يكم نوسان كمتر بشه سرعت واقعي رو هم از برنامه networx ببيننقل قول:
وی پی ان شبانه رو تست کن ببین کار میکنه؟
ببینم اینترنت با چیز پی ا/ن داخلی میشه سایتهای خارجی باز کرد ؟
اصلا راهی داره؟
کسی تعرفه های وایرلس رفاتکو داره؟هر چی میگردم فقط نامحدوداشو هست!
2260492:n16:نقل قول:
....................................
وی پی ان تاثیری نداره آخه این کمی سرعت بخاطر شلوغی و پهنای باند کم هست نه محدودیت از طرف ISP ..........نقل قول:
دیشب تا صبح حدود 3.3 گیگ دانلود کردم تازه از 2:30 دقیقه شروع کردم سرعت از 2 تا 4 اول از 400 شروع میشه میاد پایین تا 130 بعد از 4 تا 7 میره تا 280 - 300 .......
هر چی هست شبانه داره اون موقع با مخابرات شبی 3.6 گیگ دانلود میکردم شاید با این هم بشه ولی مهم نیست همین شبی 3 گیگ برام بسه :n16:
پینگ امروز :
برا تو سرعت خیلی خوب بوده بقیه که رفتن پارس سرویس 2مگ 100کیلوبایت و سرویس 512 20-30 کیلوبایت میده شبانهنقل قول:
512 برنزی سرعت دانلودش چنده؟نقل قول:
شاید واسه اونا هم 4 به بعد زیاد میشده ولی متوجه نشدن ؟!نقل قول:
کلا توی ایران نباید انتظارت زیاد باشه همه چیز تبعیض و حق کشیه یکی با 128 با ماهی 9000 تومن سرعت دانلودش 900 میشه یکی با ماهی 24000 سرعتش یک هفتم اون هم نمیشه :sq_7::sq_6:
وقتی یه جایی زندگی میکنی که مرکز مخابراتیش میکشه و مثلا تو فلان جا اهواز نمی گشه و از سیستم قدیمی استفاده میکنن همینه. طرف تو تهران داره همون پولی که جتنابعالی تو اهواز میدی رو میده ولی سرعت اون 900 سرعت تو 200 همینه دیگه. بعدشم حق کشی نیست. حق گرفتنیه . شما وقتی بیخیال بشی همینه. برو بگو چرا مرکز مخابراتی ما نمیکشه؟ چرا اونجا مرکز مخابراتیش خوبه اینجا نمیکشه؟ و اینکه اصلا چه کار میشه کرد؟ درخواست بده و... حداقل اگر اتفاقی نیافتاد فردا سرت بلنده هر جا رفتی دو کیلومتر زبون داری بگی من فلان کار رو کردم و تا اخرش رفتم. نه اینکه مثل خوزستانیا زانوی غم بغل بگیری بگی هیییی ایران همینه خوزستان بدبخته. اینجا نمیرسن بهمون . ما محرومیم.نقل قول:
نه دیشب فکر کنم ساعت نزدیکای 5 بود دیگه بالاتر از 100گفت نمیره خیلی زوره ادم 2مگ بگیره روزا 400کیلوبایت باشه بعدش یهو شب بشه 90کیلوبایت ماهی هم 20وخورده ای بدی من احتمال زیاد برم رفاتک یا راصد خودمو راحت کنم حوصله ی این دنگ و فنگا رو ندارمنقل قول:
داداش شما درست میگی البته من قبلا هم خیلی پیگیر بودم برای مخابرات یه زمانی پینگم 900 میشد سرعتم به زور توی روز 60 میرسید انقدر پیگیری کردم تا پرتم رو روی یه کافوی دیگه گذاشتننقل قول:
ولی این کارها هم تا حدی نتیجه بخش هست . مشکل اینه که سیــاسـت حـکومــت محدود کردن و کم کردن سرعت هست نمونش هم همین قانون مسخره ی محدودیت 128 برای خانگی هست ....
وقتی هیشکی طرف مشتری رو مخصوصا در مورد اینترنت نمیگیره .... وقتی کامپیوتر رو به عنوان کالای لوکس و غیر ضروری دسته بندی می کنند مشخصه که چقدر برای مردم ارزش قائلند
دوستان آنتن وایرلس دست دوم چه قیمته؟
فقط انتنه دیگه نه؟خرج دیگه ای نداره؟
روی 1 مگ بسته میشه ولی شبا اگه ارتباطت قطع و وصل بشه همون 64 میشهنقل قول:
سلام میگم اینجا کسی هست که از مخابرات اینترنت گرفته باشه و تو مرکز مخابرات آزادی باشه؟
الان من چند وقته مشکل time out دارم هر چی هم زنگ میزنم هیچ کدم بلد نیستن درستش کنن
حتی ip هم عوض نمیشه وقتی مودمو خاموش روشن میکنم
کلا ترکیدن
اینم اطلاعات خطم فک نمیکنم مشکل از خط باشه
کسی راه حلی نداره واسه درست کردن این مشکل؟
دست دوم اگه گیرت بیاد 170-180 . یه چندتا روی سایت دیوار دیدم گذاشته بودن قبلا.نقل قول:
سیم هم باید بگیری . متری 1500 تومن.
عجب خطی!!:n04:نقل قول:
کیفیتش عالییییییی
تایم اوت مشکلش حل نمیشه تازه از وقتی شبانه حذف شده بدترم شده
یعنی اگه بخوایم شبانه با سرعت 250دانلود کنیم باید ماهی 39000 تومن بدیم این که خیلی گرونه!نقل قول:
من مصرف ماهیانم تقریبا بین 10-7 گیگ هست.1 مگ 20 گیگ که دوستان میگن شبانه داره یا سرویس دیگه ای؟.مجبوری باید شارژ کنم.24 تموم میشه اینترنت.نظرتون چیه؟
بدرد نمیخوره خیلی گرونهنقل قول:
شما قبلا از لقمان اینترنت داشتی؟
دوستان ببخشید من پیگیری مکردم تاپیک رو
ضحی کیش شبانش نیومد؟ یا کلا برداشتن؟
نامحدودا خبری نشد؟