پیشنهاد بنده سیلور سینت بوگارت که بوی چرم و رایحه ی خنک رو داره. امّا شبیه توسکان لدر نیست.نقل قول:
Printable View
پیشنهاد بنده سیلور سینت بوگارت که بوی چرم و رایحه ی خنک رو داره. امّا شبیه توسکان لدر نیست.نقل قول:
من این عطر را دارم ولی شاید 2 3 بار بیشتر ازش استفاده نکردمنقل قول:
بوی بسیار قوی داره رایحه جنگلی و شرقی و ماندگاری فوق العاده در فصل تابستان ممکنه باعث سر درد بشه
در کل بوی خطی داره و من زیاد ازش خوشم نیومد
جناب عطار ؛ سیلورسنت به شامه ی بنده گرم میاد. بوی چرم هم اصلا توش نمی تونم حس کنم متاسفانه. از هیچ نوعش.نقل قول:
تعریف بنده و شما از رایحه ی چرم بو متفاوته.نقل قول:
علی رغم این اگر شما رایحه ی چرم رو نوت پایه ی توسکان لدر می دونید نوت پایه ی 212 وی آی پی کارولینا هررا هم با نوت پایه ی توسکان لدر تقریباً یکسانه.
سلام دوستان لطفا يك راهنمايي بفرماييد من از بين اين ادكلن ها كدومشو بگيرم ممنون
Dior Homme Intense
DIOR HOMME PARFUME
la nuit de l'homme le parfum EDP
سلام.نقل قول:
دوست عزیز سه عطر مورد نظرتان از لحاظ رایحه متفاوت هستند و این مسئله سلیقه ای است، اما به عنوان توصیه اکید، Dior Homme Intense را نگیرید که نه آن رایحه قدیمی را دارد و نه آن ماندگاری و پخش بوی فوق العاده اش را... به شدت افت کیفیت داشته است و ارزش قیمت آن به سختی به نصف قیمت کنونی اش میرسد.
از نظر من همان عطر La Nuit از ایو سن لورن انتخاب بهتری است.
سلام
دوستان یه ادکلن خنک مناسب برای تابستون و روزهای گرم بهم معرفی کنید تو رنج قیمتی 70-100
الآن Legend دارم که دیگه مناسب روزهای گرم نیست.
سلام دوست عزیز به نظرم کارهای جگوار رو تست داشته باشین بد نیست. کلاسیک بلو و کلاسیک بلک از این برند، کارهای خوبی برای این فصل هستن. همچنین اکسیژن از برند لانوین و بامقداری افزایش هزینه ماین از برند مارک جاکوبز و دانهیل فرش گزینه های مناسبی هستن.نقل قول:
دوستان یکادکلن تا سقف قیمت 600 نهایت 650 اما انتظارات:n16:
1: پراکندگی بالا
2: ماندگاری خوب
3: بوی خاصی داشته باشه یک جورایی خز نباشه
ممنون
نقل قول:
سلام دوست عزیز شاید دیر باشه اما در برند پرفیوم د مارلی دنبال عطر مورد نظرتون بگردین...
دوستان یه عطر مجلسی شیک با بوی خاص حدود 100 تومان میشه بهم معرفی کنید
نظرتون درباره اینها هم بگید
Dunhill Desire Red
Givenchy Insense Ultramarine
Calvin Klein Ck One Red
کسی راهنماییم نمیکنه
سلام. دوست عزیز از مواردی که گفتی فقط دانهیل دیزایرو میشناسم که خیلی گرمه و رایحش زمستانیه و دراین فصل قابلیت استفاده نداره چون آزار دهنده میشه.نقل قول:
عطر فراری بلک، جگوار ویژن و جگوار گلدن کلاسیک رو تست کن.
سلام. کریستین دیور یه عطر داشت البته مال حدود 35 سال پیشه که به شکل یه سیب فلزی کوچیک بود و از وسط باز میشد.جنس عطرش جامد بود و حالت گیریس یا روغن جامد بود.
میخواستم بدونم کسی هست که این عطر رو بشناسه و بگه چه بویی داره؟ چون من بچه بودم اما تا الان که 37 سالمه هنوز به یادم مونده بو و شکل ظرفش. ممنون میشم کسی جواب بده. در ضمن زنانه هست
سلام دوتا ادکلن خنک و گرم با ماندگاری بالا و پخش بوی زیاد تا قیمت 200 معرفی کنید ممنون.
سلام
بالاخره من opium pour homme ysl رو گیر آوردم
محشره
عالیه
عااااالی
من که خیییلی دووسش دارم
میشه بگین از کجا ؟ چه حجمی و چند ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
میشه بگین از کجا ؟ چه حجمی و چند ؟نقل قول:
اخیرا عطرهای جاردین (نیل)، وویاژ و ژور رو از هرمس
پیراهن سیاه کوچولو (بلند) رو از گرلن la petit robe noir coutrue
کوکو نویر از چنل و سیلور مانتین واتر کرید (این دو مورد در حد 10 میل)
رو خریداری کردم
تجارب بسیار جالبی بود:n19:
اگر کسی سوالی در موردشون داشت خوشحال میشم کمکی کنم:n16:
مایه داریه دیگه :n02:نقل قول:
مبارک باشه :n01: Silver Mountain Water را چطور دیدید؟نقل قول:
ممنونم دوست عزیز:n39:نقل قول:
کرید رایحه پر نوسانی داره اون اولش یه ذره بوی انگور سیاه میده و بعدتر عطر چای یجورایی خیلی فرش، فرض کنید برگ چای سبز! (نه چای دم شده شبیه پیراهن سیاه گرلن)
کمی که میگذره بوی سبزی میده و مشک
+
من اصلا تم چوب صندل رو در کرید حس نمیکنم!!
ماندگاریش معمولیه رو به خوب و پخشش هم خیلی معمولی (متوسط رو به خوب نیست!)
در مجموع من از اون دست آدمهایی نیستم که بگم اوه! 600 پول عطر چرا؟ ولی از دید من این رایحه ارزش این هزینه رو نداره:n06:
به سلامتی مبارک باشهنقل قول:
ویاژ را من چندبار تست کردم و خیلی مرموز به نظر میرسه میتونم نظر شما را در موردش بدونم
مرسی دوست خوبم:n16:نقل قول:
والا باورت نمیشه چقدر دوستش دارم! در حدی که تبدیل به عطر روزانم شده:n12:
رایحه اولیه شدیدا هل رو نشون میده بعدش کمی ترشی مرکباتی سراغش میاد و در نهایت همین دو تا رایحه با برجستگی مرکبات و اضافه شدن تم چوب رو تصور کنید همون تم چوبی که خیلی دوستش دارم....
منتهی در کمال تاسف ماندگاریش معمولیه ولی خب میشه باهاش کنار اومد اما پخش بو شاید در حد نیم ساعت! (البته تا چند ساعت برای خوده شخص قابل لمسه اما اطرافیان خیر)
اما واقعا ارزش خرید رو داره (علیرغم پخش پایینش):n39:
ممنون بابت توضیح...نقل قول:
black currant بوی تند و تیزی داره و در واقع هسته اصلی اوپیوم مردانه هم همینه و کلا این تم یادآور عطرهای دهه 90 .
نقل قول:
واقعا کارهای هرمس خاص و تکه
راستی شما نسخه پرفیوم را تهیه کردید یا تویلت؟
در مورد مردانه و زنانه بودن هم نظری دارید؟
من الان 4 کار هرمس رو دارم و واقعا این صحبت شما رو به شدت تایید میکنمنقل قول:
(مرولس، ژور، نیل، ویاژ)
در مورد هرمس ها میشه گفت که تک به تک نت ها قابل لمس هست! قاطی نمیشه که بگی نمیدونم چه رایحه ای بود! قابل لمس و زیبا با تغییر روایح عالی از زمان اسپری تا انتها
در مورد ویاژ (پرفیوم) همون شیشه مشکی رو دارم
راستش رو بخواید بیشتر مردونست! خصوصا در ابتدا که ادویه ای هست اما میتونه یاداور دسته ای از نویرهای زنونه هم تا حدی باشه..:n39: اگر بخوام دقیقتر بگم کفه ترازو تا حدی به سمت مردونه بودن میچربه
مبارک باشه اتقیا خانم
اتفاقا دیروز چندتا سمپل به دستم رسید که هرمس ویاژ و رکابار جزوشون بود
با نظر شما کاملا موافقم و باید اضافه کنم که مواد و رایحه های موجود در ویاژ واقعا باکیفیت ،شفاف و طبیعی هستند
هل بکار رفته توش برغلاف اکثر کارها که که غلیظ و اسانسی هست ،طبیعی و شبیه رایحه دانه های هل هست
ولی بنظرم عطری که کمتر از یک ساعت پخش داشته باشه ارزش هزینه رو نداره
اگه دوست دار روایح شفاف و باکیفیت ولی با ماندگاری بالا هستید شرگی از سرج لوتنز رو پیشنهاد می کنم البته فضای کاری اش تنباکویی هست
یه مدت هست دارم کارهای چوبی رو جمع می کنم اگه مشکلی نداری یه تست رو هرمس روکابار هم داشته باش. تو کارهای چوبی من رتبه دوم یا سوم رو داره (البته چوبی تند است که بیشتر مردانه اش کرده)
Sent from my iPad using Tapatalk
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
هرمس همه هطراش ارزش تست دارن قطعا
ولی چون معمولا عطرها رو میخرم یه کمی باید در خرید دقت کنم :دی منظورم اون شرکتی هست که نام بردید
الان این هرمس که گفتید توی ذهنم نیست باید سرچ کنم...یونی هست؟ نکنه از اون سری عطرای تک رنگشه؟وای یسری هستندبطری های ساده نارنجی یا سبز و اینا داره....
سبز تیرش رو نست کردم البته در حد بوییدن درب عطر
خیلی تند و علفی بود قابل توجه دوستداران ایسی میاکه :دی
از چوبی های زنونه هم ریویال از سی کی رو بفکرش هستم تستش عالی بود چند نوع ایتم چوب داخلشه...
از گرم های زنونه هم کوکو نویر و نارسیسو فرهر مشکی فوق العادن
شی وود هم بین خنکها...
و کلا برترین عطری که با این تمی که میگم دارم هرمس مرولس هستش
کلا عاشق نت چوب هستم خصوصا چوب صندل
خوشحال میشم موارد چوبی زنونه برخورد داشتید معرفی کنید
هرمس روکابا مردانه و شیشه اش هم ساده است و همونطور که اشاره کردم جزو چوبی های تند دسته بندیش می کنم. از نظر تندی میشه کاری شبیه به ایس میاکه بلو تصورش کرد و با اینکه رزماری نداره ولی تو فضای عطر یه رزماری خفیف احساس می کنم. نت ها و فضای عطر رو می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید. البته بنظرم نسبت به ایسی میاکه کار باکیفیت تری محسوب میشه ولی مانگاری و پخش اون رو ندارهنقل قول:
عطر دیگه ای رو که توصیه می کنم و اتفاقا یونی هم هست سدریت بوژی از مانسرا است. بنظرم جزو عطرها با رایحه خاص محسوب میشه که هرجایی استشمام نمیشه (ترکیبی از لیمو و ترنج بهمراه چوب و چرم). اتقاقا صندل هم توش مشخصه ولی رایحه نهایی بشتر به سمت چرم خشک میره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عطر اول من تو روایح چوبی سزار پاچیوتی فور هیم است البته همونطور که از اسمش مشخصه مردانه است (گفتم شايد شما پایبند این دسته بندی ها نباشيد). از نظرمن بوی چوبی فوق العاده ای داره.
سلام. دوستان با نظراتون راجع به برند هرمس کاملا موافقم. تا به حال حدود 7-8 تا عطر از این برند تست داشتم که یکی از یکی روایح طبیعی تر و زیباتری ارائه دادن.
از کار های چوبی هرمس Un Jardin Apres la Mousson رو تست کنید. خنک کردن ترکیب رایحه ی هل و زنجبیل فقط از برند هایی مثل هرمس بر میاد. ایو سن لورن با اینهمه اعتبار و ادعا در زمینه عطر سازی در عطر لانوییت تویلت، از هل رایحه ی گرم و غلیظ ارائه داده که آدم رو دلزده میکنه (البته به دوست داران این عطر بر نخوره:n06:) اما آپرس لا موسون (موشن؟!) و یا وویاژ تویلت انقدر هل رو طبیعی کار کردن که آدم فکر میکنه در حال استشمام هل واقعیه. نت ابتدایی le nil هم همینطور. رایحه ی گریپ فروت و گوجه و هویج به زیبایی بالانس شده و به شدت طبیعی و ملموس اند و همچنین نت های بعدیش. اتقیا واقعا حق داشتی که از بهترین عطرهای خنک عمرت بدونیش. رایحه ی مست کننده ای داره. هم این هم le toit که من از عاشقانش بودم.:n12:
هرمس 24 فائوبورگ هم در صف تست هام هست. از بطریش که استشمام کردم رایحه ی کلاسیک و سنگینی داره تو مایه های سینما و ژیوانشی اورگانزا اما هنوز تستش نکردم...
شروین :دینقل قول:
کم لطفی نکن به لانویت اونم تویلت
مردونه ی بسیار شیکی هست
البته خب سلایق متفاوته قطعا
در مورد نیل گفتنی ها رو گفتم تکرار مکررات نشه ولی خوشحالم که همنظریم بینهایته این عطر!
شروین بهم عطر معرفی کن الان احساس بی هدفی دارم :))
هرمس و کرید باشه اولویت داره برام
البته دنبال مدیترانه و moussonاز سری چهارتایی جاردین ها هستم بغیر از این نظرت به کدوم هرمس هست که با سیلقم جور باشه؟
راستی به زودی عطر۳۰ میل اون دیزل آبی که گفته بودم میرسه دستم+ فلاور بمب (۱۰میل عطر اصلی)
سلامنقل قول:
هلی که من در لانویت دریافت می کنم شیمیایی نیست بلکه دقیقا شبیه عصاره هل هست (معمولا تو اشپزی بعنوان طعم دهنده استفاده میشه).
لانویت یه کار مرکباتی تلخ هست و استفاده از اسانس غلیظ هل کاملا بجاست. اگه به بقیه رایحه های این کار نگاه کنید (وتیور، لاوندر، ترنج و سدر) که اکثرا چوبی یا تلخ هستند میشه درک کرد که سازنده چرا این نوع هل رو انتخاب کرده
لانوییت و من داستانی داریم باهم ...
یکی از این کپی های 15 میلشو داشتم ازش هم بدم نمیومد شیک بود فقط به نظرم کمی سنگین بود اما گفتم اصلشو تست کنم ببینم چطوریه. رایحه دقیقا مثل کپی ای بود که ازش داشتم. وقتی تستش کرده بودم تو ماشین نشستم و ماشین زده شدم، به خاطر گرمای عطر و دود و سرعت ماشین. اینو یه بار دیگه هم گفته بودم.
از اون موقع به بعد رابطه بینمون شکرآب شد :n23: به نظرم یه بوی شیمیایی و کثیف داشت حتی یه مدت هم گذاشته بودمش بین دیسلایک هام در فراگارنتیکا. اما چند وقت پیش تصمصم گرفتم باهاش آشتی کنم دوباره کپیشو که رایحش هم خیلی نزدیک بود اسپری کردم و سعی کردم خاطره بدم رو ازش فرموش کنم. چون محرک های محیطی خیلی روی نظر ما نسبت به عطرها تاثیر دارن. دیدم دوباره میتونم تحملش کنم. و رایحش جذاب میزنه. از دیسلایک ها خارج شد و رفت تولایک ها ولی وقتی کار های هلی هرمس رو تست کردم خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد. درست میگی آقا آرش این احساسی که من نسبت به این عطر دارم به خاطر فضای تاریک و گرم عطره و تحمل هل با رایحه ی گرم برای من خیلی سخت و گاها سر درد آوره. لفظ شیمیایی رو برای گمراه نشدن کسانی که میخونن از پست قبلیم حذف میکنم. احتمالا به خاطر این فکر میکنم شیمیاییه که رایحش مخلوط با دود ماشین تو ذهنم نقش بسته. اماواقعا گرم و غلیظه به نظرم:n33:
ولی برعکس پرفیومش برام جذاب تره.:n02:
آره اتقیا هرمس تو آن جاردن هاش حسابی سنگ تموم گذاشته تستشون رو از دست نده.
امروز کرید امپریال میلیسم رو تست کردم رایحه ی ملایمی داره. در ابتدا بوی شور نمک و آب دریا و یه رایحه ی شیرین میوه ای داره. بعد از اون هم رو به شیرینی کامل میذاره ولی شیرینی ملایم وخنک. در کل به قول kain عطریه که حس هندوانه مانندی داره. اگه تستش نکردی برو سراغش.
کرید لاو این وایت، لاو این بلک و ایشن گرین تی رو هم در صف تست دارم که بهت پیشنهاد میدم. اونطور که از استشمام بطری هاش دستم اومد لاو این وایت رایحه ی ملایم و کرم مانندی داره لاو این بلک هم با پرستیژ و شیکه .
یه عطر هم بین سمپل هام گرفتم به اسم la perla divina نمیتونم حدس بزنم خوشت میاد یا نه:n27: گلی میوه ایه. مخلوطی از ش امپای ن و توت فرنگی و رز. خنک و مثل رنگ شیشش صورتی. تستش خالی از لطف نیست...
در آخر هم تروساردی مای نیم و تروساردی دونا2011 رو تازگی ها تست داشتم که عطرای خانومانه ای هستن اما خیلی خاص نیستن.
پیشنهاد های اصلیم : کرید امپریال میلیسم و کرید لاو این بلک.
از هرمس هم که آن جاردن آپرس لا موسن.
البته اکیپاژ هم تست داشتم که رایحه ی کلاسیک و تقریبا تلخی داره و این هم نمیتونم حدس بزنم میپسندی یا نه:n09:
غیر از 24 فائوبورگ که هنوزم تست نشده تقریبا بقیه هرمس هارو مشترک تست داشتیم. ژور هم که من تجربشو نداشتم.
راستی حتما تجربتو از فلاور بمب بنویس (چایی توش داره:n12:) دیزل هم تست نداشتم امیدوارم از خریدت راضی باشی.
خب دیگه برم چه طولانی شد:n36::n02:
سلام
این عطرهای Jacsaf چطورن ماندگاری و رایحه شون؟ از بیک بهترن؟
یه عطر دیگه هم بود اگه اشتباه نگنم moda کدوم از این سه تا بهتره؟
این پست حذف شود
سلام 24Faubourg از هرمس رو تست کردم. یک کار گلی و شیرین با رایحه ی برجسته ی عنبر و پرتغال. رایحه ی کلاسیکی داشت. حال و هواش مثل او د مغوی هست (ایو مرولس) اما پخته تر و غلیظ تر. ذهن من رو کمی به سمت ژیوانشی اورگانزا متمایل میکنه. اگر استشمامش کنید به نظرتون میاد که قبلا این بو رو با غلظت بسیار بالاتر شنیدید اما براتون زننده بوده. به نظرم در دهه های گذشته تقلید های ناشیانه زیادی از روی این کار شده که در اولین لحظه ی تست سریعا یاد اون کارهای فیک و بی کیفیت میفتم اما نیروی جذبه ای در این عطر هست که اجازه زننده و آزار دهنده بودنش رو نمیده. اصالت و شکوه خاصی داره که از پس توصیفش بر نمیام. یک عطر ساده و قدیمی اما بسیار دوست داشتنی. البته این کار گرمه و به نظرم اگر در فصول سرد تست و استفاده بشه جذابیتش دو چندان میشه.
پیشنهاد ویژه به اتقیای عزیز برای تست.
پی نوشت: سایت فراگارنتیکا از بند اسارت آزاد شد...
اره - تو این سیات rafefilter خیلی پیگیری کردمنقل قول:
پی نوشت: سایت فراگارنتیکا از بند اسارت آزاد شد...
آره منم همینطور. خیالت راحت دادا تا چندتا مثل من وشما باشه اینا هر سایتی دلشون بخوادو نمیتونن بفیل ترن:n09:نقل قول:
خدایی این سایت هیچ مشکلی هم نداشت ، واقعا قیلترش الکی بودنقل قول:
نقل قول:
راستش من یکی دو روز قبل از فیل ترش رفتم توسایت رفع فیل تر ازشون درخواست کردم که آقا این صفحه ی عطر ویولت بلوند تام فورد چیزی نداره که خلاف عرف و قانون باشه بیاید فیل ترشو بردارید. فرداش اومدم دیدم صفحه ویولت بلوندکه هنوز فیل تره هیچ کل سایتو هم بستن! که بعدم شروع کردم به درخواست رفع فیلتر تا حالا...
خوشم میاد هنوزم که هنوزه صفحه ی ویولت بستس. با چه جماعتی طرفیم.
البته فکرکنم فیل ترینگ رباتیک و هوشمنده که این مشکلا پیش میاد. مثلا همین کلمه بلوند از خطوط قرمزه و هرکجا باشه فورا فیل تر....:n27: