1 مهر هم شد ولی پارس تعرفه هاشو نزد تو سایتش... من تا فردا دیگه مدت زمان تمدید موقتم هم تموم میشه :(
Printable View
1 مهر هم شد ولی پارس تعرفه هاشو نزد تو سایتش... من تا فردا دیگه مدت زمان تمدید موقتم هم تموم میشه :(
سلام دوستان.
میشه سرعت دانلوداتونو بگین؟
مرسی:40:
جمعه با روزای دیگه هفته هیچ فرقی نداره.ساعات رایگان از ساعت1شب تا6صبح هستش:20:نقل قول:
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
یکشنبه برو نمایندگی بشون بگو واست سرویس نامحدود را فعال کنن.خودم اگه وقت کنم شنبه میرم.بیست روز پیش سرویسمو تمدید کردم 3ماهه6گیگ دیروز ترافیکم تموم شد:18:پارس دزد،دیروز مجبور شدم 1گیگ بخرم :46:نقل قول:
من یک ماهه قاچاقی تعرفم رو نگه داشتم :31: از همون 3 ماهه 6 گیگی ها بود ولی دو هفته نشد تموم شد :|نقل قول:
فردا که باید بریم دانشگاه... بعید میدونم شرکت هم برم فرقی بکنه چون میخوان بپیچونن دیگه
میگم میثم ،حجمت تموم شده بود تمدید 5 روزه کرده بودی؟
کسی جواب منو نمیده؟
سلام دوستان.
میشه سرعت دانلوداتونو بگین؟
مرسی:40:
سرویس من 512نقل قول:
صبح ها 250
ظهر ها 180
شبا هم از یک تا 3 روی 30 یا 40
از 4 یه یعد میره تا 80
برای نامحدود باید حضوری بریم؟ یعنی چی اونوقت؟ نکنه میخوان به پامون بیفتن اونجا بگن نامحدود نخر محدود بخر؟ :31:
این سرعت الان من ساعت 6 بعد از ظهر !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب ها هم اولش که بیدارم خوبه (120) وقتی میخوابم صبح بیدار میشم میبینم 800 900 مگ فقط گرفته !!!
خیلی داغونه اگه اینجوری بمونه !!! روزاش هم واقعا متغیره نمیشه واسه چند دقیقه بعدش هم حتی حدس زد !!!
چه جوری بفهمم اون ترافیک 1 گیگ عید غدیر به حسابم رفته یا نه ؟
تو لیست صورتحساب های گذشته که بری تو کنترل پنل اونجا زده (گردش مالی)نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم اینترنت نامحدود که گذاشته ایا سرعت خوبی داره 512 یا 128
و کسی از دوستان استفاده کرده خوب بوده از لحاظ سرعتی و قطعی و ... ؟؟؟ و از قیمت انها اطلاعی داره؟
و به نظر شما من نامحدود بگیرم چون الان دارم از صبا نت استفاده میکنم ؟؟ و زود حجم من تموم میشه
نقل قول:
دقیقا مشکلات ایشونو منم دارم:41: فقط من از لایزرم ایشون از صبانت.
هنوز که سرویس های نامحدود رو نذاشتن واسه فروش...
اثن معلوم هست این پارس داره چه غلطی میکنه؟:31:
اینا نمیگن 10 روز دیگه من مدت سرویسم تموم میشه بعدش باید چه کنم؟:31:
بچه ها دليل اينكه نامحدودا به پنل اضافه نشده اينه كه ميخوان خود فرد شخصا بره اونجا تا بشينن يه ساعت براش سخن راني كنن و از گرفتن سرويس نامحدود پشيمونش كنن ، شخصا پاشيد بريد شركت و سرويس نامحدود بگيريد ، فقط اون روز بايد اعصابتون سر جاش باشه چون يه نيم ساعت و شايد هم بيشتر از مضرات سرويس نامحدود بهتون ميگن و هي شما ميگيد اشكال نداره با همه مشكلات من نامحدود ميخوام هي باز اونا برات توضيح ميدن كه خوب نيست :دييييي
کاملا تایید میشه اخرش دید کاری نمیتونه کنه ناراحت شد:31:نقل قول:
نقل قول:آقا شوخی نکنید یعنی واقعا دلیل اداری نداره ما پاشیم بریم اونجا؟ میخوان مغز مارو بشورن؟ :18:نقل قول:
ولی فکر کنم یه چن روز دیگه به پنل اضافه کنن
نمایندگی شهرستان ما دوست منه هنوز به پنل اونام اضافه نشده ولی چند روز پیش از تبریز گرفته بودند
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
نقل قول:
عید غدیر؟:blink:
اصرار کنی مجبور میشن بدند ولی کم مونده بود فریبشون رو بخورم حجمی رو تمدید کنم:31:نقل قول:
ميگما اين پدرسوخته ها برنامشون اينه وقتي ميري اونجا براي گرفتن سرويس نامحدود تا بي خيال قضيه نشي ولت نمكنن!!نقل قول:
اينا ميخوان كاري كنن ملت سرويس نامحدود نگيرن و بعد از مدتي حذفش كنن و به همون روال عادي كارشونو ادامه بدند!!
حالا اينجا٣ تا فرضيه برامون پيش مياد:
١-يكي از دلايلي كه ميگن بياييم اونجا اينه كه مارا از خريد سرويس نامحدود بيخيال كنن(بترسونن) و بعد كه هيچكس ازش استقبال نكرد اين سرويس ها رو بردورن و به دزديشون ادامه بدن...:31:
٢-دومين فرضيه اينه كه يه نفر به حرفاي مسخرشون عمل نكنه و سرويس نامحدود بگيره و پس از گرفتن سرويس سرعتي رو كه ميخواد بهش ندن(از سر لج) و وقتي به مسعولين ميگه اينطور شده اونا بگن ما كه برات روز اول توضيح داديم
٣-سومين فرضيه اينه كه اونا بيخودي بخوان ملتو از خريد نامحدود بيخيال كنن اما كسي كه بگيره يه سرويس خوب داشته باشه
نه ، هيچ دليل اداري ئي نداره ، تو اكثر شهر ها و تو اكثر نمايندگي ها سرويس نامحدود رو ارائه ميدن ، فقط هم به صورت حضوري ارائه ميدن . زنگ بزنيد بهتون ميگه بايد برا سرويس نامحدود بيايد شركت تا اول يه سري توضيحات بهتون بديم .نقل قول:
تعرفه ها رو تو سایتشون گذاشتن
خودتون برید ببینیدکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran
یعنی چی ؟؟؟ الان من که نه وقت نه حوصله دارم برم نمایندگی یعنی همش پشمه این تعرفه ها رو گذاشتن :|
سلام
1.با مودم تی پی لینک میشه از پارس انلاین استفاده کرد؟
2.کیفیت این سرویس های نامحدود چجوریه ؟از ماله مخابرات بهتره؟
فعلا که سرعت من بدجوری افت کرده..:41: همون سرویس قبلیه ولی خیلی داغون شده...
دوستان من ١شنبه اگه بشه ميخوام ٢مگ نامحدود بگيرم..!!
البته اگر بدن...
اگر گرفتم نتيجشو بهتون اعلام ميكنم تا خيالتون راحت بشه
دوستان عزیز
از مرکز مخابرات الغدیر یا مراکز دیگه
کسی سرویس نامحدود برداشته؟
میخوام سرعت دانلود رو بدونم
بله دوست عزبز میشهنقل قول:
فعلا که میگن خوبه
میگم یه دعایی چیزی با خودمون ببریم بد نیست نه؟ :18:نقل قول:
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
2 مهر شد پارس تعرفه نزد تو پنل :41:نقل قول:
و نخواهد زد:41:نقل قول:
wow !!! چه فلسفه هایی میچینید شماها !
خرداد ماه هم که تعرفه ها رو تغییر دادن یه ماهی طول کشید تا به پنل ها اضافه شد . لطفا صبور باشید ...
فلسفه چيه :31: خود من زنگ زدم گفتن ارائه ميديم ولي اول بايد بياي شركت تا يه سري توضيح بهت بديم "" دقيقا همين جمله رو گفت "" يكي از دوستام هم كه يه شهر ديگست زنگ زد به نمايندگي پارس به اونم گفتن حضوري ارائه ميديم و بايد حضوري بياي شركت تا بهت بديم .نقل قول:
ايشون "" mokafati "" هم كه سرويس نامحدود گرفتن گفتن كه وقتي ميخواستن بگيرن همه جوره داشتن كاري ميكردن كه پشيمون بشه و با زور اين سرويس رو گرفته .
مجبوریم حضوری اقدام کنیم :31:
اين شركتاي ارائه دهنده خدمات اينترنت مثل دزدايي هستن كه صاحب خونه در خونشو به روشون باز گذاشته و اينا هم هر ماه ميان و يه مقدار از اون خونه دزدي ميكنن ؛ الانم صاحب خونه ميخواد در خونشو به روشون ببنده و اينا هم دارن هر كاري كه ميتونن ميكنن كه نزارن اين اتفاق بيوفته
وضعیت سرعت ما هم که اینگونه هست این وقت صبح ساعت 7 - سرویس 256
دوستان من سرویس 256 دارم سرعت دانلود روزام 195 هست ولی شب ها 50 میشه !!!
برای شما هم همینطوره؟
با وجود اینکه تا آخرین ثانیه ها دانلود میکنم ولی بیش از 1 گیگ نمیشه دانلود کرد :19::41:
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
دوستان به هیچ وجه گول این پدر سوخته های پارس انلاین رو نخورید ببخشید دهنم رو باز میکنم خیلی خیلی عوضین من سرویسم sr128 بود یعنی سرعت دانلود و اپلود رو زده بود 256 از یک دوسالی فکر کنم این سرویس رو داشتم یک سرویس جدید رو اووردن به نام pol که 128 اون 400 تومن کمتر بود حدودا خریت کردم خریت بهشون اعتماد کردم بهشون زنگ زدم گفتن چه فرقی داره گفتن این pol بهتره جدیدتره سرعتت فرقی نداره امکانات دیگه داره خر شدم گرفتم رفتم تو پنل دیدم زده اپلود 128 دانلود 128 دیگه هم هر کاری کردم گفتن اون سرویستون از بین رفته قابل استرداد نیست یک مشت پست دروغگو هستن هر چی دلیل اووردن قبول نکنید و من خودم به شخصه هم اگر رفتم اونجا این جریان رو بهشون میگم که نتیجه اعتمادم چی شد که دیگه ور زیادی نزنن
چه بدبختی شدیم ما دیگه ...
یه زمانی بود شبی 4 گیگ دانلود میکردم ...
سرویسم 512 هست ...
حالا که رفتم اکانت هیپ فایل خریدم باید سرعت اینجوری میشد ...