آره، توی پست قبلیمم گفتم، مثل اینکه مشکل دارند فعلا و نت قطع هستش. منم از نت همسایه وصل شدم :دی از این شرکتاست که روی مخابرات سرویس میدند (آریافون) ولی وصله.نقل قول:
Printable View
آره، توی پست قبلیمم گفتم، مثل اینکه مشکل دارند فعلا و نت قطع هستش. منم از نت همسایه وصل شدم :دی از این شرکتاست که روی مخابرات سرویس میدند (آریافون) ولی وصله.نقل قول:
از من که وصل هست و مشکلی هم ندارم.... البته یک ماه پیش این اتفاق افتاد برام روزانه 10 - 12 ساعت نتم قطع بود 4-5 روز هم اینطوری بود
اینترنت مخابرات رو نصفه روش حساب کنید
یعنی آپتایمش تقریبا 50%
نیمی از مواقع متصل نمیشه یا اینترنت نداری
الآن هم جزء اون مقاطع قطعیه
اون هایی هم که وصل بودن مشکل نداره اکانتینگشون قطعه نمیتونی وصل بشی
اینترنت من قطع شد تا ساعت 5 صبح که داشتم فیلم می دیدم که متوجه شدم نتم وصل شده
الانم جاتون خالی دارم با سرعت 900کیلو بایت دانلود میکنم
اما چه فایده که از فردا آش همون آش و کاسه ....
ویرایش!
همین الان سرعت داره میره رو به پایین! شد 650
شما 1 ماه شبی 10 گیگ شبانه رایگان دانلود کنید اون موقع حالیتون میشه :)نقل قول:
مخابرات : شبانه رایگان دانلود میکنی ها ؟ ؟؟ :n24:
من: ببخشید غلط کردمـ دیگه این کارو نمی کنم :n03:
مخابرات :نه نمیشه باید مجازات شی حالا نشونت میدم :n23:
من : :n04:
-------------------------------------
دومن در همه ی مناطق نیست شاید در بیشتر مناطق یا نصف مناطق باشه
دومن من از این پاسخگویای 2020 انتقاد یا حتی شکایت دارم
به خدا پاسخگو های 118 بیشتر از اینترنت سر در میارن
اینا بشون میگی مشکل دارم 4 تا جواب بیشتر بلد نیست :
1- هیتلر شکم استفاده میکنی ؟ (1) آره : بورو اونجا تیک اونو بردار (2) نه : خو پس هیچی
2- مشکل سراسری آقای محترم درست میشه
3-من یه ریسیت رو خطتون زدم نیم ساعت دیگه روشن کنید درست میشه .
4- من : درست نشد با اون بالایی ها ! مخابرات : DNS ست هست ؟
(1) نه : خو ست کن (2) آره : خو پاکش کن ست نباشه .
---------------------
به خدا دیگه الان منم کارشناس شدم اینقده زنگ زدم :n06::n26:
برم کسب درآمد کنم ؟ :n19:
آقا کسی می تونه وارد پنل بشه؟ همش میگه:
در حال حاضر ارتباط شما با سرویس دهنده برقرار نیست. با کلیک بر روی دکمه تائید، سامانه بصورت خودکار بروزرسانی خواهد شد. در صورتی که این پیغام تکرار شد از صحت ارتباط خود با سرویس دهنده اطمینان حاصل نمایید. در صورتی که از این ارتباط اطمینان دارید با زدن کلید Ctrl+F5 اقدام به بروزرسانی سامانه نمایید.
با آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره داداش منم همین مشکلو دارم :)
مخابرات I LOVE YOU :n34:
این اینترنت پیرمون کرد، دیشب فکر می کردم شارژم تموم شده هی شارژ کردم! بعدشم نمی گفت شارژ شد آخرش یا نه. خدا به خیر بگزرونه...نقل قول:
درود.
اول از همه دو تا تذکر دوستانه که امیدوارم رعایت کنید، لطفا از زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید، دکمه ی ویرایش رو برای همین گذاشتند + الفاظی مثل حالیتون میشه و ... به کار بردنش درست نیست.نقل قول:
اما در مورد پستتون (یا بهتر بگم پست هاتون) همونطور که از قبل هم قابل حدس بود، شما به خاطر نارضایتی هایی که داری، بیشتر حرفهاتون از سر همون نارضایتی و بدون مدرک خاصی، صرفا یه سری تئوری بعضا توطئه :دی هست اگر نه این حرف ها نیست، مثلا در مورد همین دانلود، سیستم من 99 درصد مواقع یک سره دانلود هست، دانلود هم شبی 15 یا 17 گیگ بوده حداقل توی شب ها، چند ماهی هم هست که سرویس دارم و هیچ مشکلی از این بابت نبوده.
پ.ن: در مورد قطعی هم من تا ساعت 3 و نیم بیدار بودم، قطع بود هنوز؛ دیگه الان بیدار شدم :دی که دیدم وصل شده، گویا از صحبت دوستان اینطور که مشخصه ساعت 5 وصل شده.
منم با اين سامانه شون مشكل دارم .. از ديروز ميخوام وارد شم طرحم رو تمديد كنم وارد نميشه ! كلا هر كسي اين پلوتو رو طراحي كرده مخ برنامه نويسي بوده واقعا شاهكار كرده ! :|
ناچارا از مخابرات نت تهیه کردم دیروز رفتم مخابرات و گفت حله و وصل میشه دیگه . ولی الان اصلا وصل نمیشه پشتیبانی هم میگه دسترسی به بعضی سایت ها غیر ممکنه و خدانگهدار :n38: باو اصن از من وصل نشده که بخواد بره تو سایت ها :n02:
خلاصه دستمون به جایی بند نیست سامانه هم که همش لود میشه فقط . کسی میدونه قطعی های مخابرات چقدر طول میکشه ؟ از دیروز صبح تا الان قطعه ...؟
درود !نقل قول:
(1) داداش من اون حالیتون میشه رو برای صمیمیت بیشتر گفتم اگه دقت کنی پست تهدید آمیزی نبود.
(2) عزیزم طوطعه دیگه چیه این تجربه چندین ساله خودمه تو چن تا شهر مختلف حتی ... اگه دقت کنی آمار قعطی های مخابرات خیلی زیاده ...
حالا گیرم که قظیه یک ماه اشتباهه ولی کلا مخابرات خیلی اذیت میکنه !
(3) دیگه همه که قبول داریم پنل مخابرات هم زشته هم بعضی وقتا قعطی داره ... حالا تازه یه سری تغیرات توش دادن ولی خیلی خیلی هنوزم غیر زیباست !
و همچنین همه هم قبول داریم سامنه 2020 خیلی ناکار آمده !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون قظیه 1 ماه رو من میتونم با اوردن شاهد عینی در همین انجمن یا از فوامیل اثبات نمایمـ
هم خودشونو میارم هم پستاشونو کپی میکنم !
من نگفتم همه جا و همه کس ولی نصف یا بیشتر از نصف ...
آمار دقیق ندارم داداش
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اضافه میگنمـ که فقط مخابرات نیست ... بقیه ی isp ها حتی ممکنه از مخابرات هم بدتر باشن
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد پست پشت سر هم :
اون پست اصلا موضوعش فرق میکرد ...
آدم میخاد وبلاگ بنویسه میاد هر چی میخاد بزاره رو تو یه پست میزاره ؟ ؟؟
اون پست طنز و همچنین ابراز همدردی با دوستمون بود که به دلیل اسپم + پست پشت سر هم ! پاک گردید .
که من به این میگم خوشحال کردن دل دوستمون + طنز ! نه اسپم + پست پشت سر هم !
و لینک زیر رو مشاهده کنید ناظر انجمن دو پست تکراری و پشت سر هم گذاشه که نه اسپم محسوب شده نه پست پشت سر هم و نه حتی پاک شده !!!
داداش خودتون مشاهده بکنین !
پس در اینجا میتونیم بگیم یا مخبر خاطر منو خیلی میخاد !!! :n12:
یا اینکه پارتی بازی صورت گرفته ! :n28:
یا اینکه یه کسی این وسط نا کار آمده ! :n15:
نه داداش فعلا که قطع نیست :) به سلامتینقل قول:
فقط تو صفحه باز کردن یکمی مشکل دارم دیگه هیچی
امروز کلا روز آرومو خوبیه !
---------------------------------
ولی آره این مشکلا مثل طوفان میمونی هی جابه جامیشه
الان منطقه شماست خدا میدونه کی به ما میرسه :n27:
دوباره قطع شد
مودم رو که خاموش روشن کنی معمولا دیگه بالا نمیاد اگر شانس بیاری روزی 1 ساعت اکانتینگشون کار بده و متصل بشی دیگه نباید قطع کنی
عجب غلطی کردیم مخابرات گرفتیم خیلی افتضاحه شانس بیاری روزی 2 ساعت وصله بعدش قطعه
داداش من نمیگم مخابرات از شرکت های دیگه بد ترهنقل قول:
شرکت های دیگه ممکنه از مخابراتم بد تر باشن
من فقط تجربه خودمو گفتم...:n39:
-------------------------------------------------------------
آره مودمو که خاموش کنی به دلیل پر بودن فضا دیگه جا نیست که بیای بالا بر همین قعط میمونی مخصوصا تو روزای شولوغ
الان همه ی آی پی ها پره شما تو روز های خلوط و مواقع خلوط نت مودمتو خاموش کن
چاره ای نیست باید خودتو وفق بدی :n20:
دوستانی که مشکل دارند فقط اگر موردی هست از کاهش سرعت قطعی پیاپی را با مدرک از جمله عکس اسپید تست وضعیت اتصال های مودم و اسم مرکز مخابراتی قرار بدهند ...
دوست عزیز اینجا یه انجمن آزاد هست و همه ی دوستان حق دارن نظرشونو درباره ی پست مربوطه با آزادی بدننقل قول:
و تشخیص بد بودن یک پست و حذف آن با ناظرین و مدیران و مخبر گرامی هست !
شما سعی نکنین برای این پست قانونی وضع کنین ... با تشکر
صحبت دوستان خودش مدرک محسوب میشه وقتی جمیع افراد ب یک نظر برسن معلومه که اون نظر درسته ...
(2) هر وقت شما تونستی از قعطی نت عکس بگیری
یا وقتی نت قعطه بری تو سایت تست سرعت اون موقع ما هم میتونیمـ
واقعا میشه؟!!! عایاااااااا ؟!!! :n04:
(3) شایدم جملتون امری نبود من بد فهمیدم ؟! اگه امری نبودو خواهشی بود شرمنده من عذر میخام ! + چشم حتما !
پ.ن: گفتن یک لطفا بد نیست !
تفاوت رو ببین :
فقط با لباس آبی بیا پیشمـ !
لطفا با لباس آبی بیا پیشمـ !
یا بهتر :
دوستانی که مشکل دارند لطفا اگر موردی هست از کاهش سرعت قطعی پیاپی را با مدرک از جمله عکس اسپید تست وضعیت اتصال های مودم و اسم مرکز مخابراتی قرار بدهند ...
-------------------------------------------
ههههههههههههههههههه گفتم مثل طوفان میمونه از ساعت 10 تا 4 --- 6 ساعت بعد طوفان به مارسید :n19:نقل قول:
هر وقت مشکلی داشتی بگو من برا 6 ساعت بعد آمادگی داشته باشمـ :n20:
+ امروز جمعه
ساعت 3:50 دقیقه منطقه شاهین شهر اینترنت به مدت 1 یا 2 ساعت قطع شد
پنل کاربری هم از 4 ساعت قبل مشکل داشت
به 2020 هم که زدم فرمودن مشکل سراسری هست ...
-----------------------------------------
از نظر من این قعطی ها کاملا از پیش تعیین شدست مثل قعطی های ادارهی برق
فقط فرقش با اداره برق اینکه اداره برق
وقتی میخان سیماشون رو چک یا دستگاهاشونو درست کنن قبلش تو سایتشون اعلام میکنن که فلان منطقه قراره برق قطع بشه
ولی این isp ها چون فکر میکنن اینترنت چیز مهمی نیست بدون اطلاع قبلی قطع میکنن و اسمش رو میزارن مشکل سراسری !!!
آخه 3 روزی 1 بار مشکل سراسری که عادی نیست ؟ بالاخره باید دلیل داشته باشه ؟ نداشته باشه ؟ ؟ ؟ نباید مشکل سراسری بالاخره درست بشه ؟!
شما با این موضوع موافقین ؟
نظر شما چیه ؟!
همین الان مجدد فعال شد برام با کلی دردسری که داشتم ...نقل قول:
ولی متاسفانه مشکل سامانه حل نشده پشتیبانی هم میگه درست میشه صبرکن :n19:
فعلا خدا رحم کرده :n31:
داداش سامانه برای من حدود 5 ساعت مشکل داشت بعد درست شدنقل قول:
نتم تموم شده بود رفتم 1 گیگ خریدم
ایشالا دیگه خراب نمیشه :n39:
موفق باشی :n40:
از دیشب تا بحال مخابرات اصفهان توانسته است رکورد بدترین روش سرویس دهی را جابجا کند:
1- بیش از 8 ساعت قطعی بخاطر مشکل دائمی و همیشگی ، سرکار مستطاب نرم افزار پلوتو
2- بیش از 12 ساعت مشکل عدم اتصال بخاطر مشکلات همزمان در کمبود IPv4 و نرم افزار پلوتو
جالبتر اینجاست که اینقدر این نرم افزار پلوتو (که بصورت روال عادی برنامه خراب است) اینترنت مخابرات را به افتضاح کشانده که حتی توهم توطئه هم برای کاربران ایجاد شده!!!
حقیقت هم این است که در هر شرکت دیگری تا بحال 10 باره این نرم افزار را عوض کرده بودند ولی مخابرات اصفهان......
راستی جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تصادفاً خوزستانی نیستید؟؟
نه دادش من خوزستانی نیستمنقل قول:
اینجا خوزستانی زیاد داره ولی ما خوزستانی نیستیم ... !
راستی شما اگه از اداره مخاابراتی ینی نماینده ای چیزی ؟
میخاستم باهاتون یه مصاحبه ( مکاتبه ) کوچیک داشته باشم تا تمام ابهامات بر داشته بشه
مرسی
موفق باشین
خیر جناب اصغرپلنگ
بنده هیچ ارتباطی با مخابرات اصفهان اعم از کارمندی،پیمانکاری و یا نمایندگی ندارم.
به شایعات توجه نکنید
نقل قول:
هیچی پس ما تازه میخاستیم حساب بکشیم ازتون :n24:نقل قول:
نشد دیگه :n28:
بله من هم که تایید 100% نکردم همش در حد نظریه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی داداش ! مرسی بابت اطلاعات بالا ! :n39:
اسمم هم علیرضاس !!! :n23:
سلام دوستان سایت شارز بالا نمیاد چکار کنم
217.219.5.9
خواهشن راهنمای کنید
اصولن مخابرات روزهای تعطیل مثه جمعه ها یا نت ش خرابه یا سامانه از کار میوفته اگه دو روز تعطیلی پشت سر هم باشه باید انتظار این قطعی ها و ار کار افتادن سامانه را داشته باشیمنقل قول:
- - - Updated - - -
اصولن مخابرات روزهای تعطیل مثه جمعه ها یا نت ش خرابه یا سامانه از کار میوفته اگه دو روز تعطیلی پشت سر هم باشه باید انتظار این قطعی ها و ار کار افتادن سامانه را داشته باشیمنقل قول:
ببخشید دوستان من طرح کمپین پاییزی دارم و تا حدود یک ماه پیش سرعتش حدود 350 کیلو بایت نیست . اما از یک ماه پیش تا الان شده 250 کیلو بایت . میخواستم ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا مشکل همه است ؟
من هم 250 هست در بعضی ساعات ...... مابقی ساعات هم زیر 80 !!!نقل قول:
- - - Updated - - -
من هم 250 هست در بعضی ساعات ...... مابقی ساعات هم زیر 80 !!!نقل قول:
نه دوستان سرعت من هیچ مشکلی نداره و راحت 600 کیلوبایت بر سانیه رو دانلود میکنه کم کم به جز بعضی روز ها که سرعت به 200 میرسه ولی بعد درست میشه ...
مشکل من 4 چیزه :
1- قعطی و وصلی های مکرر حتی ممکنه 2 بار در 1 روز
2-طراحی فجیح سامانه و کمبود سرویس های متنوع
3-مشکل وصل شدن به سامانه
4-متخصص نبودن پاسخگو های 2020 (نا کار آمد)
مشکل آی پی نیست چون این آی پی هارو به اشتراک میزارند من قبلا وایرلس داشتم بعضی اوقات متوجه میشدم به تمام کاربر هایی که الآن وصلند داره یه آی پی میده پس با اشتراک گذاری آی پی مشکل کمبود آی پی حل میشهنقل قول:
مشکل سیستم اکانتینگشونه که روزی چند ساعت الی 24ساعت!!!! :n19:قطعه
من دیروز وصل شدم دیگه مودمو خاموش نکردم احتمال میدم با خاموش کردن مودم دیگه وصل نشه
بنا بر مصوبه سازمان تنظیم مقررات اشتراک گذاری IP برای کلیه سرویس دهندگان ADSL ممنوع است
شرکت مخابرات استان اصفهان هم تاکنون همچین کاری نکرده است
- - - Updated - - -نقل قول:
من که یه آی پی خوب بهم افتاده همه چیش عالیه :n09:
فقط ظهرا یکم اذیت میکنه ولی در کل اوکیه :n20:
دیگه عمرن خاموش کنم مودمو :n31:
مگه این که مخابرات بفهمه خودش ریسیت بزنه رو ختم :n28: ((شوخی - طوطعه نیست :n04:))
یا اینکه نت قطع بشه !!! :mellow:
با اعصاب خُرد از سرویس مزخرف مخابرات تاپیک رو باز کردم اما پستهای اصغرپلنگ روحیهمو عوض کرد :) دمت گرم علیرضا جان :)
تمامی تست فقط یک بار تست شدن یعنی چند بار نزدم.حواستون باشه.سرعت 10 مگ حرفه ای ساعت 1 نصف شب.
سرور لاس وگاس ( احتمالا بیشتر اجازه نمیده) :
رنج آی پی : 5.220
بچه ها برای دانلود شبانه احتیاجی به خاموش روشن کردن مودم که نیست؟
از ساعت 2(طرح حرفه ای) میره روی 99% تخفیف دیگه؟
تا اونجایی که من تست کردم فرقی نداره که که خاموش کنی یانهنقل قول:
در هر حالت یه مقدار کم میکنه. پس نیازی نیست خاموش کنید
سلام . آقا از دیروز تا حالا سایت 2020 اصلا برا من باز نمیشه . میخوام حجمم رو ببینم اما نمیشه . چکار کنم؟ واسه شما هم همچین مشکلی داره ؟
دوست عزیز این رو تو قسمتی که آدرس سایت میزنی بزن ببین میاد یا نه : 217.219.5.9نقل قول:
مال من که مشکلی نداره :n20:
چشم نخوره الهی :n39:
من برم اسفند دود کنم :n19:
موفق باشی :n16: