ممکنه از سیگنال و فرکانس هاش باشه، بخش Wimax مودم رو ببینید روی چه فرکانسی کار میکنه و وضعیت سیگنال چطوره؟نقل قول:
Printable View
ممکنه از سیگنال و فرکانس هاش باشه، بخش Wimax مودم رو ببینید روی چه فرکانسی کار میکنه و وضعیت سیگنال چطوره؟نقل قول:
بالاخره بعدا از ترافیکمونو کم میکنه یا نه ؟
به احتمال خیلی زیاد کم نمیشه از ترافیک ....یادمه چند ماه پیش هم همین اتفاق افتاد کم نکرد ما هم که از همه جا بی خبر دانلود نکردیم از ترسمون بعدا حسرت خوردیم!!!
احساس میکنم یه جورایی (خواسته یا نا خواسته) مبین نت میخواد اختلالات شبکه اش رو با کم نکردن حجم (البته چند روز) جبران کنه!
دوستان با خیال راحت دانلود کنید کم نمیکنه. من 1800 مگ ترافیک داشتم از دیشب تا الان 8 گیگ دانلود کردم 1800 مگ یه کیلوبایتشم کم نشده
بچه ها قضیه پیش فاکتور چی هست که تو صفحه ecare زده یعنی میخواد هرجی تو این چند روز رایگان مصرف کردیم رو حساب کنه اگه حساب کنه من که بدبخت شدم رفت
بچه پیش فاکتور چی هست که تو صفحه ecare زده نکنه بعدا هرچی رایگان دان کردیم رو حساب کنه
شمارو نمیدونم اما سرعت دانلود من چند وقته خوب شده !! اینقدر خوب شده که زده به سرم دوباره برم طرح دو مگ رو فعال کنم!!
دادا بدونی من با 400 تومن چقد دان کردم سوت میزنی! دی:نقل قول:
گوگل که هیتلره.اینترنت هم ملی میشه.نیازی به این کارا نیست.!!!!!نقل قول:
احساس میکنم یه جورایی (خواسته یا نا خواسته) مبین نت میخواد اختلالات شبکه اش رو با کم نکردن حجم (البته چند روز) جبران کنه!
چون هی ip عوض میکنن و اکثره کاربرا نتشون قطع میشه.نقل قول:
شمارو نمیدونم اما سرعت دانلود من چند وقته خوب شده !! اینقدر خوب شده که زده به سرم دوباره برم طرح دو مگ رو فعال کنم!!
دانلود نکنین ضرر کردین ... من 2 مگ حجم 2 گیگ دارم تا حالا 4 گیگ دانلود کردم...
اقا من نمیدونم رو چه حصابی اینا قیمت میزارن مودمم ارو 100 هزار تومن یه دفعه دسته جمعی گرون کردن،سگ تو روحشون:24:
آقا چیکار کنیم بالاخره دان کنیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من میخوام ایرانسلو بیخیال شم از اشتراک مبین نت استفاده کنم
میخواستم بدونم دوستانی که استفاده میکنن راضی اند؟
سرعت دانلود2مگش چقدره؟
آیا درسته که وایمکس ایرانسلو به مبین نت تبدیل میکنن؟
ممنون میشم جواب بدید
داداش قیمت خوبی میدی.... جالبه که هنوز واسه بعضیا انصاف مونده.نقل قول:
فروش مودم وایمکس ایرانسل : مدل وای فای 130 . مودم فقط 16 روز کار کرده . فقط 2 هفته است که خریدمش . طرح روی مودم سرویس 2048 است و 12 گیگ در ماه ترافیک داره . قیمت طرح 63.000 تومان پای من در اومد و 28 روز دیگه از طرح مونده دلیل فروش : ارائه خدمات ای دی اس ال بر روی مرکز مخابراتی همون طور که میدونید ایرانسل ساعت رایگان شبانه 2-6 صبح
.................................................. .................................................. ......................
شرایط فروش قیمت مودم : نوش 100 تومان است . مال من 2 هفته کار کرده 75 تومان میدمش طرح مودم 63.000 تومان 30 روزه 2مگ 12گیگ در ماه . الان 3 روزش گذشته و طرح رو 50 تومان حساب میکنم کل قیمت : 125 هزار تومان
دوستان در صورت تمایل پیغام خصوصی ارسال کنند
داداش دان کن. فقط تورنت برو که بد ip عوض میکنن!!!!نقل قول:
آقا چیکار کنیم بالاخره دان کنیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت مبین نت بستگی مستقیم با شهر شما و شلوغی دکل BTS که بهش متصل میشید دارهنقل قول:
ولی تو روز معمولا خوب و تو ساعات رایگان اقت خواهد داشت
سرعت مبین نت به تعداد یوزرهاش متفاوت هست
بله میشه ایرانسل رو به مبین تبدیل کرد که یه هزینه 25 تومنی تو تهران و 65 تومنی تو اهواز !!! دارهنقل قول:
تا رضایت رو چی تعریف کنیدنقل قول:
مبین نت یه کاری میکنه که از ترس مرگ به تب راضی بشی
دوستان منظورتون از اینکه موقع دانلود IP عوض میکنه چیه؟
نقل قول:
یعنی چند لحظه ارتباط اینترنتید قطع و وصل میشه و بعضی از فایلهای که دانلود کردی احتمال داره خراب بشه
آقا قضیه چیه؟ دو شب هست من قطع میشم ! طرفای ساعت یازده که دیشب تا ساعت سه هم قطع بود. امشب هم باز قطع شده. شما هم همین مشکل رو دارید؟
راستی دیشب شیراز بودم و امشب آبادان
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
کلا تو این 1 هفته که گذشت خیلی شدید قطعی زیاد بوده 1 شب که کامل قطع بود ماله ما هم امروز ساعت 10 صبح اینا تا 2 بعدازظهر قطع بود کلا سراسریه این مشکل ولی وقت قطع شدن شهرها فرق میکنه ولی اکثر شهرها با قطعی فراوان تو این 1 هفته مواجه بودن احتمال داره واسه اینترنت ملی اینا باشه یا...نقل قول:
مرسی دوست عزیز. ممنون از راهنماییت و وقتی که واسه جواب دادن گذاشتی دوست گرامینقل قول:
يكي از دوستان حرف خوبي زد "احساس میکنم یه جورایی (خواسته یا نا خواسته) مبین نت میخواد اختلالات شبکه اش رو با کم نکردن حجم (البته چند روز) جبران کنه!"
بعد از شهريور قطعي ها خيلي زياد بوده و سرعت هم پايين , چه روز چه شب . خداييش ساعت 12 ظهر با 15kb داشتم دانلود ميكردم
بستگی به فایلی که داری میگیری داره + دانلود منیجرنقل قول:
خیال باطله همیچن رویکردی داشته باشن و اینقدر به فکر یوزر هاشون باشن.نقل قول:
دلیلش بنظرم فقط ولادت امام رضا یا هفته دفاع مقدس میتونه باشه!
هیئت مدیره هم که اکثرا سپاهی تشریف دارن و همین دلیل محکمی هست.
اون موقع که شما مودم رو میخریدی 100 تومن دلار 1200 تومن بود(اینا هم دارن با دلار مودم وارد میکنن نه با پول رایج مملکت)!!!!!(ایرانسل هم قضیش جداست چون شریک خارجی داره و بعید میدونم قیمت مودم هاش رو افزایش بدهنقل قول:
مطمئنا این افزایش قیمت روی فروششون تاثیر بدی میذاره
ای بندگان خدا نکنین دانلود که چند روز دیگه حاله همتون رو بد میکنند!!!!!
ممکنه منفی بخوریم؟ یعنی ممکنه بدهکار بشیم علاوه بر تمام شدن حجم؟نقل قول:
نه منفی داره نه بدهکار شدن!!!! یعنی چی آخه بدهکار شیم؟؟؟ تا پولو تمام کمال ندیم نت نمیدن حالا به چه حقی به دلیل نقص خودشون ازمون پول میگیرن؟؟؟نقل قول:
ممکنه منفی بخوریم؟ یعنی ممکنه بدهکار بشیم علاوه بر تمام شدن حجم؟
دوستان تنظیمات ppoe مودم bm632 چجوریاست؟
من شنیدم میگن مشکلات قطعی وسر عت پایین ماله -- شدن سیستم مبین نت است
از کجا شنیدی؟؟؟نقل قول:
اگه اینطور باشه یعنی مبین نت رو هر روز و هر ساعت دارن ه.ک می کنن چون همیشه وضع سرعت خرابه
مبین نت چرا اینترنت اینقدر داقونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا من از دیشب تا حالا هنوز قطعم! کسی از آبادان اینجا هست؟! شاید هنوز راه نیوفتاده ؟ میشه؟!
ما به امید اینکه تو سایت آبادان تحت پوشش هست مودممون رو برداشتیم اوردیم اینجا اما هنوز رنگ اینترنت رو ندیدیم باش :(
داداش امضات خیلی باحاله.ایولنقل قول:
میگم داداش شما دقیقا مشکلت از کجاست؟ یعنی اینترنتتو فعال کردی؟
طرح داری؟
اعتبارت باقی مونده؟
rssi رو چک کردی؟
سلام مومن، مخلصتم
داداش من شیراز استفاده میکردم مشکلی هم نداشتم فقط دو سه روزی بود شبا قطع میشد. اره حجم دارم باز پرینت اسکرین میکنم میذارم.
برا یه کاری اومدم آبادان اما اینجا مثل اینکه مشکل حاده! انتن نمیده، مودم رو ریست هم کردم (فرو کردم تو سوراخ پشتش!) باز درست نشد! مشکل فقط همین دیگه انتن مودم خالیه
راستی شهر رو عوض کردم که تنضیماتی چیزی نداره، داره؟!
ممنون از لطفت داداش
------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایوای!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا ریستو زدی آخه؟؟؟؟؟ مگه نمایندگی نگفت نزن!!!!!!!!!!!! باید بفرستی نمایندگی....... آخه چرا زدی!!!!!!
[QUOTE=amiva;7237877]سلام مومن، مخلصتم
داداش من شیراز استفاده میکردم مشکلی هم نداشتم فقط دو سه روزی بود شبا قطع میشد. اره حجم دارم باز پرینت اسکرین میکنم میذارم.
برا یه کاری اومدم آبادان اما اینجا مثل اینکه مشکل حاده! انتن نمیده، مودم رو ریست هم کردم (فرو کردم تو سوراخ پشتش!) باز درست نشد! مشکل فقط همین دیگه انتن مودم خالیه
راستی شهر رو عوض کردم که تنضیماتی چیزی نداره، داره؟!
ممنون از لطفت داداش
دکمه ریست رو باید حداقل 10 ثانیه نگه داری و بعدش میبینی که چراغ مودم بصورت متناوب خاموش و روشن میشه ، بعد باید وارد کنسول مودم بشی که همون192.168.1.1 هست و بعدش باید تو قسمتی که مربوط به اکانت شما میشه همون USER , PASS روی جعبه رو وارد کنی . یه کار دیگه هم هست که باید فرکانس دریافت سگنال رو بصورت دستی وارد کنید ، چون تو هر بار ریست این اطلاعات پاک میشه ، تو این مرحله باید زنگ بزنی پشتیبانی اینم شمارشه 096790 که فقط یکم باید صبور باشی چون فک کنم یه 15 دقیقه ای پشت خط باید صبر کنی.
دوستان من چه طوری میتونم از تورنت استفاده کنم ؟؟؟ مثلا یه فیلمو چطوری میتونم از طریق تورنت دانلود کنم ؟؟ چیکار باید بکنم .. ممنون :20:
[QUOTE=tasmin;7237997]نقل قول:
والا ده ثانیه که نگه نداشتمش. اما حالت خاموش روشن کردن به مودم دست داد!!!
حالا کسی از آبادان اینجا نیست؟ شاید واقعا قطعه و من دارم الکی زور میزنم
نه داداش.یه بار که ریست رو بزنی کلا پاک میشه.ببر نمایندگی.
خواهش میکنم. داداش شما به یه هیتلر شکن و برنامه bittorent با utorrent احتیاج داری.یکیشو دان کن.بعد برو سایت kat.ph هر چی خواستی رو download torrent کلیک کن.البته هیتلر شکن تا وقتی لازمه که بتونی تو سایت بری وقتی دان اومد دیگه نیازی بهش نیست.نقل قول:
دوستان من چه طوری میتونم از تورنت استفاده کنم ؟؟؟ مثلا یه فیلمو چطوری میتونم از طریق تورنت دانلود کنم ؟؟ چیکار باید بکنم .. ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19: :41::9:نقل قول: