سلام سرعت شبانه رایگان ایرانسل بر حسب سرویس که میگیری خوب شده یا اینکه خرابه ؟
Printable View
سلام سرعت شبانه رایگان ایرانسل بر حسب سرویس که میگیری خوب شده یا اینکه خرابه ؟
سلامنقل قول:
معمولا سرعت شبانه ايرانسل کيفيت مناسبي داره اما به طور کلي تو چند هفته گذشته کلا کيفيت همه سرويس هاي ايرانسل به شدت افت کرده...
البته بازم تاکيد ميکنم که سرعت و کيفيت سرويس تا حد زيادی به منطقه و آنتني که وصل هستين وابسته هست
دوستان 10 روزه وایمکس گرفتم و مودم مدل 130 آیا نیاز به آپدیت دارد ؟ ؟؟
سلامنقل قول:
آپديت اگه لازم باشه تو سايت ايرانسل اعلام ميکنن که خبری نيست و کلا دير به دير نياز به آپديت هست.
اين مدل فکر کنم به صورت OTA يعني خودکار از طرف ايرانسل در صورت لزوم آپديت ميشه.
یادش بخیر 5 سال adsl داشتم سرعتش عالی بود ولی بدلیل پوسیدگی کابل های مخابراتی و با هر باران قطعی و تابستان با شروع شرجی ها و رطوبت باز قطعی و دزدیدن کابل ها باز قطعی ولی سرعت عالی بود .........
وایمکس سرعت 128 دارم ولی 10 روزه نه قطعی داشتم و مشکلی فقط گاهی خیلی کند میشه و بخاطر 128 هست و در کا راضی هستم ......
کاش همون 5 سال پیش وایمکس می گرفتم ...............
با سلام. از آسیاتک خسته شدم. با توجه به فیبرنوری بودن خط مجبورم بیام وایمکس. میخوام ببینم الان وضعیت وایمکس ایرانسل در اهواز چطور است.
یک سوال دیگر آیا شبانه رایگان ایرانسل همیشه هستش یا ممکن بعدا برداشته بشه. ممنون
سلام احتمال برداشته شدن فکر نکنم داشته باشه و شاید ساعتش به 2 بامداد تغییر کنه فعلآ تا خرداد ماه از ساعت 1 تا 7 رایگان هست .......نقل قول:
کسی آشنا نداره که نامه بده برای افزایش سرعت اینترنت ؟؟؟؟؟
الان وضعیت در اهواز چطور استنقل قول:
سلام من 10 روزه به ایرانسل پیوستم و 5 سال صبانت داشتم و سرعت دانلود 700 بود و 2 مگابایت داشتم ولی الان با ایرانسلم و 128 بدلیل نداشتن مجوز فعلآ و قطعی نداره ولی بدلیل 128 بودن کنده ولی 16 کیلوبایته سرعت دانلود استاندارد .............نقل قول:
مانند اینترنت پرسرعت چند برابر سرویس سرعت نمی ده و استاندارد می دهد .
کیفیت سرویس واقعا پایین اومده . زنگ زدن به اپراتور جواب میده؟
چه رخداد عجیبی بود این طوفانِ دیروز تهران
دیروز نتم قطع شد
الانم قطعه با رایتل اومدم....
حالا قطعی ش واقعا به خاطر اون طوفانه است؟!
آخه اول صبح کار می کرد، نیم ساعته که قطع شده :n27:
وضیعت اصلا خوب نیس چون خیلی زیاد شده من 3 ساله دارم سال اول عالی بود ولی بعدش کمی افت کرد ...الان که آشغال به تمام معناست البته مناطق مختلف ممکنه کمی فرق کنه ولی نه زیادنقل قول:
زنگ بزن تا ببينی :دینقل قول:
سرعت اگه مشکل داری که سرعت اسمي رو به 8 تقسيم کن و اگه از اون کمتر بود زنگ بزن
واسه بقيه مشخصه های کيفی هم بعيده اصلا اپراتور متوجه بشه چی ميگی
البته تيری تو تاريکی هست و ميشه امتحان کنی ببينی چی ميشه.
پديده ای بود واسه خودش.......... :دینقل قول:
به دکل وصل ميشه و اينترنت نيست يا اصلا وصل نميشه ؟
والا من حتی موقع طوفان هم مشکل قطعی نداشتم اما خب سيگنال دکل ها خيلی متغير بودش.
اينکه صبح هم وصل بودی يعنی به ديروز نبايد مربوط باشه.
اگه با روش حذف فرکانس آنتن ها رو واسه خودت گلچين نکردی احتمال زياد مشکل از چيز ديگه ای هست.
با جا به جایی مودم مشکل حل نشد ؟
واسه اطمينان ميتونی به 707 زنگ بزنی و اگه منطقه ای که هستی مشکل داشته باشه ميگن.
در زمان خود طوفان، وصل بود اتفاقا دوستمم بهش وصل بود داشت گوشی شو آپدیت می کرد :n02:نقل قول:
اما وقتی که دیگه طوفان کاملا تموم شده بود به دکل اصلا وصل نمی شد!!
آنتن هارو هم گل چین نکردم (فقط یکی شونو حذف کرده بودم، دو سه تای دیگه هستند)
جابجایی رو تست نکردم
اما الان وصل شده
اولش سرعتش کم تر بود (حدود نیم ساعت)
بعد کم کم خودش زیاد شد و رسید به سرعت معمول!!
!!
سلا
ساعات رایگان مگه تا 7 نیست؟
برای من از 6 به بعد کم میکنه:n04:
من با سرعت 16 نمی صرفه بیدار بمونم و در ضمن برای شبانه باید کانکشن رو قطع و دوباره وصل کرد یا اکه از قبل 1 وصل باشی از یک به بعد حساب میشه ؟؟؟؟؟
RSSI: -77.48dBm CINR: 24.51/21.50 ( R3/R1)dB
چند روزه عدد منفی کمتر شده و عدد مثبـت بیشتر شده ولی مودم جابهجا نشده دلیل خاصی داره ؟
خدا نکنه تو این مملکت بارون و طوفان بیاد که تا یکماه بعدشم نت ها قطعه مال من هر شب دو تا ۸ آنتن میره بعد از هشت میاد شانس آوردیم طوفان کاترینا نداریم وگرنه تا ده سال بعدش اینترنت نداشتیم
Sent from my A1-810 using Tapatalk
مال من که دیگه آنتن نیومد
برای من هم قبل از طوفان انتنش پر بود ولی تا الن اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم دوستان جدیدمون که این پست رو میبینن اشتباه نکنن و سرویس ایرانسل نگیرن
این الان وضعیت سرویس ۲ مگابیت نامحدود هست (البته نه فقط الان، ۲ ماه هست وضعیت اینه... در لیست سیاه هم نیستم و اخطاری دریافت نکردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود بین ۰ (صفر) تا ۳۶ کیلوبایت متغیر
البته با همین سرعت هم اکثرا دانلود قطع میشه بعد چند مگابایت و مجدد باید دانلود کرد
حساب کنید ماهی ۱۳۰ پول بدید به این دزدها بعد برای دانلود ۵۰ مگابایت یک ساعت صبر کنید (تازه دانلود هم نمیشه، وسطش قطع میشه)
سرعت باز کردن پیج هم که نگم بهتره... الان سایت speedtest کامل باز نمیشه که ازونجا تست کنم!
من اشتراکم رو به ۲۵۶ محدود میخوام کاهش بدم و اینترنت مخابراتم رو افرایش بدم
واقعا ۵۱۲ مخابرات بهتر از ۲۰۴۸ ایرانسل هست... ماه پیش رو صبر کردم که شاید درست بشه اما...
واقعا امیدوارم درست بشه ۲ سال گذشته واقعا خوب بود وایمکس ایرانسل...
مال من ۵۱۲ مبین نتم دارم خدایی عالی کار میکنهسرعت دانلودم ۱۱۰ هست و راضیم
دوستان سرعت 256 با 128 تفاوت انچناني ميكنه تو صفحه باز كردن ؟
من اصلا دانلود نميكنم... فقط براي وب گردي ميخوام. ولي 128 جون ادمو به لب ميرسونه.
ميرزه برم 256 بگيرم ؟ اينقدر تايم اوتش زياده كه الان بار سومه ميخوام اين پست رو ارسال كنم:n21:
انصافا اينترنت سيم كارتش سريعتر از وايمكس 128 كيلوشه
همین ۲ تا پست بالاترو میخوندی درباره سرعت ۲ مگابیتم توضیح داده بودم (دیگه سرعت ۲۵۶ بماند...)نقل قول:
وضعیتش مثل ۱۲۸ شما هست، سایت ها باز نمیشه یا باز شه نصفه میاد،سرعت دانلود هم ۰ تا ۳۰
من که کاهش دادم سرویس رو
ولی اگر سرویس شما وقت داره چند روزی صبر کن شاید بهتر شد...
منم اگر این آنتن کوفتی بیاد کاهش میدم به ۵۱۲ فعلا که رفتیم تو قطعی روز سوم به خدا شنبه وصل شه و بفهمم به خاطر این سه روز قطع کردن زنگ میژنم پشتیبانیش فحش میکشم بهشوننقل قول:
نه نیازی به قطع کردن نیست!نقل قول:
Physical Status
RSSI: -78.80dBm CINR: 24.00/20.56(R3/R1)dB TX power: 27dBm RF Temperature: 35 C
لعنت به ایرانسل که بدون نامه سرعت بالا نمی ده آخه لعنتی با 128 چه میشه کرد 5 دقیقه باید ماند تا صفحه ای وا شود .................
غلط کردم گه خوردم خریدم و لعنت به اون بی شرفی که باعث شد سرعت 2 مگابایت adsl رو از دست بدهم ................
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .........:n16:
کلا سرعت وایمکس ایرانسل توی osx عجیب پایینه !نقل قول:
توی ویندوز یک تست بکنید چون من هم ۲۰۴۸ نامحدود داشتم تو مک با ۴۰ تا ۵۰ ولی توی ویندوز با idm با ۲۵۰ دانلود میکردم.
نه چند روزه همینه مال بعضی ها سرعتش پایینه مال منم دیروزیک ساعت وصل شد و سرعتش رو ۹ بالاتر نمیرفتنقل قول:
ولی این یک ساعتو بیخیال شیم الان ۷۲ ساعته قطعه
یک پیغام خصوصی شامل مشخصات و نوع سرویسدرخواستیتو برای من بزن یک کاری برات بکنمنقل قول:
سرعت اینترنت در حد فجیع !!! نه میشه وبگردی کرد و نه دانلود . تا دیروز خوب بود نمیدونم امروز چرا اینطوری شده !!!
بله وایمکس در حدی فجیع بود که من خط ۲ مگ نامحدودم رو کردم ۲۵۶ محدود اما همون رو هم حیفم میاد تمدید کنم...نقل قول:
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
مرسی ولی چه زود فراموشت شدم ...................:n03:نقل قول:
دیروز زنگیدم پشتیبانی میگفت اختلالهنقل قول:
من که چندین ماهه مشکل قطع و وصل دارم هی پینگ میره و میاد در صورتی که به شبکه وصلم
پشتیبانیشون باهام تماس گرفت و یک سری اراجیف طبق همیشه گفت :
باز نشد جیمیل مربوط به اینترنت زیر ساخته!!!
سرعت دانلودتون تا زیر 4 کیلوبایت نیاد پیگیری نمیشه !!! سرعتم 256
الان که پینگ دارید ما نمیتونیم کاری کنیم هروقت قطع شدین تماس بگیرین
و...
خدارو شاکرم که این ماه آخرین ماهی هست که از سرویس اینترنت کم سرعت پرمحدود وایمکس ایرانسل استفاده میکنم
دوستم رایتل داره تو زیر زمین دانشگاه داشت اینستاگرام و چک میکرد اون بی سیمه اینم مثلا بی سیم !!!
نگیر برادر ایرانسل مفت نمیارزه دیگهنقل قول:
من چند سال سرویس داشتم ۱ سالش ۲ مگ بود اما ۳ ۴ ماهه دیگه قابل استفاده نیست
ماه گذشته هم سرعت دانلود و بروزینگم از ۱۲۸ بدتر بود و هر چند مگابایت دانلود قطع میشد الان ۱ هفته است تمام شده تمدیدش نکردم دیگه...
اگر هم چند ماه بهت جواب بده، بعد چند ماه داغون میشه از بس بیشتر از ظرفیت میفروشن...
برو سمت مبین نت یا سرویس های وایرلس که کیفیتش خیلی بهتره ولی خوب کمی هزینه داره
برای سرعت بالای ۱۲۸ هم فکر نمیکنم چیزی بخوان یک سر به سایت hiweb بزن
عزیزم من 5 سال adsl داشتم و سرعت 2 مگابایت ولی از عید سرعت دانلود شده 15 و همش قطعی و نه مخابرات و نه صبانت زیر بار رفت و 1 ماه دنبالش بودم ولی نشد و 15 روزه وایمکس ایرانسل گرفتم و نامه و کارت دانشجویی ندارم کسی رو می شناسی نامه بده یا مشکلمو حل کنه ؟ هزینه اش رو می دهم و من تلفن ندارم مجبورم وایمکس بخرم و مبین نت خیلی کاربرهاش ناراضی اند زیاد تحقیق کردم .........نقل قول:
دقیقا من هم ۲ مگ ایرانسل داشتم سرعت دانلود و بروزینگ و پینگ افتضاح ولی با این فرق که اگر بیشتر از ۵ ۶ مگابایت دانلود میکردم کانکشن قطع میشد و دوباره وصل میشدنقل قول:
به هر حال گفتم اطلاع بدم تصمیم با شماست
نه من که شرکت ندارم یکی از دوستانم ۳ سال پیش برام نامه داد ولی یکی تو فروم همسایه هست پست میزد که از این کارها میکنه برات پخ میکنم
یعنی از این مدارک هیچکدام را ندارید؟
- دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل
- کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی
- پروانه وکالت
- کارت بازرگانی
- کارت خبرنگاری معتبر
- حکم یا کارت هیأت علمی (ویژه اساتید دانشگاه و اعضای هیأت علمی)
- تصویر روزنامه رسمی (برای شرکت ها و سازمان های غیردولتی)
- جواز کسب معتبر
- معرفی نامه از ادارات و ارگان های دولتی و یا شرکت های ثبت شده جهت دریافت اینترنت پرسرعت
- نامه ی سربرگ دار ممهور شده ......... جهت معرفی نماینده ی آن ارگان و یا شرکت
- ذکر اطلاعات نام، نام خانوادگی و کد ملی فرد معرفی شده