کانکشنی به نام local area connection میاد اما یه ضربدر زرد رنگ روش زده!!!نقل قول:
Printable View
کانکشنی به نام local area connection میاد اما یه ضربدر زرد رنگ روش زده!!!نقل قول:
من خودم این مدل رو داشتم و باهاش مشکلی نداشتمنقل قول:
شما از قسمت statistics >adsl مودمتون یه عکس بگیرید اینجا بزارید شاید مشکل از خط شما باشه
همین حالت رو انتخاب کردم!واسه همین برام عجیبه :41:نقل قول:
البته ضربدر زردرنگ که نداریم یا ضربدر قرمز رنگه یا یه مثلث زرد رنگنقل قول:
ولی شما به صورت دستی به کارت شبکه ات ip بده ببین درست میشه یا نه
شما اولا توی تنظیمات مودم DHCP رو فعال کن که اتوماتیک IP بگیرینقل قول:
دوم اینکه از تنظیمات wireless رو چک کن ببین رمزگذاریش فعاله یا نه اگه فعاله خاموشش کن ببین مشکلت حل میشه ؟
با سلام
من چند روزیه یک مودم.روتر با نام Netgear DGND3300 خریدم و خیلی از امکانات و حرفه ای بودنش راضیم ولی یک مشکلی با نحوه اتصال به اینترنت دارم.
الآن مودمی رو طوری تنظیم کردم که خودکار خودش سینک میشه و به اینترنت وصل میشه. یک اشتراک وایرلس برای لبتابم ساختم که به خوبی وصل میشه. ولی مشکل من اینجاست که کامپیوتر دسکتاپم رو که با یک پورت Lan بهش وصل کردم مثل حالت شبکه شده و همیشه به اینترنت وصله.
حال سوال من اینه که روشی یا کانکشنی هست که روی PC بتونم خودم تصمیم بگیرم کی به اینترنت وصل و قطع بشه بدون اینکه برای شبکه بدون سیم و استفادش از اینترنت مشکلی پیش بیاد؟
با سلام و عرض ادب.نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم رمز گذاری وایرلس رو غیر فعال کردم عکس قفل محو میشه اما بازم همون اش و همون کاسه
نقل قول:
alfex ریمارک Symphony 4024 هست
یعنی اگه درشو باز کنی میبینی مو نمیزنه چه ظاهر چه تک تک خازن های توش فقط اسمش عوض شده و 20 تومن ارزون تر
من طبق همین آموزش هم کانفیگ کردم و هم آموزش های دیگه...نقل قول:
بازم مشکلم بر طرف نشد... الان فقط با موبایل می تونم بهش وصل بشم برای لبتاپ باید با لن باهاش برم تو نت...
شما که این مدم رو داری کمکم می کنی تا ایرادم و برطرف کنم...
من خودم فکر می کنم ایراده اصلیه کانفیگ اینه که من جایی IP وارد نمی کنم... شما راهنماییم می کنی... کجا باید IP یا چیزه دیگه ای وارد کنم؟
ببخشید میتونید کمک کنید میخوام از داخل کامپیوتر کانکشن بسازم اگه میشه کمی دقیق از توضیح پست اول چیزی متوجه نشدم.
ممنون/:11:
سلام دوستان
مودم رو كه به Lan وصل مي كنم اصلاً نمي شناسه ولي به كامپيوتر ديگه وصل مي كنم اتومات ip رو ميگيره
ولي تو اين سيستم اصلاً مودم رو نميشناسه مشكل از كجاست ؟
در ضمن يه كارت شبكه هم گرفتم باز هم كار نكرد.
اره :27: کلا همش ریمارکه .نقل قول:
خوب مثل اینکه همه از دیلنک بد گفتن :13:نمیدونم خودم نظرم رو Tplink نظر شما چیه ؟ :19:
این tplink ها چه مدل های داره تو این رنج قیمت ؟ البته وایرلس . خوب :20:
ببخشید این یوزر نیم و پسورد رو موقع ثبت نام به من ندادن
آیا واقعا ضروریه ؟
اگه ندادن یعنی اون قسمت رو خالی بزارم ؟
ممنون
داداش دی لینک نگیر.من یکی گرفتم2730 دی لینک باور کن دیونم کرد.اخر سر رتم 2 ت.من کمتر فروختمش اونم به کسی که سرویس ای دی اس ال رو از اون گرفتم او بنده خدارم کلافه کرده .دیروز پیشش بودم زده مودم رو ناکار کرده با لقدش:31:.دی لینک همه ریمارک شده.همون تی پی لینک8901 بگیر خلاصنقل قول:
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
عزیز مودم شما رو بصورت PPPOE تنظیم کردن در این حالتم پسورد یوزر در کانفینگ مودم داده میشه.شما پسورد یوزر رو از جایی که سرویس گرفتید بگیرید حتمانقل قول:
یه سوالی هم من بپرسم مطئنا تاحالا فکر نکنم اسم مودم zisa رو هم شنیده باشین از بس جنسش مزفخرفه من که تو این تاپیک چیزی درمورد ندیدم
حالا میخواستم بدونم چطور میتونم با این مودم زای سا تو لینوکس به اینترنت وصل شدم خود آی ای پی به من گفته که شما فقط تو ویندوز میتونی ازش استفاده کنی و لینوکس رو ساپورت نمیکنه کسی میدونه درایور های لینوکس داره یا نه ( برای مک چی برای اونم درایور داره ؟ )
ممنون
مهربون برو سایت سازندش ببین داره یا نهنقل قول:
چطوری به صورت دستی به کارت شبکه ip بدم؟نقل قول:
سلام دوستان:
من همه کار هامو کردم مودم وصل کردم کنفینگ کردم کانکشن هم ساختم فقط منتظر گرفتن یوزر پسوورد هستم.
به شرکت زنگ زدم واسه گرفتن یوزر پسوورد گفتن کسی رو بفرستن واسه نصب؟
گفتم نه خودم نصب کردم.
گفتن که نصب کردن کار هر کسی نیست حتما باید متخصص بیاد نظرتون چیه من درست انجام دادم کارهای مربوط به نصب؟:13:
متخصص میخواد چی کار ؟نقل قول:
الکی جو میدن! نصب هر مودمی توی نت هست.
اونام که میان کار خاصی نمیکنن . مشکلی پیش اومد بپرس . هستیم همه ...
سلام
مودم من بعد از روشن کردن پیغام ابدیت کردن میده و درخواست ابدیت میکنه
فایل ابدیت asus 604am رو از کجا می تونم دریافت کنم
تو سایت ایسوز فقط این دو فایل رو گیر اوردم UT_WLAM604_1012---FW_WL_AM604
کدوم اینا فایل ابدیت هست ؟؟؟
ممنون
ببخشید من یه مشکل دارم
مودمم D link 2520 هستش
وقتی آنلاینم اگه کسی با تلفن صحبت کنه Send & Recive قطع میشه...
و باید بعد از قطع تلفن reconnect کنم.
بدون اسپلیتر
میشه منو راهنمایی کنید
ممنون
اگه مشکل از نبود اسپلیتره میشه دقیقا بگین چطور اسپلیتر وصل میشه ؟
شما اولا مطمئن شو که مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کردی و مودم هم به اینترنت کانکتهنقل قول:
بعد به صورت دستی به کانکشن وایرلست IP بده
قدم بعدی اینه که مطمئن شی که بدونی که به مودم وصل شدی یا نه که با دستور ping 192.168.1.1 در cmd قابل انجامه
روی کانکشن وایرلست دبل کلیک کن و بعد properties رو انتخاب کننقل قول:
بعد روی گزینه IPV4 دبل کلیک کن
توی این قسمت میتونی IP ست کنی
IP رو هم اینطوری بده
192.168.1.3
255.255.255.0
192.168.1.1
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
یعنی وقتی مودم رو به کارت شبکه وصل میکنی هیچ اتفاقی نمیفته ؟نقل قول:
علامت ضربدر قرمز رنگ از روی local area connection میره یا نه ؟
چراغ اتصال کارت شبکه روشن میشه یا نه ؟
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
شما بهتره که این سوال رو توی انجمن لینوکس بپرسیدنقل قول:
ولی تا اونجایی که من میدونم اگه مودمت با کابل به سیستم وصل میشه نباید مشکلی داشته باشی چون
این مودمها نیازی به نصب ندارن و فقط کافیه از طریق کارت شبکه شناسایی بشن
دوست عزیز شما باید حتما از اسپلیتر استفاده کنیننقل قول:
یه اسپلیتر بخر و سیمی رو که از پریز تلفن کشیدی به قسمت line وصلش کن
طرف دیگر اسپلیتر دو تا خروجی داره که پورتی رو که روش نوشته DSL به مودمت وصل کن و
پورتی رو که روش نوشته phone به تلفن
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پورتی رو که روش نوشته phone به تلفن
یعنی سیمی که از پریز تلفن میره به خود تلفن رو قطع کنم و اینو وصل کنم ؟ چون فقط یه پورت روی تلفن هست
نقل قول:
روی local area connection دبل کلیک کن و بعد properties رو انتخاب کن
بعد روی گزینه IPV4 دبل کلیک کن
توی این قسمت میتونی IP ست کنی
IP رو هم اینطوری بده
192.168.1.3
255.255.255.0
192.168.1.1
اینم نقاشی مهشاد 26 ساله از کرمانشاه :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری مودم AM604 رو آپدیت کنم ؟؟؟؟
برا چی میخوای آپدیتش کنی ؟
سلام
من مودم ايسوس 602 دارم بيش از يكساله كه از طريق يو اس پي وصلش كردم و مشكلي هم ندارم
اما ميخوام از اين به بعد از طريق لن بهش وصل بشم.
از طريق كارت شبكه ام به صفحه تنظيماتش وصل شدم و همه تنظيمات رو هم انجام دادم(طبق پي دي اف فارسي كه شركت شاتل تهيه كرده)
ارتباط كارت شبكه ام و مودم هم برقراره.اي پي ديفالت گيت وي كارت شبكه ام رو هم دادم اي پي مودم(192.168.0.1)
ولي ارتباط وصل نميشه با اينترنت..احتياجي به ساختن كانكشن كه ديگه نيست؟؟
سلام
ميدونم اينجا جاش نيست اما تاپيك شركت شاتل توسط مديرهاي محترم قفل شده و نميتونم اونجا سوالم رو بپرسم.
من از شركت شاتل سرويس ميگيرم حدود 10 ماهي است و كانكشن هم ppoe است . نوع سرويسم هم art1 و مودم asus g31
2-3 روز پيش ويندوزم رو كه xp هست عوض كردم -امشب داشتم با اينترنت كار ميكردم ساعت 1 شب بعد يعني
زمان ترافيك رايگان شاتل - تو قسمت Network Connections متوجه شدم يك كانكشن ناشناخته اضافه شده كه با
قطع كردنش كلا چراغ dsl مودم خاموش ميشد!!! و تا امشب هم نديده بودم اين كانكشن رو در ضمن من از ----- شكن ويا --- هم استفاده نكرده بودم.
كسي ميدونه اين چيه كه اين جا اضافه شده من اصلا ازش خوشم نمياد -چون نميدونم چيه
با قسمت فني شاتل در ميون گذاشتم گفتن كه مشترک گرامی مشکل فنی بوجود آمده از سمت دیتای مخابرات می باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نيم ساعت بعد كلا از قسمت Network Connections اين گزينه پاك شد . يعني وقتي كه با شاتل مشگل رو مطرح كردم...................
باتشكر
سلام به همه.
من میخوام بدون اینکه کامپیوتر رو روشن کنم ، با لپ تاپ برم اینترنت . مودم TP-LINK مدل TD-W 8901 G هست .
میشه کاری کرد ؟
مرسی.
شما مطمئنی که Ip مودمت همینه ؟ یعنی برای وارد شدن به مودمت این IP رو وارد میکنی ؟نقل قول:
چون این IP دیفالت اکسس پوینته
شما باید مودم رو در حالت PPPoE کانفیگ کنید و وایرلس رو فعال کنیدنقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوسیله اون کانکشن جاسوسیت رو کردن و الان تمام اطلاعات رو دارن !نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم :31:
اصلا مشکلی نیست دوست عزیز چون شما دو تا کارت شبکه روی سیستمتوت دارید اون کانکشن بوجود میاد
در واقع برای نشان دادن ارتباط بین دو کارت شبکه و بحث share کردن اینترنت هست
و در یک کلام هیچ مشکلی نیست و اصلا کاری باهاش نداشته باش
ولی ترکوندن این قسمت فنی شاتل با این راهنمایی شون !
سلام عکسی که خواستی نظرت چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معذرت ميخوام اشتباه نوشتم.اي پي مودم 192.168.1.1 است كه به جاي DG ازش استفاده كردم و براي اي پي DNS هم يكبار از اي پي خود مودم(192.168.1.1) استفاده كردم كه جواب نداد يكبار هم از 4.2.2.4 استفاده كردم كه بازم جواب نداد.مشكل چيه پس؟نقل قول:
دوست عزیز این عکس نشون میده که کارت شبکه ات به مودم وصل نیستنقل قول:
شما حتما IP رو دستی وارد کن و بعد دوباره عکس بزار
سلام اینم عکسها.و......بعد که نشد خواستم با usb وصل کنم دیگه نشناخت بیچاره شد تا شناخت با ریست کردن مودمو.....نقل قول:
حالا عکسهارو نگاه کن ببین چی دستگیرت میشه