نقل قول:
ممنون
اما این مدل بدون گارانتی هست که قیمتش مناسب دراومده
با گارانتی زیگورات کانفیگ پایین ترش 820 هست!
حالا ارزش داره که بدون گاراتی بگیرم؟
نقل قول:
ممنون
اما این مدل بدون گارانتی هست که قیمتش مناسب دراومده
با گارانتی زیگورات کانفیگ پایین ترش 820 هست!
حالا ارزش داره که بدون گاراتی بگیرم؟
سلام.من 1.5 تا 1.6 پول دارم و میخوام یه لپ تاپ متوسط رو به بالا بخرم که بیشتر استفادم،استفاده از برنامه ها و نرم افزارهای دانشجویی،دیدن فیلم و کمی هم بازی هستش.البته خودم سری FW سونی و مخصوصا مدل هایFW550F/H وFW590 GIB را با توجه به صحبتهای بعضی از دوستانم و دیدن لیست یکی از نمایندگی ها ترجیح میدم.
حالا از دوستان درخواست دارم که اگه از مدلهای FW مدلی که به درد کار من بخوره رو میشناسند معرفی کنند و یا اینکه بگن که بین این 2 مدل کدوم بهتره.
البته اگه از برندهای دیگه هم مدلی را میشناسید که به درد من میخوره نیز ممنون میشم.
باتشکر
این مدلهایی که گفتید هر دو خیلی خوبن . اما نظر من رو این مدلش هم هست که کانفیگ فوق العاده ای داره :نقل قول:
fw 460j+
cpu 2.8 6mb cache
ram gb
vga ati 4650
blueray
vista H
این مدل cpu قویتری داره .
مدلهایی سری 5 مزیتشون ویندوز 7 هستش .
بین اون دو مدل شما تفاوت در 3 مورد هستش :
1-هارد 550fh 320 gb با سرعت 7200 - 590gib هارد 250 gb با سرعت 5400
2- 550 بلو ری داره 590 نداره
3- cpu 590 یکم قویتره (ولی خیلی تفاوت ندارند) 2.66 3mb cache در مقابل 2.5 3mb cache
سلام بچه ها نظرتون درباره ی Sony NW 130 J/W با این مشخصات چیه!!
CPU 2.1 GHz T6500 core 2 Due (2M)
RAM 4.0 GB DDR2
HDD 320+ GB
VGA ATI 4570 512MB
LCD 15,5"
DVD Writer R/RW
WIFI/LAN/CAMERA/HDMI
دقیقا تو همین رنج قیمت چه انتخاب های مناسب دیگه ای هم است!؟
نطرتون درباره ی HP DV5-1099 چیه!؟؟
باسلام وخسته نباشید - کار من، نرم افزار گوشی موبایل هستم میخوام یک لب تاپ برای اینکار بگیرم قیمتش هم تا 700 هزارتومان باشد وقطعاتش هم بهترین کیفت باشند(زودخراب نشند و قابل تعمیر و تعویض باشند) درضمن من میخوام ازاین لپ تاپ برای نقشه کشی در دانشگاه هم استفاده کنم ازتون ممنون میشم که راهنماییم کنید درضمن یک گارنتی معتبر نیز برای این لب تاپ نیز معرفی کنید
یکی منو راهنمایی کنه
اخرش چی کنم؟
DELL 1520
CPU Intel t6670 2.2Ghz 2mb chache 800
RAM 4 GB ddr2
HDD 500 GB
DVD RW
Geforce 9300
Display 15.4
قیمت 840
بدون گارانتی
یا acer 5738g باگارانتی سازگار و قیمت 780؟
خیلی لپتاب خوبیه با قیمت مناسب .نقل قول:
تو این رنج از hp میتونی این مدل رو از سری جدید dv6 انتخاب کنی :
dv6 1330
dv5 دیگه خریدشون توصیه نمیشه با اومدن سری dv6.
Acer 5738ZGنقل قول:
با گارانتی های مختلفی میتونی بگیری
سازگار ارقام 699 تومن
نوتالی 689 تومن ------> البته نوتالی هم از سازگار میگیره این مدل رو
رایانه همراه 700 تومن
انتخاب نهایی با خودته . هر دو مزایایی دارند .نقل قول:
من خودم به شخصه acer رو انتخاب میکنم به خاطر گرافیک .
باسلام وتشکرازراهنماییتان--- ببخشیدمنظوراز : (سازگار ارقام 699 تومن
نوتالی 689 تومن ------> البته نوتالی هم از سازگار میگیره این مدل رو
رایانه همراه 700 تومن)
چیست؟آخه من تازه واردم یا به عبارتی اصلا لب تاپ تودستم نگرفتم-باتوجه به سرچ توگوگل ، این لب تاپ سیستم عامل لینکوکس دارد یعنی نمی شود روی آن ویندوز xpنصب کرد؟؟؟؟؟ ----ممنون ازراهنماییتان
سونی nw130j انتخاب بسیار خوبیست.نقل قول:
W و T و S که در آخر این سری میاید معرف رنگ هست.
به زودی نقد و بررسی این نوت بوک رو خواهم نوشت
با توجه به اینکه دل بدون گارانتی هستش لطفا مزایا و معایب هر کدوم رو بگونقل قول:
البته توی تاپیکش مطالب رو دنبال کردم یه بحث هایی درباره کیفیت و دوام acer مطرح شده بود که به شکم انداخت چون من بودجم(حدود 800) دانشجویی و اگر الان بخرم دیگه نمی تونم حداقل تا 3 شایدم 4 ساله دیگه یه مدل دیگه بگیرم برای همین اینقدر سوال می پرسم تا اندازه اپسیلونی پشیمون نشم!
چرا میتونی براحتی روش ویندوز نصب کنی .نقل قول:
این لب تاپ سیستم عامل لینکوکس دارد یعنی نمی شود روی آن ویندوز xpنصب کرد؟؟؟؟؟ ----ممنون ازراهنماییتان
اگه در این مورد سوال داشتی در اینجا مطرح کن :
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
نقل قول:1.کسی از شما سوال نکرد(من بارها از تیم فنی سوال کرده و جواب های خوب و با حوصله ای گرفته ام)نقل قول:
2.در مورد چیزی که اطلاع ندارید نظر ندهید!!در nividia ion هیچ اصراری بر DDR2-800 نیست (در حال حاضر لنو با ddr-2 667 دستگاه ارایه داده است.می توانید به لینک زیر بروید و ببینید
3.سوال را خوانده و بعد جواب دهید؟؟ کجای سوال من گفتم که سازگار این دستگاه را اورده یا نه؟؟کد:http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=8EE56652C33D4452A778393130C14F42
ایا فقط سازگار در ایران لپ تاپ می اورد ؟ سوال من بابت وجود این دستگاه با کانفیگ مورد نظر من در بازار بوده و هست؟ نه سوال بابت تکنولوژی ion کردم نه سازگار ؟
همينطور 130 و 240؟نقل قول:
ممنون از اینکه راهنمایی کردین.حتما رو ین مدلی هم که پیشنهاد دادید فکر میکنم.نقل قول:
اما یه سوال دیگه:اون 2 تا مدلی که من گفتم و این مدلی که شما پیشنهاد دادید،آیا هیچ کدوم دارای مانیتور LED هستند یا خیر؟و اگر نیستند میتوانید بگویید کدام سری از لپ تاب های SONY دارای مانیتور LED هستند؟
ممنون
سری AW دارای مانیتور RGBLED نسل پیشرفته هست ، سری های CW - SR - Z - P - TT - X دارای مانیتور با نور پس زمینه LED هستندنقل قول:
اگر نیستند میتوانید بگویید کدام سری از لپ تاب های SONY دارای مانیتور LED هستند؟
سلام-جواب من را کسی نداد
نقل قول:
تیم فنی و این حرفا نکن،دیدم کسی جواب تو نمیده جواب دادم
اگه میخواستی که جوابتو کارشناس الکترونیک بده در حد تعمیر و عیب یابی کار کرده باشه و صحیح باشه .که من ترم اخر فوق لیسانس الکترونیک دیجیتال شریف هستم.دارم تو خونه تزم و می نویسم.این جا بعضی اوقات جواب هم میدم. من کارشناس فروش نیستم که قیمت هی بدم .مشتری پیدا کنم.در حد من هم نیست با شما یکی بدو کنم.بزرگ میشی یاد میگیری
سازگار ارقام تنها شرکتی که محصولات لنوو وارد میکنه،اگه لنوو با گارانتی جای دیگه هم باشه خیلی محدوده
رو هوا هم حرف نزن.اگه اون علامت یون روی نوت بوک بخوره باید اون ویژگیهایی که گفتم داشته باشه
جهت اطلاع ،لینک ویکیپدیا:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_Ion
نقل قول:دوستان خواهشا رعایت کنید.نقل قول:
دوست عزیز اشکان خان باید بگم که پست شما رو من و دیگر دوستان چند بار دیدیم ولی خوب اگر بلد بودیم و اطلاعی داشتیم حتما پاسخ شما رو می دادیم، اما خودم بشخصه چون اطلاعی نداشتم پاسخی هم ندادم.
دلیل نمیشه همه چیز و بلد باشیم یا تجربه ای داشته باشیم. این تاپیک ها فقط در حد یک پیشنهاد دادن هست! همین
مهران جان شما هم اینقدر نسبت به پست های بقیه انتقادی برخورد نکنید.
مسئله سطح سواد و دانش و ... نیست هر کس هرچی بلده به پست هایی که نیاز به جواب دارن میده،
ممکنه نظر شما متفاووت باشه اما این دلیل نمی شه که با انتقاد و تغییر لحن بر خورد بشه
نقل قول:
من والا ادعایی ندارم ایشون بجای تشکر .... ای بابا
خوب اگه اطلاع داره چرا میپرسه؟؟؟
اون سیستم های s12 که لنوو تو سایتش برای فروش گذاشته هم روی پلتفورم این نیست.بلکه یک تعدای از این سیستمها روی این پلتفورم چیپ MCP979 قرار گرفتند.
پاسخ شما که داده شده! کمی با دقت تر پست ها رو بخونید.نقل قول:
پست 11250
نقل قول:1.ای بابا تو دیگه خیلی پر رویی بچه جون اگه تو داری تز می نویسی من سال86 فوق لیسانس نرم افزارم رونقل قول:
گرفتم
2. سایت ویکیدیا سایتیه که خود مردم راجب اطلاعاتی که دارن می نویسن وحی الهی نیست که هرچی توش
هست حتما درسته (سوادت همین قدر میکشه !)
برای اثبات حرفم هم از همین ادرس که گزاشتی یه عکس می زارم که ببینی به راحتی میشه ادیتش کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.طبق لینکی که گذاشته بودم ( عکس پایین )کاملا مشهوده که چرت و پرت محض راجب پلتفرم یون گفتی
اگه لازم عکس لپ تاپ با همون بر چسب یون رو هم بزارم (الیته میتونی به ادرس nvidia.com/ion هم برید
و ببینید)
(که البته با رویی که تو داری احتمالا میای میگی که سایت lenovo هم حالیش نیست و تو بلدی !!)
4. اتفاقا اینجا تاپیک مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ هستش و باید کارشناس فروش نظر بده نه !!!
5.من نه می دونم حد شما چیه و نه خودم رو بابت چیزی کشتم بلکه از طرز حرف زدن ادم ها حدشون و
شخصیتشون کاملا مشخصه !!!!!!!!!!!!
(کافیه یه نگاه به جمله بندی ها ی تاپیک های ارسالی شما بشه )
6.در کل بابت جواب های شما فقط جمله " محصول وارداتی سازگار ارقام دارای چنین پلتفورمی نیست " بدرد من خورد که بابت ان از شما ممنونم (همچنین بابت اینکه سعی کردید مطلب مفیدی بزارید)
7.از بقیه دوستان بابت ارسال تاپیک های بی ارتیاط یا این پست پوزش می خوام
نقل قول:
فکر می کنم لحن ایشون مناسب اینجا نباشه (فکر کنم اینجا رو با میدون جنگ اشتباه گرفتن )
بنده به خاطر مشغله کاری وقت رفتن به بازار و دنبال چیزی گشتن ندارم به خاطر همین و به خاطر اینکه در اینجا
بسیاری از مشکلاتم رو رفع کردم عادت دارم که اطلاعات بیشتری جمع کنم تا کمتر در بازار و فروشگاه ها دنبال
کالای با کیفیت بگردم
در پایان همین جا مجددا از شما و بقیه کاربران پوزش می خوام
دوستان عزیز ashkan24 و mehran_4x ، تا الان صبر کردم ببینم خودتون این مسئله رو تموم میکنید یا نه
اولا این بحث ارتباطی به این تاپیک نداره و مربوط به مشاوره برای خرید نمیشه
دوما من موافق بحث کردن هستم نه کل کل کردن و توهین و بهم ریختن تاپیک ها ، سعی کنید دوستانه بحث کنید تا بقیه بتونن از حرف های شما استفاده کنن و نتیجه ای بگیرن
سعی کنید با دلیل همدیگر رو قانع کنید نه با زور
سوما اینکه در صورت ادامه دادن این روند برخورد جدی خواهد شد ، بی تعارف ...
با تشکر از شما که رعایت میکنید
پیام
سلام
من میخوام یه dv6-1390 بخرم ولی دو دلم بی زحمت اونایی که این مدل رو دارن یه توضیح کامل بدن خ
وبیها و بدی هاش چیه
تو بازی کم نمیاره ؟
داغ کردنش قابل تحمله؟
چقدر باتری نگه میداره؟
سلام
من میخواستم با مبلغ 1300000 یک لپ تاپ بگیرم ولی بین برندهای مختلف گیج شدم
کارت گرافیک و پردازنده برام مهم هست
لطفا من رو راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان
نقل قول:
من که بعد از کلی گشت و گذار تصمیم به خرید HP DV6 139 گرفتم
(اما هنوز نخریدم می خوام ببینم کجا قیمت مناسب تر میده؟)
قطعات نسبت به قیمت بسیار خوب
DELL Studio 1555 هم بد نیست
من تو همین رنج می خوام بگیرمنقل قول:
به نظر من تو این قیمت یکی از این دو تا خیلی خوبه
sony vaio sr 490 jbb که مثل اینکه توی بازار کم شده با مشخصات زیر
یا
hp pavilion dv3 2270 با مشخصات زیر
البته نکته جالب راجب این مدل hp اینه که مانیتورش touch هستش (با tablet pc اشتباه نشه) و ویندوزش 7 هستش(cpu 2.26 با 3 مگ کش 1066)
البته برای من وزن دستگاه خیلی مهمه که این دوتا دستگاه هردو وزنی حدود 2 کیلو گرم دارن واگر وزن دستگاه برای شما مهم نباشه احتمالا دستگاه بهتری هم پیدا می کنید (قیمت هرد دستگاه حدود 1400 هستش)
در پایان نیز dell vostro 1320 با cpu 2.6 و 6 مگ کش و گرافیک geforce 9300 و 2 kg وزن و قیمت 1.100(طبق لیست قیمت انجمن p30world ) دستگاه بسیار مناسبی به نظر میاد
سلام..
دوستان من دیروز ایم مدل 2270 اچ پی رو گرفتم..:31: صفحه نمایش مولتی تاچ مثل آیفون داره خیلی عالیه..:46:
مبارک باشه، حتما بعد از چند هفته استفاده، نوقاط ضعف و قوت این دستگاه رو در یک بررسی کامل در این تاپیک بنویسید ،چون خیلی ها قصد خرید این محصول را ممکنه داشته باشند.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4299551
سلام . من میخواستم CW!NFXببگیرم . ولی به یه مشکل اساسی خوردم . ویندوزش 64بیتیه . و میگن 64بیتیها همه برنامه ها روشون نصب نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما اطلاعاتی دارین ؟32بیتی با cpu2.6تو sony14-15inchمی خوام . کمممممممممممممممممممممممم ممک
نقل قول:
امروزه اکثر (اگر نگم تمامی) با نوت بوک ها با سیستم عامل های 64 بیتی عرضه میشوند و تمامی نرم افزار های X86 هم به راحتی بر روی اون نصب میشوند و برخی نرم افزار ها در دونسخه 64 و 32 روانه بازار میشوند که فقط نسخه 64 بیتی بر روی سیتم عامل 64 بیتی نصب می شود.
در کل هیچ شکلی نخواهید داشت
با برنامه wow 64 دیگه مشکلی برای نصب برنامه های 32 بیتی ندارین..یه مقدار search کنین متوجه میشین...
حتما ویندوز 64 بیتی بگیر که سرعتش فوقالعادس و از همه رمت استفاده میکنه..
مرسی . ولی میگن برنامه هاشو باید جدا بخری و نمی تونی از همین برنامه های غیر کپی رایت که هممون از همدیگه می گیریم استفاده کرد.نقل قول:
مرسی از کمکت . لینک خاصی براش سراغ داری واسم بزاری . ممنون میشم .نقل قول:
WOW 64 قسمتی از خود ویندوز ،نه یک برنامه جدا و یه جور EMULATOR
مثل COMPATIBILITY MODE ،آیا اون کاملا درست کار میکنه و برنامه های قدیمی همه کار میکنند؟
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/WoW64
سلام
نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه.ببخشید.
آیا تو نمایشگاه الکامپ میشه لپ تاپ خرید یانه؟
اونهایی که اطلاع دارند راهنمایی کنند.
با سپاس
بله می شه خرید
سلام
دوستان من یه مک پرو مدل 991 سفارش دادم که تا 3 روز دیگه دستم میرسه می خواستم بدونم تو ویندوزش میتونم بازی GTA IV با کارت گرافیک 9400M رو اجرا کنم ؟؟
TANX