باز هم ممنون دوست عزیز از پاسختنقل قول:
من روآ دارم دوست عزیز. واسه درب جلوی روآ چندتا کامپوننت معرفی کن لطفا
باز هم ممنون دوست عزیز از پاسختنقل قول:
من روآ دارم دوست عزیز. واسه درب جلوی روآ چندتا کامپوننت معرفی کن لطفا
نه اون نبود مردم تا پیداش کردما به خدانقل قول:
سمت راست بالا اولین دکمه رو زدم خاموش شد مردم تا پیداش کردم
یه تغییری باید تو امضا بدم بچه ها امروز صبح از یه هم ولایتی یه 2950 خریداری شد از شر پخش فابریکی خلاص شدم:n08:
سلامنقل قول:
ببین دوست خوبم باکس پورتد طراحی و ساختش خیلی مشکلتر از باکس سیلد هست. یعنی میتوان گفت باکس سیلد اصلا مشکلی نداره.ولی باکسهای پورتد و بند پس به خاطر تیون کردن پورت،محاسبه سرعت هوا داخل پورت،مساوی بودن نمودارهای کوهانی شکل Cone Excursion که میزان مجاز حرکت ووفر به بالاترین و پائینترین حد خود یا همون Xmax رو نشون میده،و...خیلی مشکل هست.
لذا همینجوری نمیشه یه پورت برای باکسمون تعبیه نمائیم.
سوال در مورد اندازه پورت کرده بودید.وظیفه اصلی پورت تنظیم نمودن صدای پشت ووفر زمانی که به سمت داخل حرکت میکند با صدای روی ووفر هستش.
اگر بخواهیم صدای باس عمیق و با فرکانس بسیار پائین تولید نمائیم ،باید حجم خالص باکسمون،(با توجه به اندازه ساب ووفر) رو بزرگ انتخاب کرده و فرکانس تیون پائین مثلا 28Hz رو انتخاب نمائیم.برای ایجاد این تیون طول پرت بسیار افزایش می یابد.لذا تو باکسهای با حجم کمتر مجبور به طراححی پورتهای L شکل و در برخی از باکسهای حرفه ای تر پورتهائی با چند دور پیچ خوردن باعث تولید باس بسیار عمیق میگزدند.
برای ساب ووفر شما باید پارامترها به طور کامل و دقیق وارد نرم افزار بشن و بهترین حجم باکس و فرکانس تیون مشخص شود.
با توجه به فرکانس تیونی که خود کارخونه توصیه کرده نشان دهنده این هست که هم فرکانس پائین رو مد نظر داشته و هم نیم نگاهی به کوبش نموده.متاسفانه الان دیر وقت هست و من فرصت ندارم که داده ها رو وارذ کنم و نتیجه رو خدمتتون عرض کنم. انشاءالله تو اولین فرصت براتون انجام میدم.
ms5سایز 13 هست. من MS6 داشتم. مید باس فوق العاده ای داره ولی شفافیت و دیتیل خوبی نداره. کلا کامپوننتهای DLS همین خصوصیت رو دارند. با توجه به سیلک بودن متریال تیوترهاشون صدای بسیار نرمی دارن. بعضی اوقات این حس رو به انسان القاء میکنه که انگار دست گذاشتید روی تیوتر و اون رزولوشینی که باید تو موزیک داشته باشد رو نداریم.نقل قول:
قیمت فرمودید 650 تومن؟به نظر من برای یک جفت اونم سایز 13 اصلا ارزش هزینه کردن رو نداره.
در مورد نوع موزیک گوش کردنتون باید عرض کنم که از کامپوننت اصلا توقع BASS نباید داشته باشید. وظیفه اش هم این نیست. کامپوننتها برای تفکیک بهتر فرکانسها و لذا افزایش کوالیتی طراحی و ساخته می شوند.
نکته انتهائی این هست که برای داشتن حجم و قدرت و کیفیت بالا باید از آمپلیفایرهای قدرت مناسب بهره ببرید.زیرا پخش هرگز توانائی چنین قابلیتهائی رو ندارد
چرا دوست خوبم میشه.ولی ممکنه مثلا شما از صدای کامپوننتی که دوستتون بسته بیشتر خوشتون بیاد. یا کیفیت آمپلیفایر فلان شخص بهتر باشه.نقل قول:
من عرض کردم قابل قبول. یعنی خوب.
در مورد حذف آمپلیفایر من نظر شخصیم هست.خیر. به هیچ عنوان.همواره به این موضوع تاکید داشته و دارم.
آمپلیفایرتون رو براش بیشترین هزینه رو نمائید.همینطور اکسسوری مثل کابل RCA و کابلهای اسپیکر و...
پس با حذف آمپلیفایر(مناسب و خوش ساخت و معتبر) شما حد اقل 70% صدای واقعی سیستمتون رو نخواهید شنید.
این ساب 400 وات RMS نیاز داره.به نظر من 8105 کن وود هم براش کافیه.نقل قول:
بله مشخصه که باکسی که پیشنهاد داده طراحی شده برای Low BASS.سابش 15 اینچه دیگه؟نقل قول:
چرا عدد پارامتر CMS رو صفر نوشته؟یکی از پارامترهای اصلی هست.
Xmax 0.014 به سانتیمتر هست؟اصلا با دیگر پارامترها جور در نمیاد.!!!!!!:n04:
FS پائینی داره.و پس ساب کوبشی نیست. لذا نباید فرکانس تیون بالا برای این ساب طراحی کرد.
اصلا و ابدا:n24:نقل قول:
ساب 1000 وات RMS هست و استاندارد رو هم پاس کرده. باید 1700 وات بهش ورودی بدی تازه قلقلکش میاد.
دوستان سریR آلپاین خصوصا 15 اینچش ،درایو کردنش خیلی مشکله. هرچقدر توان بهش بدی جواب میده و کم نمیاره. الکی عرض نمیکنما تست کردیم.
حدود 550-60فکر کنم باشه.نقل قول:
باطری خوبه.74 منظورت هست؟70 هم داریم مگه؟
دینام و کابل کشی هم بسیا رمهم هستند.BIG3 هم خیلی موثره تو جلوگیری از کاهش افت ولتاژ سیستم تو پیک بار.
متاسفانه صدا بالا میگیرم +طولانی . ساب قبلی 309 پایونییر بود صدا بالا 15 مین هم نشد صدا قطع شد صندوق زدم بالا دیدم دود میزنه بیرون از ساب . الانم امپ پروتکت میکنه هر دفه که ظبط روشن میشه یکم که صدا میره بالا صدا 7100 ها قطع میشه :n14: و پروتکتنقل قول:
الان این 12d4 الپاین رو حمید خان با چه امپی درایو شه خوبه ؟ :n13:
باز یه سوال برای رهایی از درگیری فکری
میشه با این کار یه خروجی به خروجی های rc پخش اضافه کرد؟
از طریق این کابل aux میشه به آمپ وصل شد؟:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم اطلاعات خیلی درست که جایه هیچ شکی نباشه ....
این عکسه خوده دفترچه ... مدله wild beast -12-4 که باید رو 35 تیون شه ...
اینم عکسه باکسم با ابعادش که سیلد هست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا وضعیت سـاب ووفر چطوره و پورت رو چیکار کنم ؟
و اینکه اقا حمید با توجه به مشخصاته سابی که دادم LPF و SUbsonic رو به نظرت رو چند بزارم؟ الان LPF = 70 و subsonic 30 هست ...
لنگرود جان تو قسمت امضات اشتباه کردی باید تو قسمت هدیونیت مینوشتی >>>>ارتقا داده شد به>>> 2950:n06:نقل قول:
س
بحث سر اینه که طاقچه هم دارم. منتهی باندای 1073 اینقدر غول تشریف دارن که بازم به فنر صندوق گیر میکنن.نقل قول:
نمیشه دو تا جک ضعیف گذاشت که خیلی مشکلی پیش نیاره. اگر یه دونه بزارم باعث یه کول شدن در صندوق و خرابی میشه؟
فنرو کج کنی باز گیر میکنه؟نقل قول:
دروغ چرا والا من زیاد فنی نیستم چی بگم
سلامنقل قول:
من حجم Displacement يا همون حجم پشت ساب رو نداشتم ولي فرضي 2 ليتر محاسبه كردم.حجم خالص باكس شما الان حدودا 63 ليتر معادل 2.225cu ftهست.(ضخامت MDF باكستون 16mm هست ديگه؟)
تو باكس سيلد چون فركانسهاي مزاحم به ساب وارد نميشه نياز به ساب سونيك نيست.LPF هم بهتره 100 بزاري.
براي پورت دار كردن اجازه بده سر فرصت براتون محاسبه كنم و عرض كنم.احتمالا پورت كنار براتون طراحي ميكنم كه ساختنش راحت باشه.
حتما ضخامت رو بهم بگو.اميدوارم 16 باشه.
1-آلپاين مدل MRP-M1000 قيمت 1.170.000ولي خيلي ضعيفه براشنقل قول:
2-آلپاين PDX 1.1000 قيمت 1.805.000 خيلي ضعيفه براش
3-راكفورد سري پاورمدل T1500-1bd (توصيه ميكنم)قيمت شركت نميده نميدونم چرا!!!ولي بالاي 1500 هست.آمپ خوبيه.
4-راكفورد سري پاور مدلT1000-1bdcp با توجه به اينكه راكفورد توانهاي اعلامي رو حدود 25% كمتر اعلام ميكنه ميشه بهش فكر
كرد ولي بازم كمه.
5-گليدن مدل SPL1800c1قيمت ليست شركت 1.930.000 كه تخفيف هم داره.شديدا توصيه ميشه.1760 وات رو 2 اهم خروجي ميده.كامل درايوش ميكنه.
نه محمد جان.غير از RCA و اون محل مخصوص كه اسمش رو يادم رفته نميشه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
مخلص ابي خان. كجائي كم پيدا شدي گلم؟
پرايده؟همه اين مشكل رو دارن.فكر كنم مجبور باشي يه حلقه MDF ببري بزاري زيرش مجددا با پيشچ بلند ببندي به سيني.بازم از دوستان ميپرسم برات اگر راه حلي به ذهنشون رسيد خدمتت عرض ميكنم.
سلامنقل قول:
اگه منظورت اون فنریه که به دو سر صندوق وصل هستش (یه میله ی بلند ...) میشه اونو درآورد و باندارو گذاشت و بعدش میله رو از بقل مگنت رد کرد و جا زد،یه کم خم میشه اما کار میکنه.
سر ماشین قبلی خودم که پراید بود همین مشکلو داشتم که همینکارو کردم و ردیف شد.
حالا نمیدونم مشکل توام همینه یا چیزه دیگه !
چشم داداشنقل قول:
حتما از آمپلی استفاده میکنم ولی گفتم چون پول کمه و آرزوها زیاد اول یه سیستم حداقلی جمع کنم،بعد کاملش کنم
درهر صورت ممنونم ازتون
ممنونم،البته گفتم 2ت الان دارم که فقط واسه باندو پخش میذارم،باز پول جمع میکنم واسه آمپلیو سابو ... که هزینه از 2500 بیشتر میشه و میتونم چیزای بهتری بردارمنقل قول:
قطعا به فکره استیج جلوهم هستم که خیلی مهمه منتها تو مرحله بعدی
الان تو استفاده ار کامپ یا کواک دودل هستم،یکی بهم گفت عقب یه جفت کواک کار کن و جلو کامپ
بنظرتون ترکیب کواک (عقب) + کامپ (جلو) جالب میشه؟یا نه فقط از کامپ استفاده کنم؟نظر شخصی شما چیه؟(البته گفتین دوجفت کامپ خوبه،اما تو لیست باز کواکو قیمت دادین)
=====
از هردوتون ممنونم،اطلاعاتم خیلی بیشتر شد:n16:
مرسی اقا حمید فقط اینکه حتما پورتم دهنش بیاد تو اون فضای خالی صندوق یعنی بیاد اون بقله باکس.... چون اگر بیاد بقله ساب دره صندوق که بسته میشه میاد جلوش...
بعدش رو تیون 35 که کارخونه گفته خوبه دیگه ؟ نمیخوام صدا زیاد بکشه و نا منظم بزنه تو اهنگ های تند ... میخوام پرت جوری باشه که چجوری بگم ساب عقب نمونه... مثله سابایه خونگی .... :n19:
ضخامت هم میگم بهت مرسی... اطلاعاته دفترچه کافیه دیگه ..! پورت هم حتما دایره باشه :n05:
با اجازه اساتیدنقل قول:
من باشم هم عقب و هم جلو کامپ میگیرم
یا عقب کامپ جلو میدرنج
این کیفیت رو چندین برابر میکنه
شما سقف قیمت برای اسپیکر ها رو
الان خودم هم بعد اینهمه خرج و وقتی که گذاشتم به این نتیجه رسیدم که برای جلو 1 جفت میدرنج 8 اینچی کرانچ بگیرم
جسارتا این میدرنج چی هس؟نقل قول:
بعد کامپ یعنی از کواک کاملتره؟اصلا اینجوریه چرا دیگه کواک تولید میشه؟
ببخشید سطح اطلاعاتم تو این زمینه پایینه
این لینکم یه زحمت میکشی ببینی؟
این چیه،اینم یه نوع بانده مثه کواکو کامپ یا ...؟
کراس اورکه میگه چیه؟
واقعا شرمنده انقد با سوالام بچه های تاپیکو اذیت میکنم
میدرنج نه بیس میده نه تیس تیس به قوله بچه ها بیشتر صدای خواننده رو میده ... صدا با هرتز های وسط و میانه که صدایه باز میشه مثلا 2Khz یا 1KHZ ...
کاملتر که چطوری بگم چون crossover داره و تیوتر با ووفرش جدا هست بهتره.... کیفیته صداش خیلی بیشتره و اینکه تو صدایه زیاد صدا زیاد به هم نمیریزه ولی تو کواک ها صدا بهم میریزه ... ولی خوب کواک صداش بیشتره ولی خوب الکی شلوغ میکنه دیگه و کیفیت کمتره دیگه ...مثله 6975 :n21:
crossover میاد یسری از فرکانس ها رو حذف میکنه که پخش نشن پس باعث میشه کیفیت بیشتر بشه و دیرتر کم بیاره تو صدایه بالا ... :n12:
دوستان به دنبال ی آمپلی ۴ کانال هستم تو رنج ۶۰۰تا ۸۰۰ تومن
نو و دسته دو فرق نمیکنه ، قراره کامپ کلاریون رو درایو کنه ، ۸۰ rms ولی ترجیح میدم آمپم قوی تر ازین حرفا باشه....
پخشمم کنووده
چیا هست که به کارم بیاد؟
من خودم cadence VEGAS دارم 135Wx4 واقعا خوبه راضیم واتشم واقعی هست .... باندام هم دارن باهاش اروده میزنن خواستی عکسشو واست میزارم ... قیمت نزدیکه 900 فکر کنم ... بهترین امپه 4 کاناله کدنس هست ....نقل قول:
بانده cadence 710 دارم کسی خواست با کامپوننت عوض میکنم یا میفروشم ....
سلام دوستان عزیزم
چند روز پیش بعد از حدود یک ماه الافی اخر سیستم خودم رو بستم
حدود 5 ساعت نصاب آماتور ما سیستم رو نصب کردند!
بعد از روشن کردن به قدری نامید و پشیمان گشتم که نگویید با این خرجی که کرده بودم
حدود 1600 تومن!
سیستم:پخش 8019 کنود ، باند 1073 و آمپلی ایدیو سیستم ml100.2
شاید تعجب بکنید ولی من اصلا از صدا راضی نیستم که از فرداش تو فکر فروش بودم
تو این یک ماه آقا حمید گل خیلی مارو تحمل کردند خدایش آدم به خوبی ایشان کم گیر میاد
بدون هیچ چشم داشتی چه روز چه شب تلفن و مسج های مارو جوابگو و با لحنی مهربانه
بنده رو راهنمایی میکردنند ،
از اینجا از ایشان تشکر میکنم ، امید وارم همیشه سلامت و موفق باشید
با انتظارات من ، ایشون باند 1073 و پخش8019 رو معرفی کردنند همراه با آمپلی gladen xl 150 چون این امپلی یه خورده گرون بود
من سر خود رفتم امپلی دیگری رو گرفتم به امید اینکه شاید خوب باشه
به ایشان هم گفتم در باره خرید ایم امپلی ، چند بار خواستن منو متقاعد کنند که بهتر است صبر کنید و پولتو جمع کنی و بری یه امپ خوب بخری
منم اصلا صبر نداشتم میخواستم سری صداشو بشونم که اینجور شد
خیلی پشیمونم که امپ دو کانال گرفتم اگر شاید 2 ماه صبر میکردم و حرف اقا حمید رو گوش میکردم
میتونستم امپ گلیدن رو بگیرم و برام عمری کار کنه ، الان به حرف ایشان دارم میرسم
چون امپی که ایشان فرمودند هیچی کم نداره هم 4 کاناله هم بهترین امپ های موجود است
از تمام دوستانی که مثل من هستند خواهش میکنم اگر با کسی مثل استاد عزیز حمید جان مشورت میکنند
به حرف هایش گوش کنند تا مثل من پشیمون نشوید ایشان نه فروشنده هستند نه دلال فقط با لطفی که نسبت به
خلق خدا دارند بدون هیچ چشم داشتی مردم رو با تجربه چند سالشون راهنمایی کامل میکنند .
سلام مجددنقل قول:
خواهش میکنم، نظرم رو دو جفت کامپه
سلام حمید جان ، یه سوال برام پیش اومدنقل قول:
با توجه به اینکه ساب سونیک فرکانس های خیلی پایین رو قبل از رسید به ساب فیلتر میکنه، منظور از جمله بالا اینه که اگه ساب سیلد باشه و از فیلتر ساب سونیک هم استفاده نکنیم حتی با توجه اینکه این فرکانس ها وارد ساب میشن در ارتعاش ساب نقشی ندارند؟
اگر فرض کنیم که اینطور باشه ، ساب سونیک حداقل با فیلتر کردن این فرکانس ها و طبیعتا ورود فرکانس مفید به ساب ، در گرمای کویل تاثیر نداره؟
منظورمو رسوندم؟؟؟؟
دوستان توضیح دادن خدمتتوننقل قول:
شما 6975 رو نگاه کن یه میدبیس داره ، یه میدرنج داره و یه تویتر یعنی ترکیب از این 3 تا داره
میدرنج یه فرکانس هایی رو پخش میکنه که یه جورایی فقط صدای خواننده میاد
یه صدای شفاف و واضح
کامپ هم شامل میدرنج (یا میدبیس) و تویتر هست با یه کراس اور که صدا رو تفکیک میکنه و فرکانس ها رو جدا گونه به قطعه مورد نظر میفرسته . و تفکیک صدا خیلی بیشتر از کواک میشه
خوب کامپ ها بیس قوی نمیزنن و برای همین باید همراهشون ساب ووفر باشه
ولی کواک ها بیس قوی تری میزنن مثل 1073 که دیگه برای خودش ساب ووفری هست!!!
اون لینکی که گذاشتی همون کامپاننت هست شامل 1 جفت میدبیس ، 1 جفت تویتر و 1 جفت کراس
موفق باشید
نقل قول:
سلام
حالا مشکل حل شد یا نه؟ یه خورده به تنظیمات 8019 ور برو درست میشه
منم اول که 7016 رو گرفتم اصلا از صدا راضی نبودم
خود نصاب هم که حتی نمیتونست تو قسمت تنظیمات پخش بره
خودم دست به کار شدم و حدود 1 هفته بش ور رفتم الان تنظیماتش رو فول فول هستم
اگه درست تنظیم کنی بهترین صدا رو ازش میگیری
من به جرأت میتونم بگم باید با پخش های آلپاین مقایسه کرد این پخش رو
نقل قول:
من باشم آمپم رو از آلپاین انتخاب میکنم
ترکیب آمپ آلپاین با کامپ کلاریون عالیه
تنظیماتی که یک سری از آمپ های آلپاین داره هیچ آمپی نداره البته به غیر از Gladen و خانوادش
سلامنقل قول:
بله منم میخوام از سمت چپ باکس پورت رو در بیارم.ولی اگه بتونی اسلات بدی برات در بیاره خیلی بهتره چون پورتهای گرد با اندازه های متغیر ونداریم. لذا مجبور میشی از لوله پلیکا استفاده کنی که زیاد جالب نیست.
در مورد اطلاعات دفترچه فکر کنم کافی بود. دقیق ندیدم.
روهام جان،جسارتا،فرکانسها رو حذف نمیکنه بلکه باتوجه به شیب کراس اوور در محدوده فرکانس مورد نظر(نقطه Cut Off)،فرکانس رو ضعیف میکنه.:n16:نقل قول:
اگر توانائی افزایش هزینه دارید من گلیدن RS100C4رو پیشنهاد میکنم.قیمت مصرف کننده 1.130.000 هست که البته تخفیف هم داره.نقل قول:
حبیب جان.ممنون از محبت شما. من انجام وظیفه میکنم. کاری نکردم. خوشحال میشم بتونم کسی رو صحیح راهنمائی کنم و همونطور که عرض کردم جلوگیری نمایم از هزینه کردن های متوالی. البته امیدوارم که تاکنون موفق بوده باشم.نقل قول:
نگران نباش.اینها همه تجربیات زندگی هست.البته ml100.2 آمپ بسیار خوبیه ولی برای 1073 مناسب نیست.1073 مگنت و موتور بسیار قدرتمندی داره و باید توان بالا بهش بدیم.ولی باید حواسمون باشه که اگر دیستورت داشته باشم ممکنه تیوترها بپرن.
انشاءالله رو ماشین جدید تشریف میارین تهران یه سیستم مناسب براتون تهیه میکنیم.:n16::n12:
بله متوجه منظورتون شدم.نقل قول:
تو باکس سیلد به خاطر اینکه فرکانس پائین با قدرت اجرا نمیشه و باعث نمیشه ووفر بیش از حد Xmax بزنه و زیر خط نمودار Cone Excursion هست لذا میزان تولید SPL هم کمه.برعکس باکسهای پورتد فرکانسهای عمیقتر رو بهتر اجرا میکنند و لذا هرچی فرکانس کم میشه حرکت رفت و برگشت ووفر افزایش پیدا میکنه ،باید از ساب سونیک استفاده بشه تا از این جریان جلوگیری نماید.
من باشم آمپم رو از آلپاین انتخاب میکنم
ترکیب آمپ آلپاین با کامپ کلاریون عالیه
تنظیماتی که یک سری از آمپ های آلپاین داره هیچ آمپی نداره البته به غیر از Gladen و خانوادش
چه مدلی دوست عزیز از آلپاین هست؟
اگر توانائی افزایش هزینه دارید من گلیدن RS100C4رو پیشنهاد میکنم.قیمت مصرف کننده 1.130.000 هست که البته تخفیف هم داره.
حمید جان حقیقتا پول هست ، ولی یکوصد خلافی ماشین شده....، باید اونو برم پرداخت کنم :( مگر اینکه پارتی درست حسابی داشته باشم ، یا تخفیفی چیزی بده پلیس....:n02:
با بودجه من چی پیدا میشه؟
سلام دوست گرامینقل قول:
بنظر خودم احتمال 70% نصاب گرامی و بعد مشکل از ضعیفی امپ است ، حقیقتش چرا دروغ بگم من رو این چیزا یه خورده حساس و وسواسی هستم
هنمونطوری که یه بار مزاحم شما شدم برای تنظیمات پخش ، شما اون تاپیک رو بهم پیسنهاد کردین من اونو دیدیه بودم اقا حمید زحمتش رو کشیده بودم
اون به صورت کلی توضیح داده شده ، یعنی ننوشته که بهتره مثلا فلان چیز رو چه گزینه ای باشه
در ضمن از پارازیت هم رنج میبرم فکر کنم این نصاب ما از بس کابل rca رو کند و جا زد پخشم رو هم خراب کرد که حتی با وصل کردن سیم به بدنه پخش هم درست نشد
الان امپ رو باز کردم تو صندوق گذاشتم اصلا خدایش دیگه یه طوری شدم که حوصله ندارم برم طرفش
اشنالله اینو باز میکنم با امپ جدید میبندم رو یه 405
خواهش میکنم آقا حمید ، خیلی نسب به بچه ها لطف داریننقل قول:
انشالله برای سیستم بعدی حتما میام اونجا مزاحم میشم :n02:
دیگه من پشت دستمو داغ بکنم اگر برم تو این مناطق سیستم ببندم
اینا فقط در حد یه نصب باند و پخش شاید خوب باشن
تا فاصله 300 کیلیومتری که من نصاب خوب نمیبینم
شاید شیراز یا بندر عباس خوب باشه
نقل قول:نقل قول:آها، پس کراس آور جزیی از همون کامپهنقل قول:
پس همون دوجفت کامپ استفاده میکنم
ممنون ازتون که وقت گذاشتین:n16:
سلام دوستان
اقا من در زمینه سیستم صوتی داغونم
میخواستم بدونم که اگه بخوام ارزونترین امپلی و ساب برای ماشینم بخرم با هزینه نصبش چقدر میشه؟
سلام دوستان.:n01:
پخش الجی مدل LAC8900N
من این مدل پخشو انتخاب کردم میخواستم بدونم چجور پخشیه؟؟
کیفیت صداش،بلوتوثش خوبه،قیمتش چنده،اصن تو ایران هست؟؟!!!
ممنون میشم جواب بدین
اگه میشه در مورد مدل LAC-M9600 هم صحبت کنید ممنون میشم:n02:
ok ، در مورد گرمای کویل با این مطلب موافقی که ساب سونیک رو کاهش گرما و افزایش عمر کویل تاثیر داره؟نقل قول:
بله همونه، خیرشو ببینی :n06:نقل قول:
نقل قول:
سلام
بله منم میخوام از سمت چپ باکس پورت رو در بیارم.ولی اگه بتونی اسلات بدی برات در بیاره خیلی بهتره چون پورتهای گرد با اندازه های متغیر ونداریم. لذا مجبور میشی از لوله پلیکا استفاده کنی که زیاد جالب نیست.
در مورد اطلاعات دفترچه فکر کنم کافی بود. دقیق ندیدم.
lمرسی حمید جان پس خبره ساخته پورت رو بده ... فقط میخوام بیس منظم باشه ها زیاد نکشه و تو اهنگ های تند ساب عقب نمونه چون الان واقعا ساب منظم میزنه و صداش قشنکه ولی لرززش و قدرت:n03:
میخوام بیشتر بشه ... چون رو منظم بودنه بیس خیلی حساس هستم ... تیون 35 خوبه واسه این ساب دیگه با این مدل صدا که میخوام ... اگرم فکر میکنی که اون چیزی که میخوام اصلا با باکسه پورتد نمیشه
کلا بیخیال شم ...
سلام مجدد
1)) بچه ها برای این ساب یه آمپ مونو یا دو کانال پیشنهاد بدین لطفا، (یه چیزی تو ذهنم هست میخوام نظر شما اساتید رو هم بدونم)
توضیح: با توجه به این که سیستم برق ماشین تقویت نشده آمپ با قدرت خروجی حدود 300 وات براش کافیه مثل8105 ؟؟؟ یا برق کم و تقویت نشده چون خروجی آمپ رو کم میکنه بفکر یه آمپ با خروجی بیشتر مثل 9105 باشیم تا صداش بهتر در بیاد ؟؟
2)) یه نگاهی به آمپ های منو دارای استاندارد CEA کردم دیدم در مقابل هر یک ولت جریان برق ،حدود 50 تا 100وات کاهش قدرت خروجی داریم !!!
اینو واسه این میگم که اگه واقعا توی آمپ های دارای استاندارد CEA این سقوط خروجی رو داشته باشیم ، روی آمپ هایی که این استاندارد رو ندارن یا کیفیت بالایی ندارن باید بیش از 100 وات کاهش خروجی رو انتظار داشته باشیم/ نظرتون در باره این موضوع چیه؟؟؟؟
3)) بنظرتون ساب بالا با AMP پیشنهادی شما به اضافه یه 8004 جی وی سی و یه کامپ 100 وات و کواک 60-40 وات خازن میخواد یا نه؟ جنس خازن و ظرفیت رو هم پیشنهاد بدین.
دوستان یه کامپ خوش صدا برای در جلو 206 چی پیشنهاد میدن ؟؟؟
میخوام هزینه زیاد نشه نهایت 300..... چیزی که با این قیمت صدای خوب و راضی کننده بشه گرفت... امپ 8004 جی وی سی ه و 1073 عقب دنبال کامپ خوش صدا هستم...
Hsk 165 سری قدیمو کسی شنیده صداشو ؟؟ قیمت حدود 270 اینا دارم نسبت به قیمتش صدا چطوره؟؟
hsk 165 کیفیته خوبی نداره ... من بودم دنباله hertz نمیرفتم ... یزره صبر کن پول جم کن از برند های خوب بخر... مثله cadence alpine rockford grandzero ... چیزی نخر پشیمون شی ....
یه دوست محترمی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
مطمئنی 270؟نقل قول:
270 تقریبا قیمت ESK130 هست
165 رو قیمت ندارم، ولی سری جدید hsk130 قیمتش حدود 420
سری قدیمیاشو میگم .....نقل قول:
جدیداش که 450 اینطوراست .... اینی که من میگم سری قدیمی که خیلی کم پیدا میشه حدود 300 ام قیمت داره
امپای ارزون و چینی همچنین باند کم کیفیتو معمولی که زیاد هست دوست عزیزنقل قول:
ولی الان بچه ها 1 تومن 1.5 خرج میکنن اخرم یکم منو من میکنن میگن خوب نشده صدا....
نظر من اینه شما یا خرج الکی نکن یا یه چیز درست بگیر.... چون فکر نکنم با فابریک ماشین زیاد فرقی کنه ....!!! البته میدونم با این قیمتا سخته ولی به هر حال دیگه....
این نظر من بود باز اساتید میان کمکت میکنن :n16: