من روز سه شنبه رفتم رکت پترس آنلاین تقاضای سرویس ای دی اس ال دادم . به عنوان شرکت گرفتم تا بتونم سرعت های بالا هم بگیرم ازشون . همون روز بهم گفتن یک هفته تا 10 روز طول میکشه تا آمتده شه ، حالا میخوام بدونم واقعا اینقدر باید منتظر بمونم ؟؟؟؟
Printable View
من روز سه شنبه رفتم رکت پترس آنلاین تقاضای سرویس ای دی اس ال دادم . به عنوان شرکت گرفتم تا بتونم سرعت های بالا هم بگیرم ازشون . همون روز بهم گفتن یک هفته تا 10 روز طول میکشه تا آمتده شه ، حالا میخوام بدونم واقعا اینقدر باید منتظر بمونم ؟؟؟؟
همون طوری که دوستمونم سوال کردن بستگی به این داره که در طول ساعات روز هم دیسکانکت داشته باشی یا نه ... اگه تو روز هم دیسکانکت میشی باید چیزای دیگه رو چک کنی مثلا احتمال داره خطت نویز زیادی داشته باشه یا بعضی اوقات که تو خونه چند تا تلفن هست و از نویز گیر یا اسپلیتر استفاده نمیکنید اینجور دیسکانکت شدنا بیشتر پیش میاد ... البته من با دیسکانکت شدن تو ساعات روز برخورد کردم اما تعدادشون خیلی زیاد نبوده و اینطوری هم نبوده که همیشه تو یک ساعت خاص باشه ( مثلا از 1 تا 2 شب ) ... قبلا بعضی دوستان دیگه هم از همین مشکل شاکی بودن و میگفتن شبها دیسکانکت زیاد دارن در نتیجه سرعت هم بعد از کانکت مجدد محدود میشه ولی برای من خیلی به ندرت شبا دیسکانکت شده و اونم بیشتر بخاطر مشکلات سیستم خودم بوده نه isp ... بجز اون شبایی که لنگر کشتی به کابل میخوره یا بارون میاد یا کلاغ رو سیم تلفن میشینه و همه چی بهم میریزه :46:تو شبای عادی من بعید میدونم شرکت بخواد برا کمتر دانلود کردن کاربرا عمدا بین ساعت 1 تا 2 سرویسو قطع کنه و باعث دیسکانکت شدن بشه ! البته ابنجور بازیها رو تو بعضی شرکتا دیدم اما انصافا خودم تو سرویس اندیشه تا حالا چنین مشکلی نداشتم که هر شب اتفاق بیوفته و بگم عمدی بوده :21:نقل قول:
به هر حال دانلود روزانه رو هم چک کنید ببینید تو روز هم دیسکانکت میشین یا نه همچنین میزان نویز خطتون رو چک کنید .
موفق باشید.
کاملا طبیعیه ! اگه خو.ش شانس باشین تو همون 1 هفته وصل میشه اما اگه نشد بیشتر از 10 روزشم طبیعیه ! :13:یادش بخیر یادمه یه وقتایی تو بعضی مراکز مخابراتی 3 روز خط رانژه میشد الان با زیاد شدن کاربرا روز به روز این زمان انتظار داره بیشتر و بیشتر میشه ... به هر حال به مرکز مخابراتیتونم بستگی داره .. بعضی خطها زودتر راه اندازی میشن و بعضی دیگه ( مثل خط 5) بخاطر پر بودن پورتها برای اندیشه یا شاتل حتی ممکنه 1 ماه هم طول بکشه ... ولی متوسط یک هفته تا 10 روز که بهتون گفتن کاملا طبیعیه .نقل قول:
دوستان امروز یک نفر با یوزر پس من کانکت شده بود ،.. سوخته فکر کرده راحت میتونه استفاده کنه :27:
فردا میرم شرکت ... ... ... سوختشو دربیارم :5: باایینکه خود شرکت گفت ما بهش تذکر میدیم ولی من تذکر حالیم نیست باید پوستشو قلقلک بدم
دیروز هم رمز یکی دیگه از دوستانم رو برداشته بود،فکر کرده هنر کرده رمزو با برنامه -- ADSL پیدا کرده !!
البته من میدونم این کابر تازه به دوران رسیده دزد نیست،فقط یکم دست کجی داره:31:
قابل توجه دوستان که اگه شکایت کنیم(که میکنیم) و اگه ثابت بشه اولین بارش نیست بین 3-6 ماه زندانی داره :21:
برادر بتلفیلد 3 اومدا! ما مولتی هم زدیم شما کی ملحق میشی ؟نقل قول:
پینگ خوبه خدا را شکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انديشه مركز ٧ همه چي آرام است سرعت ١١٠ تا ١٢٠
پینگ دو شبه خوب شدهنقل قول:
بتل 3 اورجینال خریدی؟چندره؟
دوستان قراره تو همین فروم یه گلریزان واسم بگیرن تا منم بخرم بازی رو :27:
چراغ اولم خودت روشن کن :31:
جون ... سوخته نرو:45::42:نقل قول:
جبران میکنم:45:
چی میخوای اصلا:37:بگو
دوستان نماینده اندیشه میتونه با اینکه خودم نمیخوام خط رو جمع آوری کنه ؟! ... ( بهش اعتراض میکنم راجع به مشکلات میگه جمع آوری میکنم ! ) ... البته برام زیاد مهم نیست ... !
مگه تو بودی؟:31:نقل قول:
هرچی زور زدم مشخصاتشو ندادن گفتن خودمون تذکر میدیم :2:
اینم پینگ اندیشه که باز باید وایستیم تا شاید پینگ درست شه بتونید تعطیلات آخر هفته رو بازی کنیم :27:
پی نوشت: الان خو.ب شد(دیگه حوصله آپلود مجدد ندارم همینه:)
منم به زودی میام رفیق :20: پس باید امضامو عوض کنم:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
یعنی امنیت در حد هویج!نقل قول:
زملن دانلود یعنی به جا اینکه یه چیزی رو یه روز بذاری تا دانلود شه با سرعت خیلی بیشتر تو چند ساعت دانلود کنی!!! اگه 30 گیگ کمتر برات کافیه سرویس 2 مگ یا یه مگ بگیر شاتل.نقل قول:
نقل قول:
آنلاین زدی حتما به من آمارشو بده ببینم میارزه :10:
یه سوالی از محضر اساتید گرامی داشتم اونهایی که از اندیشه سبز خزر اینترنت دارند برای باز کردن بعضی از سایتهایی که فیلتر نیست با مشکل مواجه هستن و حتما باید از چیز پی ان استفاده کنند؟مثلکد:www.goal.com
نقل قول:
باز شد , بدون مشکل
عزیزمنقل قول:
مشکل فقط بعضی وقت ها و برای بعضی یوزر هاست
منم این مشکل رو دارم
دوستان من از انزلی هستم.
میخواستم سوال در رشت بهترین پینگ رو چه شرکتی داره؟اندیشه یا شاتل؟
من خودم انزلی هستم و اندیشه دارم و جدیدا پینگ اومده رو 230.همین 20 روز پیش رو 150 بود ها.واسه شما هم اینطوری بود؟
جدیدا میخواد شاتل انزلی هم بیاد میخواستم ببینم اگه خوبه برم شاتل.
فعلا که شاتل بهترین پینگو دارهنقل قول:
چند صفحه اخیر رو نگاه کن متوجه میشی.
بچه ها این لینکو تو قسمت آدرس مرورگرتون کپی کنید فقط مواظب باشین غش نکنین!
[HTML]http://up.liga.ir/images/6m7ux4qi4c6tyn7dvp1x.swf[/HTML]
نقل قول:
پینگ شاتل در حالت عادی چنده؟یعنی بیشتر مواقع چنده؟اگه بد شه چند میشه؟خوبش چنده؟
نقل قول:
تو پینگ و ثبات شاتل فعلا بهتر از همست.
درست نیست. مشتریان اندیشه تو رشت 10 برابر شاتله. سرویس دهی به مشتریهای بیشتر همیشه سخت تره. شاتل 26 تا کاربر 2 مگ رو تحمل نکرد و FUP رو اجرا کرد و اعلام کرد که بخاطر قطع شدن این 26 نفر بقیه سرویسشون عالی شده. این معنیش اینه که امکاناتشون خیلی لب مرزه و تحمل کاربر بیشتر رو نداره. در صورنیکه اندیشه مشکلات رو به جون خرید ولی دبه نکرد. کلا من سرویس دهنده ای که زرنگ بازی در بیاره رو دوست ندارم. بگه من سرویس 2 مگ میدم به شرطی که دانلود نکنی خب منم میگم خسته نباشید. اینجوری همه میتونن بگن بهتون سرویس 20 مگ میدیم به شرطی که اصلا مودمتون رو روشن نکنید !!!!!!!!! البته این نظر شخصی منه شاید بقیه موافق نباشن. اما تو بیزینس هیچی بدتر از کسی که دبه میکنه نیست.نقل قول:
کلا که درست میگید و من بگم که الان خون اندیشه رو هم دارم میکشم.خدا پایدار نگهشون داره ان شاالله ((بیش از ...(حذف شد) گیگ دانلود در ماه با هزینه کم!))نقل قول:
اما مثلا بنده که adsl ندارم الان میخوام adsl بگیرم.کدوم شرکت درحال حاضر میتونه پینگ بهتری داشته باشه؟؟؟
جواب: شاتل
کدوم شرکت دبه کرده: شاتل
سلام به همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی چون دعوت به همکاری هستش به بزرگی خودتون ببخشید
دوستانی که از شرکت شاتل شکایت دارند و دچار محدودیت دانلود شده اند لطفا نام و نام خانوادگی و شناسه کاربری و شهر محل سکونتشون رو به صورت پیام خصوصی بفرستند تا در شکایتنامه علیه شاتل استفاده گردد شاکیان تا الان نزدیک 50 نفر
مثال: علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران
کاش شاتل داشتم عزیز که کمکت میکردم.نقل قول:
نظر اساتید در مورد عکس زیر چیه؟؟؟
همین الان گرفتم ساعت 19:40 اندیشه خط 6
ورژن جدید برنامه networx برای مدیریت دانلود و آپلود شما:
[HTML]http://www.softperfect.com/download/freeware/networx_setup.exe[/HTML]
دوستانی که اندیشه دارند لطفا جواب بدنید ممنون میشم:
آقا اندیشه سبز خزر سرویس dedicated داره؟یا همون اختصاصی؟کسی تا حالا سوال کرده؟اونوفت قیمتش 128 اش چقدر در میاد؟در پینگ تاثیر داره؟
--------------------------
این چطوره؟
بندر انزلی-اندیشه سبز خزر
یعنی اگه dedicated بگیرم پینگم پایین تر میاد؟
پینگ به بستر ارتباطت و مسیرت بستگی داره , نوع سرویس تاثیری روش نمیزاره.نقل قول:
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
این آی پی کجاست ؟نقل قول:
آقا سلام امروز با پشتیبانی اندیشه صحبت کردم. گفت تو هفته آینده قراره سرویسای جدیدشون رو ارائه بدن. حالا نمی دونم چیکار می خوان بکنن ولی پرسیدم 2 مگ می دین گفت به احتمال زیاد.... امیدوارم اندیشه هم یه مقدار بین سرویسای 128 256 512 تفاوت بذاره مثلا 512 رو رو 2 مگ ببنده...
اخه همین 20 روز پیش پینگم با 4.2.2.4 زیر 180 بود!!!!نقل قول:
----------------
دوستانی که شاتل دارند میشه از SPEEDTEST.NET و با سرور های لندن و فرانکفورت (تهران بدرد نمیخوره) یه تست بزارن ممنون میشم.
-----------------
بچه ها این سرویسی که تو عکس زیر مشخص کردم همون سرویس دیدکیتت هست؟اگه پس چیه؟
راستی منم هنوز تو محدودیت شاتل گیر افتادم می خوام برم فسخ کنم. اونم چی بعد از 4 روز کار کردن.... واقعا متاسفم...
بله 2 هفته پیش پینگ پایینتر بود بخاطر مسیر بهترنقل قول:
اون که شما گفتی VPN هست , اینترنت نداره , یا همون اینترانت
اندیشه 128 نامحدود سرعت دانلودش چنده ؟
رفتم شرکت گفتن 16 هستش
پس چجوری بعضی ها میگن 100 دانلود میکنن
دوستانی که شاتل دارند اگه میشه از سایت pingtest.net از سرور فرانکفورت یا هر جای اروپا تست بزارید ممنون میشم.
نه عزیزنقل قول:
اون سرویس vpn یا همون اینترانته
سرویس های اندیشه از دیدیکیت که بالاترن
خط 4 غروب اومدم خونه قطع بود !نمیدونم چندساعت قطع بود ولی بعد تماس با پشتیبانی و شنیدن این جمله که مخابارت مشکل پیدا کرده تو خط4 و بعد نیم ساعت مشکل حل شد و پینگ هم 190-200 میچرخه الان :42:
نقل قول:
رشت که بین 25-30 بسته شده
اینکه به شما گفتن 16 3 دلیل داره یکی اینکه قانوناً 128 کیلوبیت رو باید 16 بدن هرچی بیشتر بدن تشویقی هست و برای رقابت با دیگر شرکت ها و دلیل بعدیش این هست که اگه سرعت از 20 اومد پایین حق اعتراض نداشته باشی
یا اینکه دارن سرعت سرویسشانو تغییر میدن :2:
البته ناگفته نمونه که مبلغی که ما بابت یک ماه 128 کیلوبیت میدیم در خیلی کشورهای دیگه پول یکسال اینترنت چند مگ هست(دوستان عکسشو چندین صفحه قبل گذاشتن) :27:
خب 128 kbps میشه 16KBpsنقل قول:
درست گفته
قانونا هم باید همین باشه
اما شرکتها برای جلب مشتری و به عنوان تشویقی ، پهنای باند بالاتری رو اختصاص میدن بهش
128 نامحدود اندیشه بین 25 تا 35 هست معمولا
اونایی که با 128 ، سرعت دانلودشون 100 هست ، سرویس های محدود استفاده می کنن
بچه ها امروژ شارژ ماهيانم تموئم ميشه.به نظرتون تمديد كنم؟؟؟؟؟نقل قول:
خواستم يه سرويس 512 دو گيگ بگيرم ببينم سرعت شبانش چنده؟ كه حالا كه ميخواد عوض شه ديگه نميگيرم.
خوب اگه بخوان همشونو نامحدود كنن 2 مگ رو بين 10 نفر تقسيم كنن و ...
بدبخت شديم رفت:41:
نقل قول:بهتر نيست اين نرم افزارو نصب كنين بعد به دوستاتون بگين سرعت دقيقا شب و روز رو 29 هستش؟؟؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
ورژن جدید برنامه networx برای مدیریت دانلود و آپلود شما:
[HTML]http://www.softperfect.com/download/freeware/networx_setup.exe
[/HTML]
نقل قول:
کد:http://peyvandha.ir/
:31::39:
من 8 روز از شارژ 128 نامحدودم مونده بود
اومدم تغییر سرویس بدم به 5 گیگ محدود
سایت ازم 500 تومن خواست! واریز کردم و فعال شد
بعد دیدم حجم باقی مونده رو زده 1.3 گیگ!! یعنی چی!
دیشب از پشتیبانی پرسیدم گفت احتمالا برنامه مون باگ داره، باید بیشتر از 500 تومن میگرفت، فردا تماس بگیر خدمات مشترکین
امروز خدمات مشترکین میگه نخیر، چون شما دیر اقدام کردین واسه تغییر سرویس از اون حجم بیشتر بهتون ندادیم
حجم اضافه بخرید ....
معلوم نیست زمان مناسب کیه حالا
سلام به همه
من از اندیشه سرویس میگیرم، ولی چون لپ تاپ گرفتم میخوام وایرلس یگیرم باید چیکار کنم؟
همون مودمشو بگیرم کافیه؟
مودم لپ تاپ سرعتایه بالا رو ساپورت میکنه؟
فقط یه موم وایرلس احتیاج دارین. بهترین برندها: LinkSYS, Asus, Zyxelنقل قول:
یعنی سرعت ما اینقدر بالاست که نخواد ساپورت بشه!!!!؟
نیاز نیست با شرکت هماهنگ کنیم؟نقل قول:
یعنی همون مودم لپ تاپ کفایت میکنه یا باید یه اکسترنالشم گرفت؟