از همه دوستان تشکر میکنم
دستتون درد نکنه
پس الکی دلم رو صابون زده بودم
راستی امریکا نیست ها ایتالیا هستش و شهر ونیز.جز اتحادیه اروپاست
پس باید تا بهمن صبر کنم :(((
بازم ممنون
از همه دوستان تشکر میکنم
دستتون درد نکنه
پس الکی دلم رو صابون زده بودم
راستی امریکا نیست ها ایتالیا هستش و شهر ونیز.جز اتحادیه اروپاست
پس باید تا بهمن صبر کنم :(((
بازم ممنون
تو شک افتادم . اینطور که دوستان گفتن .ممنون میشم سوالمو جواب بدیننقل قول:
با سلام
من میخوام یه دوربین بخرم. بین sony hx7 , hx9 , canon sx230 کدومیک مصلحته؟ ویا هر دوربین تو رنج 350 الی 450 تومن؟
با تشکر
دوستان یه سوال دیگه
من یکی از دوستان که پارسال رفته بود مالزی و فوجی خریده بهم گفت که هیچ کدوم از این مالیات ها رو نداده
چه طوریه؟
میگفت این چیزا رو نداره
هر مسافری میتونه تا فلان قدر بار و به فلان مقدار ارزش ارزی جنس بیاره و حق گمرکی نده
اگه بیشتر بیاره باید مالیات و این جور چیزا بده
من الان حسابی گیجم.اگه اطلاعاتی دارین خواهشا بدین.دوستم فقط 2 هفته اونجاست و الان یه روزش گذشته
نقل قول:
نه دوست عزیز این دوتا که با هم کاملا متفاوت هستن اگه یه بار دیگه اون چیزی رو که من نوشتم بخونی متوجه میشی که گفتم ایکسی 31 و ایکسوز 310 نه اس ایکس چون روی بعضی هاش نوشته IXY 31 و روی بعضی هم نوشته IXUS 310 که البته هر دو انگار یه دوربین هست و فقط اسمای روی اونا با هم فرق دارن
حالا یکی بیاد دلیل اینکه دوتا اسم داره رو بگه البته شنیدم برا فرار از مالیاته حالا دقیق نمیدونم
ممنون عزیز جوابمو دادی یه سوال دیگه این دوربین SX130IS دارم ارزش داره بفروشم SX230 بگیرم کیفیت عکسش خیلی بهتره مر3300000000000000000نقل قول:
سلام
1-فرق دوربين سوني NEX3 با NEXC3 چيه؟
2- در ضمن فرقشون با NEX5 فقط در اندازه فيلمبرداريه درسته ؟
3- هر دو مدل عكاسي سه بعدي را پشتيباني ميكنند؟ (البته فعلا به كارم نمياد ولي شايد بعدا ...)
4- ميكروفون اكسترنال اين دوربينا توي سايتاي خارجي خيلي گرونه ، آيا تبديلي هست تا بشه از ميكروفون معمولي استفاده كنم؟
با تشكر
بچه ها من به طرز وحشتناکی بین خرید Canon SX220 و سونی wx7 گیر کردم .
کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم بهتره ؟ چون به جز زوم سونی قابلیت های خوبی داره .
مطمئنا SX230 بهتره هم از لحاط کیفیت و هم قیمتنقل قول:
بله قابلیتهایی داره که شاید بدرد خیلی ها نخوره ولی کیفیت کانن بمراتب بهترهنقل قول:
بنظر من تفاوت کیفیت عکس در حدی نیست که ارزش داشته باشه اونو بفروشی تا اینو بخرینقل قول:
سلام، لطفا برای خرید دوربین حدود قیمت 300 تومن حالا کمی بالاتر یا پایین تر راهنمایی کنید، کیفیت عکس و بالاترین جزییات اولین اولویت رو برام داره و البته با نرم افزار های ویرایش و پردازش گرافیکی تصاویر هم تا حدودی اشنایی دارم. برای کاربرد های معمولی و روزمره و نه حرفه ای (مثلا سفر، گردش، میهمانی و همچین چیز هایی...) و اینکه برای عکسای بهتر چه چیز های دیگه ای نیاز هست مثلا فلاش جداگانه که نصب بشه یا پایه؟!
من دارم داغون میشم .
یه بار یه اشتباه کردم و دوربین فوجی خریدم و حالا نمیخام دوباره اشتباه کنم .
امروز رفتم کانن پایتخت تا SX220 را بگیرم ولی بعضی ها میگن چون منوی دستی داره و تنظیماتش سخته شاید نشه باهاش کار کرد و Ixus 220 را بهم پیشنهاد دادن که 285 هزار تومان هست .
فروشنده هر دو مدل را داشت ولی میگفت دیافراگم Ixus 220 عدد 2.7 هست و دیافراگم SX22 عدد 3.1 هست که این باعث میشه عکس های ixus 220 بهتر بشه .
کلا نظرتون در مورد ixus 220 چیه ؟
اگر با 200یا 300 تومن داغون بشی که دیگه هیچ :27:نقل قول:
ببین اگر با تنظیمات دستی زیاد کار نمیکنی شاید فروشنده درست گفته باشه Ixus 220 هم برات خوب باشه
ولی اینکه کیفیتش از SX بهتره نه اینطور نیست شاید بشه گفت در یک سطحند
آقا یه سایت معرفی میکنید نمونه عکس این چند تا مدل دوربین پیشنهادی رو داشته باشه؟! کسی نیست اطلاعاتی در اختیار من قرار بده؟!نقل قول:
کد:http://www.dpreview.com
راستش این انتخاب دوربین بد جوری من را کلافه کرده . راستی نظرتون در مورد NIKON L120 چیه ؟نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
اینقدر به خودت سخت نگیر :
در کل سری ایکسوز برای افرادی که زوم کم و راحتی کاربرد و همچنین خیلی جم و جور نیاز دارند خیلی مناسب است
مد اتوماتیک در سری ایکسوز خیلی بهتر از سری اس ایکس است .
شما در نظر داشته باش که اگر زوم و تنظیمات حرفه ایی نیاز نداری حتما ایکسوز بگیر . اما اگر نه نیاز داری همون را بگیر.
در ضمن از لحاظ کیفیت و کارایی بهترین ایکسوز مدل ایکسوز 310 است که هم دیاف باز 2 داره . هم لمسی و کیفیت ال سی دی بالا داره و هم در عین کامپکت و خانگی بودن دارای تنظیمات حرفه ایی سرعت شاتر و دیافراگم دستی است . معادل ایکسوز 310 مدل آی ایکس وای 31 است که با هم دیگه تفاوت قیمت دارند . توصیه میکنم این دوربین ها را با این گارانتی ها خریداری کنی:
الان در بازار قیمت ایسکوز 220 و اس ایکس 220 را گارانتی آفومار قیمت خوب میده
اکسوز 310 یا آی ایکس وای 31 را دیجی کالا قیمت خوب میدند.
یه دوربین عکاسی و فیلمبرداری میخواستم تا حداکثر بودجه 400 تومان . . . واسه مصارف خانگی میخوام نه جاهای دیگه
همین که خوب عکس بگیره و خوب فیلمبرداری کنه . . . مخصوصا تو شب که موقع فیلمبرداری فلاش لازمه
لطفا چند مورد معرفی کنید . . .
سلام من میخواستم یه دوربین بخرم در حد 300 شایدم یکم بالاتر به نظرتون تو این رنج قیمت دوربین خوب چیه و این دوربین سامسونگ st700 چطوره؟
سلام . یه دوربین میخوام تا قیمت 500 . از همه مهمتر کیفیت عکس هست و فیلمبرداری هم کیفیتش خوب باشه
ممنون از همه عزیزان
شما که اولش بین sx 230 و ixus 310 شک داشتی و میخاستی ببینی ارزش داره SX130 IS رو بفروشی حالا یهو چطور شد قید این دو رو زدی؟نقل قول:
سلام دوستان لطفا بهترین مدلی ک میشه تو این رنج قیمت برای کاربری خانگی تهیه کردش را معرفی کنید.
با تشکر از دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون کدوم رنج قیمته؟ قیمتتون رو بگیدنقل قول:
گفتم قیمت رو بزارم روش فردا پشیمون نشم ممنون میشم کمک کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟500 تومن راستینقل قول:
سونی HX9V چطوره مر30
یه دوربین عکاسی و فیلمبرداری میخواستم تا حداکثر بودجه 400 تومان . . . واسه مصارف خانگی میخوام نه جاهای دیگه
همین که خوب عکس بگیره و خوب فیلمبرداری کنه . . . مخصوصا تو شب که موقع فیلمبرداری فلاش لازمه
لطفا چند مورد معرفی کنید . . .
نقل قول:اقا شرمنده نام لاک روشن بوده نزده:31:نقل قول:
تا 200 تومن!
بچه ها من الان Nikon L120 رفته رو مخم که به جای کنان SX220 بگیرم . میشه نظرتون را در مورد این مدل نیکون بگید .
سنسورش بر خلاف کانن CCD هست . این مشکل ساز نمیشه ؟
130 کمش کن SX220 ببر :10:نقل قول:
SX220 یا SX230نقل قول:
اگر زوم مهم نیست IXUS 310
ققط A3300 :46:نقل قول:
داری اشتباه دومت رو توی خرید دوربین میکنی :13:نقل قول:
سلام دوستان
من هیچ اطلاعاتی در مورد دوربین های فیلم برداری ندارم اگه میشه منو راهنمایی کنید
من میخوام یه دوربین فیلم برداری بگیرم برای مصارف سفر خانگی و مسافرت های چند روزه
امکاناتی که میخوام اینه:
تا اونجا که ممکنه کوچیک و سبک و جمع و جور باشه
همه امکاناتش عالی باشه
علاوه بر فیلم برداری باکیفیت بالا امکان عکس گرفتن عالی داشته باشه که دیگه دوربین دیجیتال عکاسی همرام نباشه
حافظه داخلیش طوری باشه که برای یه مسارفت چندین روزه جواب بده و نیاز به تخلیه ترجیحا نداشته باشه (بعلت عدم دسترسی به کامپیوتر شخصی در مسافرت)
ترجیحا هارد HDD نداشته باشه و مموریش از نوع فلاش درایو باشه(شنیدم موقع فیلم برداری صدای چرخش هارد رو میکروفن میافته)
قیمت برام مهم نیست میخوام عالی باشه برا مصرف خانگی و مسافرت
اگه ممکنه 2-3 مورد به ترتیب اولویت با حدود قیمتش بهم معرفی کنید یه دنیا ممنون میشم چون من اصلا نمیدونم در زمینه فیلم برداری چه برند هایی تاپ هستند؟ سونی خوبه؟ پاناسونیک چی؟
در ضمن من خیلی گشتم تاپیکی دیگه که انقدر فعال باشه ندیدم اینجا پرسیدم اگه اشتباه برسیدم بفرمایید کجا بپرسم یا از کی بپرسم آخه خیلی عجله دارم بلیط امده زود باید بخرم برم بازم ممنون:11:
سلام.نقل قول:
دوست عزیز بهتره در بخش زیر تاپیک مشاوره بزنید تا اونجا با هم بحث کنیم.
این تاپیک برای دوربین عکاسی هست و برای بحث ما اصلا مناسب نیست:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=332
شرمنده بچه ها من بازم سوال دارم :
امروز هم با یکی از دوستانم رفتم پایتخت تا Canon SX220 را بخرم ولی فروشنده چند مدل دیگه بهم معرفی کرد و با همه اونها عکس هم انداختم و کیفیتشون را دیدم . ولی باز به فروشنده گفتم بزار تا فردا فکرام رو بکنم و فردا بیام و بخرم . مدل های پیشنهادیش اینها هستند :
Olympus SZ-10
NIKON S9100
NIKON P300
من فردا حتمی میرم و دوربین را میخرم ولی ممنون میشم نظرتون را در مورد این سه مدل بالایی هم بگید . کدوم یکی را فکر میکنید بهتره ؟
با تشکر
Canon PowerShot SX40 HS تو یک هفته افزایش 30 هزار تومنی داشته و قیمتش رسید به 633 هزار تومن
با تحری.م های احتمالی فردا و حادثه عجیب دیروز قیمت این دوربین احتمالا باز هم بیشتر و بیشتر افزایش پیدا کنه
خوب دیگه جای هیچ تردیدی نمیمونه و باید به دوستم بگم که برام بخره
منتها دیگه باید این بار درخواست جدی کنم و بگم حتما بخره
داشته اونا که مونده بوده رو دستش رو اب میکرده :46::10:نقل قول:
بله همه چی داره بالا میره :41::19:نقل قول:
یعنی منظورتون اینه حتی نیکون هاش هم بدرد نمیخوره ؟نقل قول:
الان چند تا ریویو و سمپل از P300 دیدم . کیفیت عکس هاش فوق العاده بود .
شما خودتون بین Canon و Nikon کدوم را پیشنهاد میدید ؟
نیکون توی غیر حرفه ای ها اصلا خوب نبودهنقل قول:
تو غیر حرفه ای کنن و پانا
اقا من بالاخره خریدم دوربین canon eos 7d فقط یه سوال چه مموری بگیرم که خوب باشه با ظرفیت 8 گیگ؟؟؟
بین دوربین های g12, sx30, s95 کدام دارای کیفیت عکس و فیلم بالاتر هستند(برای مصرف خانگی)
بین دوربین های s95, g12, sx30 کدام دوربین کیفیت بالاتر عکس ، فیلم را دارد(برای مصرف خانگی)
مبارک باشه لنزات زیاد بشهنقل قول:
هرچی میگیری کلاس بالا باشه (10) تا مشکلی پیدا نکنی
چقدر شد با چه لنزی گرفتی
راسی عکس هم بزار :10:
مرسی داداش والا با لنز 50mm f1.8 II گرفتم فعلا بدنه شد 1950 و لنز 120 رم بگیرم حتما عکس میگذارمنقل قول:
نظرت چیه خوبه؟؟:10: