به امید ه ک ****
Printable View
به امید ه ک ****
معلوم نیست اصلا ه-ک بشه....نقل قول:
جو منفی که منفی نیستنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان من بعید می دونم این کنسول دیگه قرار باشه بعد از 3.55 ه-ک بشه ... شما ها که خودتون شاهدید این ه-کرا چند وقت مارو سر کار میزارن...
منم تا تابستون صبر میکنم اگر از ه-ک خبری نبود یا از cfw3.55 آپدیت میکنم یا میفروشم...
کاکاروتو مرحله اولیه هک3.73 رو رد کرده بود و فقط به چیز هایی که متیو داشت احتیاج داشت اونم بهش نداد و دعواشون بالا گرفت و فحش و این حرفا..اگه متیو میداد بهش فقط میموند ساهتنcfwو به برنامه مثل مولتی من که در واقع کار تموم میشد.که متیو...نقل قول:
الان هم میشه تقریبا همه بازی هارو روی3.55اجرا کرد ولی خوب با دانگل اون گروهی هم که دانگل رو ساخته همون چیزایی رو داره که متیو داره. سازنده های دانگل که خوب به خاطر پول دانگل زدن.و متیو هم که دیونگیش گل گرفت!
kakaهم براش فرقی نداره میتونه استخراج کنه ولی مسیله زمان بود که متیو مسخرش کرد و معطل.الانم خودش داره روش کار میکنه.
الان بیشترین امید ما به چیزهایی که افرادی که نام بردن دارن و یا میخوان به دست بیارن اصل عمل جیلبریک های بالاتر زیاد مهم نیست(البته اگه کسی همچین کاری کنه که خوب شاخ فیل رو پوکونده)
اگه قراره تا تابستون صبر کنی به نظرم مطمینا خبری میشه
1- خیر فکر نمیکنم.نقل قول:
2- این دیگه بستگی به بازی ها داره. البته استثنائاتی هم هست مثل بازی Castlevania که نسخه پلی بهتر از 360 هست.
3- بستگی به انصاف فروشنده داره.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
دوستان آیا میشه از فلش مموری که USB 3.0 هست رو PS3 استفاده کرد؟
بعضی ها میشه مثلا اونهایی که یه برنامه ای مثل بکاپ دارن.کلا پورت usb3شد نشد داره بعضی ها میشه بعضی ها نمیشهنقل قول:
نقل قول:
پس شرکتیش گیر میاد؟
اصل نباشه ولی کار بده هم خوبه :20:
الان با نیومدن ه-ک جدید چه بازی هایی رو نمیشه انجام داد:31:
شرکتی والا من ندیدم شاید هم باشه.نقل قول:
خوب اصل که دیگه کلا قضیش فرق داره و ما لا اون کاری نداریم.
والا اگه بخوای تقریبا همه بازی هارو اجرا کنی باید یه100تومن بدی به دانگل بخری ولی اگه نه خوب از فریمویر3.55به این ور بازی ها اجرا نمیشه البته معدود بازی هایی هم برای3.55فیکس شدن ولی خوب زیاد نیست
سلام:31:
دوستان ps4 کی قراره بیاد:31:
اگه زود میاد دیگه بریم تو کارش اگر هم نه بیخیال شیم:31:
ممنون
همچی تو E3 معلوم میشه
این دانگلی که در سایت PS3J هست وقیمتش 17000 تومنه هم TRUE BLUE یا نه؟؟؟ میشود بازیهای جدید را باهاش انجام داد؟؟
نه این اون نیست اون یه دانگل معمولیهtrue blueگرون تره و کلا کارش فرق میکنه.نقل قول:
باtrue blueمیشه این کار رو کرد ولی با اون دانگل که توی اون سایته نه نمیشه
البته همه همشون رو هم نه!!تقریبا همه بازی ها
اگه تو E3 معرفی یا رونمایی بشه حدود 1 سال بعدش فروش شروع میشه و حدود 1 سال هم طول بکشه که قیمتش توی بازار ایران متعادل بشهنقل قول:
پس حداقل 3 سال دیگه باید صبر کنید
این بدونه احتساب زمان لازم برای ه-ک کردنش هست:20:
این بازی هایی که آنلاین روی dvd میفروشن رو باید چجوری استفاده کردنقل قول:
یعنی چجوری به هارد ps3 اضافشون کرد و بعد بازی کرد؟
بچه ها اگه یادتون باشه سر xbox slim توی تابستون یه همچین بلایی اومد که -- نشده بود چند ما بعد ه ک اون اومد و الان خداییش داره xbox اوج میگیره و ps3 رو له میکنه
آخه قضیه ایکس باکس کلا فرق داره.نقل قول:
البته بگم فقط پیش کپی باز ها له کرده و تو اصل مثل سابق با هم پیش میرن...
----------------------------------------------
آخه متفاوته.معمولا اونا روی DVDاند و باید یکی یکی DVDهارو بریزی روی هارد.نقل قول:
توی بازار ایران این مساله وجود داره که بازار ایران هم اصلا توی آمار نیست چون خود ایرانی ها از فروشگاه های خارجی میخرند و بعد میارند توی ایران دوبله سوبله میفروشند . و آمار فروش ایران در حقیقت روی آمار امارت و ... حساب میشه .نقل قول:
در بقیه کشور ها که قانون دارند !!! هیچ فرقی که نکرده هیچ یه جاهایی PS3 جلوتر هم هست چون یک سری تخفیف های خیلی خوب برای سال نو داده بود و صد البته ویتا هم تاثیر زیادی داره ، ویتا هم که توی بیشتر کشور ها یا اومده یا قراره به زودی بیاد .
سلام.
یه مغازه ای تو شهر ما هست که میگه بازی های uncharted3 و battle 3 رو داره.به نظرتون 2 تا بازی رو با هم چند بگیرم سرم کلاه نرفته؟
من فلش 32 گیگ سیلیکون پاور مدل Marvel M01 که USB3.0 هست رو خریدم. جواب داد رو PS3.نقل قول:
اگه یه فلش یا هارد USB 3 هم به فرض مثال روش جواب نداد با USB hub میشه ازش در PS3 استفاده کرد.نقل قول:
بچه ها الان فکر کنم قیمت ps3 بیشتر شده نه ؟
بریم بفروشیم :31:
عزیزم چرا انقدر اسپم میدی شما:-؟:دینقل قول:
خوب طبعا به خاطر دلار گرون شده طبیعیه ولی مثلx360چشمگیر نبوده
زیر 20 ...........نقل قول:
20 تومن چی...!!!:31:نقل قول:
اگه اریج بخره دسته کم 100 پیاده میشه اگرم کپی بخره جفتش روی هم 10 تومن میشه حالا این 20 که گفتی یعنی چه...؟؟؟:31:
نکنه دلار رفته بالا بازی کپی هم گرون شده...!!!!؟:31:
منم کف کردم ، گفتم یعنی انقدر بازی اوریج Ps3 توی ایران خاک برسره ، بدیم از ایران برامون بفرستند :31:نقل قول:
من منظورم کپی بود.
امروز رفتم هارد و دادم battle 3 رو 2 تومن ریخت.un 3 هم چون نمیدونست چطوری فیکس کنه من فیکسش کردم پول نگرفت.
البته من مشتریش هستم.ولی خداییش خوب داد.
دلارو که نگو :31:نقل قول:
اره بیا از اینجا بازی بگیر :31: بازی مفت :31:نقل قول:
دمش گرم پس اونجا ارزونهنقل قول:
اینجا بازی های حچم بالا رو 10 تومن این جدیدا رو هم 5 میگیرن
سلام
از کدوم سایت میشه سیو بازی های ps3 دانلود کرد؟
سیو بازی (god of war collection (gow 2 می خواستم، تو مرحله great chasm از بازی میپره بیرون.
سر بزن اینجا باید داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و خیلی سایتهای دیگه ، ولی یادتون باشه خیلی از بازی ها رو نمیتونی از سیو هاش استفاده کنید ، چون سیو ها کد شده هستند و فقط در پروفایلی کسی که بازی کرده اجرا میشند و برای انتقال به یک دستگاه دیگه هم باید از همون پروفایل و PSN استفاده کنید .
یکی از بازیهایی که نمیتونید سیوش رو دانلود و استفاده کنید Resident Evil 5 : Gold Edition هستش .
ولی مثلا Metal Gear Solid 4 رو میتونید دانلود و بازی کنید .
فکر کنم HP هم سیواشو نشه استفاده کرد
دوستان یه سری به سایت ps3hax.net بزنید . پشیمون نمیشید.پست دوم.
بله این همون منیجر ایرانیه که آقا محمد و ساسان و گروهشونasساختن.نقل قول:
و خیلی از آشغال ها هی چوب لای چرخشون میزاشتن
سایتشون:
و اون مطلبی هم که اونجا گزاشتن دوست خوبمون آقا جمال زحمتشو کشیدن+لینک سایت فوق العادشون:
دوستان انگار یه خبرایی هست که pes12 و resistance 3 روی jfw-dh اجرا شده.منبع هم :
دوستان ایا عاقلانه هست که اپدیت کنیم و jfw نصب کنیم.
بله درسته هر دوی این بای ها رویcfw jfw dhاجرا میشه.نقل قول:
خوب قبل نصب اش باید یه سری نکات رو رعایت کنید.
البته خوب این یهcfwتازست و شاید به خاطر دو بازی ارزش نداشته باشه کما اینکه باید دمو و...هم دانلود کنید
خب فعلا 1 هفته صبر میکنیم ببینیم چی میشه.اگه بازی های بیشتری براش اومد نصبش میکنیم.نقل قول:
سلام
این موو کسایی که استفاده کردند بگویند که عنوان خوبی داره و ارزش خرید داره؟ کینکت که میگن عالیه و خسته کننده نیست باید تو دست گرفت موو؟ موو شامل چشم الکترونیک و دسته هست؟؟ الان قیمتش چنده؟
نه خسته کننده نیست عناوین خیلی عالی ای هم داره مطمین باش ارزش خرید داره.نقل قول:
یله یدونه چشم الکترونیک هست(شبیه وب کم)+موو اگه هم خواستی ناویگیشن
قیمتش هم توی تاپیک مخصوص سوال کن.
کسی نمیدونه این بازیهای که psn برای x-mas داده میشه با چیز دلخواه عوض کرد یا نه؟
سلام چه طوری پسرنقل قول:
بگیر خیلی حال میده من با والیبالش از همه بیشتر حال کردم
دیگه قیمتش بستگی به دلار داره :31:
قرار است از سال اینده یک بخش مخصوص کینکت در فیفا قرار گیرد
خوب چه ربطی بهPS3داره؟؟؟نقل قول: