فك نكنم رو xp پك 3 , ,ويستا پك 1 اجرا ميشه يعني رو سونم نصب ميشه ولي بازيو نميشه درست اجرا كردنقل قول:
Printable View
فك نكنم رو xp پك 3 , ,ويستا پك 1 اجرا ميشه يعني رو سونم نصب ميشه ولي بازيو نميشه درست اجرا كردنقل قول:
آنتي ويروسو غير فعال كن بعد بازيو پاك كن دوباره نصب كن فك كنم درست شهنقل قول:
اقا من red faction guerrilla رو گرقتم 2 تا مشکل دارم
1. اولش که بازیو اجرا میکنی تبلیغات شرکتهای سازنده صدا داره ولی توی منو که میره صداش قطع میشه و تو بازی دمو ها وفیلمهای حین بازی که خودش نشون میده صدا داره اما وقتی خودم بازی میکنم هیچ صداش در نمیاد.
2. صفحه اجرای بازی کامل نمیاد یعنی مثل یه پنجره میاد که میشه تکونش داد تو دسکتاپ بعد دکمه بزرگنمایی صفحه هم غیر فعاله
تورو جون من زود بگین تو کف بازیم ولی اینجور نمیشه
جواب اول - در مورد مشکل صدای بازی آدرس زیر رو نگاه کنین:نقل قول:
جواب دوم - این مشکل که دیگه با Alt + Enter باید حل بشه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4334083&postcount=118
مشکل دوم حل شد ولینقل قول:
اولی اصلا مشکل من وجود نویز و کمی و بلندی صدا نیست اقا من تو بازی اصلا صدا نداره:19:
با این حال کاری که گفته بودید انجام دادم بعد از اینکه صدا رو استریو کردم کلا صدای کامپیوتر رفت دیگه بازی هم هیچ صدایی نداره!
راستی فیش وسطی خروجی صدام یه چیزی توش گیر کرده و نمیتونم تو اون بکنم من همش تو ابیه میکنم!
متاسفانه درست نشد!نقل قول:
بله !!نقل قول:
میشه !! خودم تو سون بازی میکنم !!!
بعدا یه فایل میذارم اونو دانلود کن !!
سلامنقل قول:
شما به لینک پایین مراجعه کنید و «پچ رفع ایراد» رو دانلود و اعمال کنید.
من هم همین مشکل رو داشتم اما با دریافت و نصب پچ حـــــــل شد!
اطلاعات و راهنمایی بیشتری هم اگر خواستید به تاپیک پایین مراجعه کنید:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3237024&postcount=1
Call of Duty: Modern Warfare 2
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280634
سلام
من تو بازی Ninja Blade صدا ندارم ! منوها انگلیسی هست اما مشکل صدا دارم ... ممنون میشم یک پچ درست و حسابی به من بدید .
تو بخش خود بازی هم گفتم اما کسی کمکی نکرد .....
ممنون
اقا کمکم کن!
توی رد فاکشن صدا ندارم یعنی دموهاش صدا داره ولی بازی نداره صدا رو استریو کردم درست نشد
1 مشکل دیگه ه اضافه شد بازی سیو نمیشه یعنی گزینه save game وقتی esc میزنی که سیو کنی غیر فعاله
کمممممممک
سلام...
سوالم راجع به یک بازی قدیمی هستش....
بازی به اسم کروم یا والکریا هستش... که بازی دوبله شده برای دارینوس هستش....پسورد موقع نصبش رو گم کردم..کسی هست که داشته باشه پسوردشو؟
ویرایش شد:
نیازی نیست خودم پیداش کردم
V34G10DSF28E
سلام
من نمیتونم NFS Most Wanted رو روی ویندوز ویستا اجرا کنم؛وقتی نصب میکنم و کپی کرک و بقیه کارای لازم و انجام میدم و بعدش روی آیکون کلیک میکنم پیغام میده speed.exe has stopped working
مشکل از کجاست ؟
مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...نقل قول:
فقط این مشکل رو توی ویستا داری یا توی یک ویندوز دیگه می تونی اجراش کنی؟؟
دوستان سلام
من توبازی X-Men Origins - Wolverine مشکل دارم البته پست های قبل هم خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد بازی به طور کامل نصب میشه ولی وقتی بازی رو اجرا میکنی منوهای اولیه وتبلیغات nvidia و... میاد ولی به صفحه اصلی که میرسه بازی بسته میشه هرچی هم که دستم اومد رو نصب کردم فایده ای نداشت از PhysX گرفته تا Microsoft .NET Framework وDirectX .... اما جواب نمیده
سیستم من هم cpu core2
ram 2gig
vga ati 5750
خلاصه کنم تموم اجزای سیستمم بالاست و با ویندوز ایکس پی هم راحت اجرا میشه ولی با ویستا...
این کار رو هم کردی؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
اگه اینجوره روی آیکون اصلی بازی کلیک کن و از گزینه compatibility نام ویندوزی رو که باهاش راحت بالا میاد رو انتخاب کن...نقل قول:
در ضمن اگه مثلا توی xp نصب کردی و میخوای توی ویستا اجرا کنی بهت پیشنهاد میکنم حتما دوباره توی همین ویندوز نصبش کنی...
دانشمندان گرامی :31:
من ویندوز سون دارم
بازی Age of Empires III رو نصب میکنم ولی اجرا میشه و از فایلهای دایرکت اکس ایراد میگیره
حتی رو مود Compatibility win XP sp3 میزارم باز هم اشکال میگیره و ران نمیشه :41:
دستم به دامنتون :18: میدونم دامن ندارین پس دستم به .... :10:
فکر بد نکنین دستم به دعا ، کمک کنین
سلام خسته نباشید
من بازی اره رو نصبش کردم ولی غیر از دمو بازی اصلا صدا نداره و هر کاری می کنم نمیشه
openal نصب کردم
آخرین درایور کارت صدا رو نصب کردم
مودم من adsl هست و مودم dial up توی device manager نیست یعنی دیده نمیشه و قسمت unimodem فکر کنم
به همین خاطر نیست که غیر فعالش کنم دقیقا نمی دونمو...
هر کاری که بشه کرد انجام دادم صداش درنمیاد غیر از این بازی توی این مدت چند تا بازی دیگه مثل call of duty 6 و... رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشتند
لطفا یه راهنمایی اساسی بکنید
با تشکر
سلام. من Left4Dead نصب کردم. جالبش اینجا بود که اصلا اینستالر نداره و با اینستالر WinRAR نصب شد.
حالا بازی سه تا فایل داره که یکی Launcher هست به زبون روسی و یکی فایل خود بازی هست و یکی هم که RevLoader هست.
Launcher و revLoader رو که میزنم بازی تا صفحه لودینگ بعد از دمو میره و گیر میکنه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و وقتی بازی رو End Prosess میکنم یک پیام خطا مربوط به Steam دیده میشه و اگر فایل اجرایی خود بازی که اسمش Left4Dead هست رو بزنم تا میره رو لودینگ میپره بیرون و میگه Steam رو اول اجرا کنید.
این Steam رو قبلا داشتمش برای COD6 ولی گفتم پاکش کنم شاید درست بشه ولی نشد.
ویندوز Seven 32Bit
سیستمم هم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه از لحاظ گرافیک و رم و ...
Compatibility رو هم امتحان کردم نشد.
کمک کنید لطفا.
:41:چرا؟نقل قول:
اقا مرگ من از یه شرکت معتبر بازی رو تهیه کن ... پول با ارزشتو نریز تو شیکم این شرکتای چیزی
من از این شرکت الکیا خیلی زهر خوردم دیگه نمیخورم:21:
این پی سی میگن بازیاش مشکل نداره من MS 2 رو سفارش دادم
اگه واقعا علاقه داری بازیش کنی از این جا بخر
توصیه: من L4D رو بازی کردم اصلا توصیه نمیکنم فقط کشتن فجیعش حال میده که اونم اواسط بازی که رسیدی واست بی مزه میشه ... داستان که در سطح تیم ملی بورکینا پاسو ه ... از خیرشش بگذر
من رم 512است و تاجايي كه من ميدونم اين بازي رم 1gb ميخواد
براي همين بازي حركت هايش كند شده
ميخواستم بدونم آيا ميشه از طريق آپشن بازي اين موضوع رو بهود داد
آخه از فروشنده بازي پرسيدم و گفت تو هر بازي ميتوني تو آپشنش يه كاري كني كه به رمت بخوره و حركت هايش تند تر بشه
اگه ميشه بگيد تو آپشن اين بازي و بازي resident evil5 چه كار كنم تا سرعت بازي بهبود پيدا كنه؟:41:
سلام
اینم برای کسانی که میخوان GTA IV رو تو 7 اجرا کنن !!!
حجمش حدود 30 مگه !!!
کد:http://media.rockstargames.com/IV/PC/patch/GTAIV_TitleUpdate.rar
خب اول از همه تو هر بازيي بايد بريد تو قسمت تنظيماته گرافيكي (display البته تو بازي هاي مختلف فرق ميكنه ) بعد ميتونيد تنظيماته دلخاهه تونو پياده كنيد مثلا روزليشن رو بياريد پايين يا تكسچر ها رو رو low بزاريد يا سايرو حذف كنيد و ......نقل قول:
نقل قول:
واقعا ممنون حل شد ماشاا.. به p30world
اقا من همین الان رفتم جلو اینه ولی اصلا شبیه بوق نبودم نمیدونم چطور استید منو بوق فرض میکنن!:44:
بابا من تو بازی RED FACTION GUERRILLA شکل دارم
1. صدا نداره ... فقط دموهاش صدا داره ... تو خود بازی که داری بازی میکنی هیچگونه صدایی ندارم
2. بازی اصلا سیو نمیشه ... تو بازی که ESC میزنم گزینه سیو گیم و لود گیم غیر فعاله ... نمیشه روشون کلیک کرد
عزيزم من پست شمارو نقل قول نكردم جوابه يكي ديگه از كاربرا بود يكم دقت كننقل قول:
مشكلتونم تو RED FACTION GUERRILLA اگه از ويندوز ايکس پي استفاده مي کني اين کار رو انجام بده بايد مشكل صداش حل شه
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدين.
در مورد سيوم مشكل از كرك بايد باشه
من نفهمیدم ... من چی گقتم که شما اینو میگید...نقل قول:
اقا این کارو کردم درست نشد.
این شرکتای ایرانیم با این بازیاشون کفر ادمو در میارن...:2:
از خیر این بازی گذشتم..
ارزش نداره اعصابمو واسه این بازی خورد کنم
اقا اینو پاک کنین
سلام
من بازی COD:MODERN WARFARE 2رو خریدم ونصب کردم
ولی توی جریان بازی مینویسه :ولی من 19 GB روی درایوم خالی دارم .نقل قول:
lease free up 5 mb of space on the game drive
مشکلش چی میتونه باشه؟
سلام
monkey island رو نميتونم اجرا كنم. يعني يه پنجره خيلي سريع باز و بسته ميشه و ديگه هيچ. شايد مال سي ديه.
فرايند نصبشم يه جوريه ! ويژوال سي++ نصب ميكنه.
ممنون از راهنمايي.
تمام راه حلها رو دوستان گفتند دیگه تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که اگه داری با seven بازی میکنی برو با xp sp2 یه تستی بزن شاید درست شه...نقل قول:
والا منم یه همچین مشکلی رو اول با این بازی داشتم (توی XP) توی نت هم نتونستم دلیل قانع کننده ای براش پیدا کنم(تازه بازی مشکل save هم پیدا کرده بود) ولی وقتی بازی رو توی seven نصب کردم دیگه این ایراد رو نگرفت و راحت بازی کردم...نقل قول:
البته به شما پیشنهاد میکنم اگه از نسخه boysteam استفاده میکنی تا قبل از رسیدن به act 3 و اونجایی که ایراد میگیره پچ رو نریزی چون من حدس میزنم(مطمئن نیستم)همون پچ چون اول بازی نصبش کردم برام مشکل ایجاد کرد!!!
آقای MEHDY.z جواب مارو که ندادی باشه ...
حالا بگو ببینم چرا مال من اینطوریه ها!
مشکل از DVD ام نیست
چون این دی وی دی رو برای کسی نصب کردم و مشکلی بوجود نیومد ولی برای من اره با پیشنهاد های شمام مشکلم حل نشد یک زحمت بکش یک راهنمایی دیگه کن دادشم!!!
ممنون من با xp sp2 بازی کردم که اینجوریه...نقل قول:
دستت در نکنه از خیرش گذشتم:18:
شما مشکلت چیه عزیز؟؟!!نقل قول:
من که نگرفتم!!
سلام من هر بازی ای نصب می کنم هنگام نصب مشکلی نیست ولی موقع اجرای بازی بازی هر 2 ثانیه هنگ میکنه و دوباره درست می شه هی این اتفاق تکرار میشه .
مشخصات سیستم من: cpu: intel core 2 quad 2.5ghz
VGA: GFORCE 9500 GT 1024 MB
RAM: CORSAIR DDR3 2GB
من با یه کارت گرافیک دیگه هم امتحان کردم ولی درست نشد.
این مشکل هم در xp و هم در 7 اتفاق می افته من آخرین درایور های سیستم را هم گرفتم و نصب کردم . ولی مشکل حل نشد .بازی هایی که نصب میکنم:
QUANTUM OF SOLACE
STRANGLEHOLD
Tomb Raider: Underworld
اگر امکان داره من را راهنمای کنید تا مشکلم حل بشه.
مي شه جواب بنده رو هم بديد؟نقل قول:
با سلام
من بازی Far cry 2 رو از آدرس :
کد:
ftp://195.222.33.239/pub/ga/full/FarCry_Setup.zip
دانلود کردم،ولی هنگام نصب از من User name , pssword "آی.دی" یوبی سافت رو می خواد،البته من تو سایتش عضو هستم ،ولی وقتی User name , pssword خودم رو می زنم ،میگه که برای نصب بازی شما باید ساکن آمریکا باشید،که فکر کنم از روی IP سیستم می فهمه.
متن خطا:
---------------------------
Far Cry - InstallShield Wizard
Sorry, you must live in the U.S. to play this title.
OK
اگر لطف کنید فایل setup.exe , ISSetup.dll که تقریبا" با هم 1 مگ می شوند رو برای دانلودم قرار دهید و یا راه دیگری اگر دارید پیشنهاد کنید.
اخه حجم بازی که دانلود کردم نزدیک 3 گیگ بود!!!!
با تشکر
سلام.كسي سريال نصب بازي فيفا منيجر 10 رو داره بهم بده؟
سلام به همگینقل قول:
میدونم که خیلی وقت پیش در مورد این مشکل صحبت شده. من تازه این بازی کرایسیس رو گرفتم.
منم همین مشکل رو دارم. میخواستم ببینم که ایا پچ و راه حلی برای این مساله امده ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.