واقعا از بچه های اینجا اون هم توی قسمت موبایل انتظار حرف های (اس ام اس) کوچه بازاری رو نداشتم
Printable View
واقعا از بچه های اینجا اون هم توی قسمت موبایل انتظار حرف های (اس ام اس) کوچه بازاری رو نداشتم
اين قسم اعتراض رو مدتها پيشتر يک نفر ديگه هم داشت اما باقي بهش گفتن: خب، خوشت نمياد، اينجا سر نزن :)نقل قول:
اون يه نفر، من بودم
مرسي جواب خوبي بودنقل قول:
نوشته شده توسط koli
از ترکه ميپرسن : اگه تو دريا يه کوسه دنبالت کنه چي کار ميکني؟ ميگه ميرم بالاي درخت !!! ميگن : خره تو دريا که درخت نيست!!! ترکه ميگه: مجبورم... ميفهمي؟
به شيشه گفتم دوستت دارم ، شيشه شکست .. به گل گفتم دوستت دارم ، گل پژمرد .. به دريا گفتم دوستت دارم ، دريا خوشکيد ... حالا به تو ميگم دوستت دارم (هواي خودتو داشته باش
5 تا لر داشتن با همدیگه قایم موشک بازی میکردن 10 ساله از 4 تاشون خبری نیست
زندگی اجبار است ... مرگ انتظار است... عشق 1 بار است ... جدایی دشوار است ... یاد تو تکرار است.
وقتی بهم گفتی تا آخر دنیا با هام میمونی تاز اون وقت بود که فهمیدم چرا میگن دنیا 2 روز!
يه کوره مي ره آشپزخونه، دستش مي خوره به رنده، مي گه: اين چرت و پرت ها چيه اين جا نوشتن!
يه آبادانيه وسط خيابون ايستاده بوده يه هو مي بينه سيل داره همه جا رو مي گيره . عينک ريبونشو در مي آره مي زاره رو دمپايي ابريش هل مي ده رو آب مي گه تو خودته نجات بده مو يه خاکي تو سروم مي کونوم