بلهنقل قول:
میتونی مشاهده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بلهنقل قول:
میتونی مشاهده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم چک میکنمنقل قول:
ببخشید من آشنایی کافی با ویستا ندارم
از کجا بفهمم اپ دیت ها نصب شده یا نه؟
درباره ی cd/DVD هم چک کردم
چیزی داخل نبود
میری توی control panel بعد security بعد widows update رو پیدا می کنی و از زیر شاخه هاش installed update رو میزنی
سلام
من تو ویستا به یه مشکل مسخره برخوردم
حالا نمیدونم از منه یا همه این مشکل رو دارن ؟
وقتی میخوام با دایل آپ شماره بگیرم ، اگه شماره اشغال باشه ، خودش مثل ویندوز ها قبلی نمیره به شماره بعدی.
مشخصات cpu و ram رو بنویس...اگه این مشکلو واسه یه مدت طولانی داری میتونه از ضعف سیستم یا حتی به خاطر automatic defrag یا انتی ویروس و .....باشهنقل قول:
sony vayo fz250eb2گیگ رم250 هاردسی پیو دو هسته ای اینتلکارت گرافیکی 750 (تقریبآ)
Updating may help u but if it doesnt...u can try this oneنقل قول:
Type 'power options' in the start menu and press enter->Choose 'Balanced' -> 'Change plan settings' (for the chosen power plan) -> 'Change advanced power settings' -> Scroll down to 'Multimedia settings' -> Choose 'Allow the computer to sleep'
خب درایورت دقیق نیست..شاید 64bit گرفتی به جای 32Bitنقل قول:
اگه منظورت اینه که با browser مشکل داری بگو نوع مرورگرت رو تا کمکت کنیمنقل قول:
If your problems arent the ones that i told you,you would try this to find your problemنقل قول:
1) First, you want to access your Control Panel. Then proceed to Performance Information and Tools
2) Next, click on Advanced Tools in the navigation bar
3) Try to look for Performance Issues (below) near the top of the screen
4) By clicking on the link, a window will pop-up, identifying the problem in long shut-down times
اگه قسمت 3 چیزی پیدا نکردی که مربوط به طول کشیدن shut down باشه ...خود vista نتونسته مشکلی براش پیدا کنه.اگه هم پیدا کردی که حلش کن.
موفق باشی