پس این نصاب ها واقعا هیچی حالیشون نیست؟نقل قول:
بعد اینکه چرا سرعت سرور خارجی انقدر پایین هست؟
میشه زنگ بزنیم به ۲۰۲۰ ببینیم سرعتمون رو رو چند بستند؟!
Printable View
پس این نصاب ها واقعا هیچی حالیشون نیست؟نقل قول:
بعد اینکه چرا سرعت سرور خارجی انقدر پایین هست؟
میشه زنگ بزنیم به ۲۰۲۰ ببینیم سرعتمون رو رو چند بستند؟!
سرویس من ۵۰ مگ هست
ولی سرعت فاجعه است
سرور خارجی که خنده دار هست
براتون چندتا تست میزارم ببینید
اولی سرور داخلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رومی و سومی سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rx powerنقل قول:
زیاده باید زیر ۲۰ باشه حداقل
سر سوکت تمیز کن
ی عکس از پریز داخل بزار
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
یه دوستی اینجا بود که میدونست هر سرعتی بخری رو چند بسته میشه چند صفخه بالا پایین کنی شاید پیداش کردینقل قول:
شما یه پچ کورد آبی سبز بخر.
من مشخصات لینک فیبر اطلاعات ندارم اگه نه بهت میگفتم مشکل داره لینک یا نه
مغمولا سرعت خارجی پایین تره اما نه اینقدر
این عکس خدمت شمانقل قول:
حالا فردا پچ آبی به سیز بگیرم ببینم چی میشه!
یه جیز جالب کشف کردم که به نظرم یعنی یه چیزی تو سیستم اینا اشتباه است
وقتی از ساکس ۵ یا socks5 استفاده میکنم سرعت به طرز عجیبی به ۷۰-۸۵ مگابیت افزایش پیدا میکنه اصلا عجیبه
با فندق شکت نیست فقط ساکس
این تست سرعت با ساکس سرور کانادا
با سلام خدمت دوستان . من اواسط مرداد FTTH ثبت نام کردم. چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه هر کدومو میدونستید راهنماییم کنید.
1. بعد از ثبت نام چقد طول میکشه بیان برای کابل کشی؟
2.بعد از کابل کشی چقدر طول میکشه بیان برای نصب مودم؟
3.من هیچ اطلاعاتی راجب پچ کورد ندارم تو نت هم سرچ کردم چیز خاصی متوجه نشدم الان من برم مودمو بخرم چیزی به اسم پچ کورد هم باید براش بخرم؟ و جریان سبز و ابی بودنش چیه؟
ببخشید اگه زیاده سوالام و ببخشید اگه سوالا خیلی ابتداییه :sad:
2سرعت اسمی خریداری شده -> سرعت روی فیبرنقل قول:
2 مگ -> 20 مگ
4 مگ -> 20 مگ
8 مگ -> 30 مگ
16 مگ -> 50 مگ
20 مگ -> 120 مگ
30 مگ -> 150 مگ
50 مگ -> 300 مگ
این همه جا صدق نمیکنه ! کاملا وابسته به تجهیزات و تعداد واحدها هست ! من خودم 7 ماهی هست فیبر 50 مگ دارم ولی چون تو مجتمع ساکن هستیم و هر ساختمان 100 واحد داره (4 بلوک 100 واحدی که فول فیبر کشی شده و سرویسا بر قرار هست) سرعتا اسمی هست. تو مجتمع های با تعداد واحد بالا به شدت محدودیت تجهیزات دارن. خودم 2 بار رفتم مخابرات با رئیسش صحبت کرم به صراحت گفت که محدودیت تجهیرات دارن و فعلا سرعتهای بالاتر ممکن نیست تا تعداد سوییچها رو افزایش بدن و ..... کاملا مشخص هست که میخوان با حداقل تجهیرات سرویس رو راه بندازن. البته اینم بگم 50 مگ برای من کافی هست و واقعا از سرویس راضیم و نمیخوام ناشکری کنم. برای منی که سالها با نتهای بی کیفیت سروکله زدم واقعا نعمطیست و امیدوارم روزی برسه که همه بتونن راحت از FTTH استفاده کنن و اینقدر مکافات نداشته باشه و بسته به شانس نباشه.نقل قول:
اگر کسی یه خونه تکی باشه و مجتمع نباشه سرعتش چقدر میشه با سرویس ftth ?نقل قول:
سوال دیگه اینکه شما اسما چه سرویسی رو خریدید که رسماً سرعتتون اینقدر شده و یه مقدار هم در مورد مصرفتون و خرید ترافیک در ماه با یه همچین سرعتی توضیح بدیدنقل قول: