شاید با اداپتور یکم قوی تر مشکل حل شهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
شاید با اداپتور یکم قوی تر مشکل حل شهنقل قول:
کابل دستی درست میکنید یا خریداری میکنید اماده؟نقل قول:
[QUOTE=amires;8968579]خیلی ممنوننقل قول:
چند وقته که استفاده میکنید؟
از سیم کارت معمولی استفاده میکنید یا تی دی؟
با قیمت تعرفه مشکلی ندارید؟
مدل اصلی مودم رو بهم بگین شاید بتونم واسه فریمور کمکتون کنم
[QUOTE=saeexx;8968610]سیم کارت 4G معمولی استفاده میکنم چون دانلود شبانه برام مهم تی دی بسته نامحدود شبانه نداره. قیمت تعرفه هم آره خوبه راضیم همیشه بسته 6 ماهه 150 گیگ میگیرم که میشه هر گیگی 1750 تومن واسه شبانه هم که هر شب 4 تومن میدم 2 تا 3 ساعته نامحدود میگیرم تو این 6 ساعت 50 60 گیگ دانلود میکنم.نقل قول:
مدل مودم هم که ZW101 با فریمور MH-27304-2.0.3-R6-MTN هست که نتونستم فریمر سازگار باهاش پیدا کنم هنوز.
[QUOTE=amires;8968611]ممنون از اطلاعاتنقل قول:
با سیم کارت تی دی سرعت بیشتری میگیرین؟
مدل اصلی دستکاه فکر کنم چیز دیگه ای هست
این مدل و ایرانسل گذاشته روش
شرکت سازنده چیه اسمش؟
دوست عزیز کابل خریدم خودم سوکت زدم بعد کابل رو زدم به دستگاه تست شبکه اوکی بودنقل قول:
کابل رو به کامپیوتر وصل کردین یا روتر؟نقل قول:
زمانی که نت قطع میشه ببینید میتونین مودم اصلی رو پینگ کنید؟
امروزم 3 گیگم پرید!!! واقعا لازمه یه فایروال که محدودیت ایجاد کنه و نه صرفا گزا،ش بده نصب کرد
Netbalancerنقل قول:
دوست عزیز این اپلیکیشن صرفا برنامه ها و مصرفشون رو نشون میشه، ایا امکان محدودیت داره؟ تا من بخوام متوجه شم ، کل حجم رو.تو نیم ساعت با این سرعت ها مصرف کردهنقل قول:
Edite: بله میشه محدود کرد
سوال: من همه چی رو بلاک کردم ، بجز برنامه هایی که میخوام
سرعتم رو رو 1024 لیمیت کردم
آیا شما مشکلی با این اپ داشتی؟ اررور بیخود تو سیستم؟ ریست های بیخود؟ چون net limiter این مشکلات رو داشت
و اینکه پچ و کرکش اوکیه؟ چون اپ قبلیم مشکل داشت و با کلی زحمت اخرش تو safe mode کرک شد که بعدش پرید!!!
راستی سیم.کارت TD من وصل شد ، 5 خط پر
یکی از دوستان ازم تست سرعت خواسته بود، نهایت سرعت من 4.2 مگابایت تو IDM بوده اصلا ثبات نداشت و این مکسش بود
یعنی 34 مگابیت ....
منطقه تهران ، اکباتان
پینگ in game سرور خارجی (dota 2( : 120