منم پارس آنلاین هست سرویسم واسه همین میخوام بدونم کسی مشکلی رو که مطرح کردم داره؟نقل قول:
Printable View
منم پارس آنلاین هست سرویسم واسه همین میخوام بدونم کسی مشکلی رو که مطرح کردم داره؟نقل قول:
سلام
دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آنلاین توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه
سپاس
20 دقیقه با کارشناس لایه صحبت کردم سر اینکه این نرم افزارتون 500 مگ الکی ازم کم کرده واقعا باید به خودم بخندم:n09: واقعا میصرفید 20 دقیقه پول تلفن بدی به خاطر 500 مگ
آخر سر میگه همسایه ها هک کردند
واقعا خنده داره،یکی نیست بگه مگه همسایه هامون برنامه نویسی خوندند که بیان هک کنند
الان برای بار دومه که داره حجم ازم کم میکنند
راستی ممکنه به اشتباه زده باشند
مثلا من روز 5 بهمن تا 7 صبح 6 بهمن زدند 500 مگ مصرف داشتی درصورتی که اصلا استفاده زیادی نداشتم شاید در حد 40 مگ
ولی روز 6 بهمن استفاده داشتم شاید اومدن استفاده های روز 6 بهمن رو تو اون بازه زمانی حساب کردند؟!
ولی نرم افزارشون خیلی مزخرفه
بدبختی اینجاست که از ساعت 8/5 صبح تا 8 شب کار داشتم و مودمو هم خاموش نکردم
ظاهرا مودم روشن باشه بد میشه حتما خاموش باید بشه
من بسیار راحت دارم بازی میکنم (در یک بازی که 80 نفر ریخته باشن هم لگ ندارم)نقل قول:
البته بگم باید پروفایل پینگ رو فعال کنی
سلام
دوستان چندتا سوال دارم
امروز یه نفر پیرو مشکل حجم خوری بام صحبت کرد اینبار کمی بهتر بود اطلاعات خوبی داشت
ولی باز یه چیزی گفت برام سوال
میگه الان هک کردن هم راحت شده نیازی به برنامه نویسی و کد نویسی نیست درست میگه؟:n13:
من که هر جا دارم میخونم میگه تا کد نویسی بلد نباشن نمیتونند مودمو هک کنند
الان بار دومه که داره حجمم خورده میشه :n37:
بعد میگه شما برای امنیت بیشتتر مودمو هر وقت نخاستید خاموش کنید
مشکل اینجاست که از ساعت 8.5 صبح تا 8 شب 5 بهمن برای نمایشگاه رفتم اهواز و بعدش هم خسته بودم گرفتم خوابیدم تا 7 صبح روز 6 بهمن و متاسفانه مودمو هم خاموش نکردم
و گوشی خواهرم رو دیدم که در طی روزای 5 بهمن و 6 بهمن 120 مگ فقط استفاده داشته
ولی اینا 500 مگ ازم کم کردند
بر فرض مثال همسایه ها هک کردند این چه هکر خوبی بوده فقط 500 مگ مصرف کرده خب همشو مصرف میکرد:n33:
نمیدونم چیکار کنم؟؟:n34:
برام سوال که چرا نرم افزارشون قاطی داره اونجایی که با رنگ آبی مشخص کردمو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باگ رو چند ماه پیش گفتم که العان معلومه از عمد هستش که ترافیک بخورهنقل قول:
من که مشکل پینگ-قطعی مکرر طوری صفحه گوگل بالا نمیاد !!! فقط شبها یکم خلوت میشه استفاده کرد !!!
نت مخابرات دارم وضعش این طوری نیست !!!
مودم شما اگر آسیبپذیری رو داشته باشه در کمتر از ۱۰-۱۲ ثانیه با یه برنامه هک میشه. نیاز به دانش برنامهنویسی خاصی هم نداره.نقل قول:
البته با برنامههایی یا از طریق خود مودم میشه کل دستگاههای متصل رو به همراه آیپی اونها مشاهده کرد که آیا مورد مشکوکی هست یا خیر.
برای امنیت بیشتر کلمه عبورتون رو تغییر بدهید و از wpa2 استفاده کنید و wps رو هم غیر فعال کنید.
یک سری از tp-link ها هم یک مشکل امنیتی دارند که نمیدونم با آپدیت برطرف میشه یا نه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
من اتفاقا مودمم 2740 دی لینک است و هم wps و همupnp رو غیر فعال کردم
میشه اسم اون برنامه رو بگید
من که پارسال دنبال اطلاعاتی درباره هک بودم فقط یه جا پیدا کردم و اون با لینوکس بوده و تازشم گفته بود باید کلی وقت صرف بشه تا رمز مودمو بهتون بده
بقیه برنامه ها همش سرکاری بود
سیستم امنیتی رو هم wpa2 گذاشتم
نقل قول:
دوست عزیز هک کردن این زمونه نیازی به برنامه نویسی نداره
برنامه های هک نوشته شده هستن و اسکریپتها آماده اجرا هستن نیازی به نوشتن مجدد نیست.
هک مودمی که روی wpa2 تنظیم باشه تقریبا غیر ممکن هست
شما وایرلس را روی wpa2 تنظیم کنین و پسورد حداقل 8 رقمی بذارید که ساده نباشه
خیالتون از بابت هک راحت باشه دیگه
اگر تنظیم wpa هست بله میشه هک کرد ولی اونم کار هر کسی نیست
شما یک فایروال هم روی ویندوز نصب کنین تا بتونین ترافیک را کنترل کنین
من 8 ساله adsl دارم 1 مگم از حجمم کم نشده
نمونهاش reaver هست که روی کالی لینوکس هست. اونم فقط در صورتی که wps فعال باشه و مودم آسیبپذیری رو داشته باشه میتونه رمز رو (حتی wpa2) در چند ثانیه پیدا کنه. با شرایطی که گفتید خیر چنین احتمالی نزدیک به صفر هست. بهتره علاوه بر گوشی، روی کامپیوتر هم نرم افزار محاسبه پهنای باند نصب کنید شاید برنامهای داره آپدیت میکنه یا ویروسی چیزی باشه که این ترافیک رو مصرف میکنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk