اگه PC Suite رو كامپيوترت نصب باشـــه اين نوع پسوند رو ساپورت ميكنــــه و ميتونيد تو كامپيوتر گوش بديد :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
اگه PC Suite رو كامپيوترت نصب باشـــه اين نوع پسوند رو ساپورت ميكنــــه و ميتونيد تو كامپيوتر گوش بديد :46:نقل قول:
متاسفانه PC Suite روی کامپیوتر نصب نیست . راه دیگه ای به جز این برنامه نیست ؟نقل قول:
چرا یه راه دیگه اینه که شما برنامه QuickTime اپل استفاده کنید :20:نقل قول:
ممنون از راهنماییت . اتفاقا این برنامه رو روی کامپیوتر دارم. امیدوارم بتونم باهاش این نوع فایل رو گوش بدم . یک سوال دیگه دارم توی گوشی کا 810 وقتی که صدا رو ضبط می کنیم آیا میشه تنظیمات گوشی رو عوض کرد و این نوع فرمت رو به ام پی تری تغییر داد ؟نقل قول:
نميشـــه دوست عزيـــز با دستكاري تو تنظيمات فرمت فايل هاي ضبط شده رو Mp3 كرد :41:نقل قول:
اكثـــر گوشي ها با اين فرمـــت صــدا ضبط ميكنن :5:
سلام:
يك k550 دارم كه 3 ماه پيش منو شو عوض كردم از همون موقع وقتي اس ام اس جديد برام مياد ديگه اول واينميسته و ميره قاطي اس ام اس هاي قبليم ميشه فكر ميكردم بخاطر عوض كردن منوشه ولي انقدر منوش قشنگ بود كه دلم نيومد منوشو عوض كنم تا امروز كه تصميم گرفتم منوشو تغيير بدم به منوي خودش ولي بازم درست نشد.
راهي داره كه بدونه فلش كردن درستش كنم؟
ممنون
نه دوست عزیز مشکل منو نیست مشکل از تاریخ اشتباه سیستم و گوشیتون هست ساعت و تاریخ گوشیتون رو درست کنید همه چی حل میشه :11:نقل قول:
سلام:
تاريخ گوشي درسته مثلا امروز 02/02/2009 ساعتش هم دقيق است.
پس ديگه مشكل چيه؟
ممنون
چون تاریخ sms ها داخل اینباکستون فرق میکنه برای همین دوباره اونجوری میشه برای منم همین جوری بود ولی یه خورده باید صبر کنید:31:نقل قول:
ممنون از توضیحت.نقل قول:
متاسفانه وقتی فایل رو با این برنامه QuickTime باز می کنم برنامه این نوع فایل رو نمیشناسهنقل قول: