نشریه اکیپ انتخاب کرد؛ مسی ، مردسال ورزش جهان
مسي در اين راي گيري 807 امتياز به دست آورد و با جوکوويچ نفر دوم 208 و فتل نفر سوم 255 امتياز فاصله داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - روزنامه اکیپ ، قدیمی ترین روزنامه ورزشی معتبر جهان بنابر سنت هرساله بهترین ورزشکار سال را انتخاب کرد .
به گزارش گل ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا که در سال 2011 نمايش خيره کنندهاي در ترکيب تيمش داشت و چند روز پيش هم در پيروزي قاطع تيمش مقابل سانتوس برزيل در فينال جام جهاني باشگاهها با زدن دو گل نقش بسزايي داشت،عنوان بهترین ورزشکار سال را به خود اختصاص داد.
نام مسی در این انتخابات را بالاتر از نواک جوکوويچ تنيس باز صرب و سباستيان فتل قهرمان آلماني فرمول يک قرار داد.
اين روزنامه ورزشي در صفحه اول خود نوشت: مسي در سال 2011 نمايش خيره کنندهاي با بارسلونا داشت و به آنچه که ميخواست رسيد. بازيهاي او در ترکيب آبي ـ اناريها فوق العاده بود و گلهاي زيبا و حساسي براي تيمش به ثمر رساند. او از شش جام ممکن پنج جام را به دست آورد و شايسته کسب اين عنوان است.
مسي در اين راي گيري 807 امتياز به دست آورد و با جوکوويچ نفر دوم 208 و فتل نفر سوم 255 امتياز فاصله داشت.
سوبی سارتا: به خاطر مصاف احتمالی با رئال در جام حذفی بدخواب نمی شوم
مدیر فنی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش اصلا نگران رویارویی احتمالی با رئال مادرید در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا نیست
سایت گل- آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که نگران رویارویی احتمالی بارسا با رئال در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا نیست
او در مراسم جشنی در بیسکای از خطراتی که ممکن است اوساسونا برای تیمش در مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری ایجاد کند صحبت کرد . این درحالی است که بارسا در دیدارش مقابل اوساسونا در لالیگا با نتیجه 0-8 این تیم را شکست داده بود
سوبی سارتا دراین باره گفت:« به خاطر بازی با رئال مادرید بدخواب نمی شوم. چون اولین نگرانی ما بازی با اوساسونا خواهد بود. من سناریوها را پیش بینی نمی کنم و به همین خاطر ترجیح می دهم تا اول به بازی بعدی مان فکر کنم.»
دروازه بان سابق تیم کاتالان ادامه داد:« بازی ما مقابل اوساسونا در لالیگا بازی آسانی بود ولی هر بازی، متفاوت است و باید بگویم که اوساسونا بعد از آن شکست درسهای زیادی را آموخته. البته اوضاع برای گواردیولا و شاگردانش هم به همین ترتیب است.»
سوبی سارتا درمورد احتمال انتقال نیمار به رختکن تیمش، نظری نداد و گفت:« من در مورد بازیکنان دیگر صحبتی نمی کنم.»
بارسلونا در حالی به تعطیلات زمستانی رفته که در رده دوم جدول لالیگاقرار دارد و سه امتیاز با رئال صدرنشین فاصله دارد.
سسک فابرگاس:گواردیولا هدایت ماشین بارسا را برعهده دارد؛ الان بیش ازهرزمان دیگری از فوتبال لذت می برم
ستاره سابق آرسنال این روزها بیشتر از هر زمان دیگری از حضور در دنیای فوتبال لذت می برد
سایت گل- سسک فابرگاس ستاره جوان باشگاه بارسلونا این روزها از فوتبال بازی کردن زیر نظر گواردیولا لذت می برد. او که تابستان سال جاری از آرسنال به بارسلونا پیوست درسهای زیادی از گواردیولا می گیرد.
این ستاره 24 ساله از زمان بازگشت به سرزمین مادری در ترکیب بارسا خوش درخشیده و البته سسک دلیل اصلی این درخشش را گواردیولا می داند
سسک در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« از دوران بچگی رویایم این بود که بازیکنان بارسلونا باشم. ولی الان اگر می خواهی تا در اینجا توپ بزنی، به خاطر پپ است. گواردیولا دقیقا می داند که چطور باید بهترین بازی را از شاگردانش بگیرد. چیزهایی که من در طول این ماه ها در اینجا یاد گرفته ام باور نکردنی است.»
فابرگاس در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرد تا گواردیولا با امضای قراردادی طولانی در بارسا بماند:« برای سران باشگاه خیلی مهم است که گواردیولا برای بیشترین سالهای ممکن اینجا باشد. بازیکنان تیم عملکرد خوبی دارند ولی این گواردیولاست که هدایت این ماشین را در دست دارد.»
سسک 24 ساله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بازی کردن با پیراهن بارسا لذت به مراتب بیشتری در مقایسه با آنچه تصورش را می کرد دارد:« این روزها بیشتر از هرزمان دیگری از فوتبال بازی کردن لذت می برم و این نشان دهنده آن است که همیشه نکاتی در دنیای فوتبال وجود دارد که هیچ وقت فکرش را نکرده ای. در تلویزیون می بینی که بارسا فوتبال فوق العاده ای را ارائه می دهد ولی وقتی در این تیم هستی، همه چیز خارق العاده است. فوق العاده است که یکی از اعضای این تیم باشی.»
فابرگاس در 12 حضورش درترکیب بارسا در رقابتهای این فصل لالیگا، 8 گل به ثمر رسانده و 5 پاس گل داده.
کرویف: هیچ وقت نمی توان جام باشگاه های جهان را دست کم گرفت
اسطوره فوتبال هلند نسبت به صحبتهای مورینیو واکنش نشان داده است
سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا و تیم ملی هلند و سرمربی تیم ملی کاتالونیا در صحبتهایی اعلام کرد که جام جهانی باشگاه ها تورنمنتی است که هرگز نمی توان آن را دست کم گرفت.
این درحالی است که مورینیو اخیرا حضور بارسا در این جام را «برگزاری دو بازی تمرینی کم اهمیت » خوانده بود.
کرویف در این باره گفت:« در ابتدا برای حضور دراین تورنمنت باید به آن رقابتها صعود کرد. باید در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسی و درغیر این صورت نمی توانی به جام باشگاه های جهان بروی.»
کرویف درمراسم معرفی بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی کاتالونیا که روز سی دسامبر دیدار دوستانه ای را مقابل تیم ملی تونس برگزار خواهد کرد ، با اشاره به اینکه نمی توان رقابتهای جام باشگاه های جهان را دست کم گرفت، توضیح داد:« بارسا باید از جامی که به دست آورده خوشحال باشد, به ویژه با ارائه چنین فوتبالی که همه دنیا را سرگرم می کند.»
کرویف درمورد احتمال رویارویی رئال و بارسا در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا، در صورت پیروزی بارسا مقابل اوساونا و رئال مقابل مالاگا در این باره گفت:« فکر می کنم که برای دنیای فوتبال خوب این است که قرعه ها باز باشند. معمولا ماه ژانویه ماه تیره و تاری است و هوا سرد است و با این بازیها، می توان اندکی اوضاع را گرم کرد.به نظر من رویارویی احتمالی این دو تیم در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی خوب است.»
کرویف ادامه داد:« در یک بازی رودررو می توانی درمورد تفاوتها صحبت کنی. در دنیای فوتبال، به خاطر ذات وجودی اش، یک تیم بیشتر از تیم دیگر به پیروزی می رسد ولی در دیدارهای حذفی اوضاع با بازیهای لیگ کاملا متفاوت است و باید با این دیدگاه با آن روبرو شد. بازیهای حذفی، اوضاع باز است.»
کرویف امیدوار است که گواردیولا به زودی درمورد تمدید قراردادش تصمیم گیری کند و به فروتنی بازیکنان بارسا با وجودی که ستاره هایی بین المللی هستند اشاره کرد و گفت:« فکر می کنم که یکی از کیفیت های فوق العاده بارسا این است که تمام ستاره های این تیم، افرادی هستند که مثل مردم عادی زندگی می کنند. یعنی یک انسان عادی با قابلیتهای فوتبالی. این یک امتیاز مثبت برای بارسلونا هست؛ چون بدین ترتیب تمام بچه های دنیا طوری به بازیکنان نگاه می کنند که انگار خودشان هستند و همین خیلی مهم است؛ حتی مهمتر از کسب جام قهرمانی. »