دیروز تیم خیلی بیتفاوت بازی میکرد انگار نه انگار که این تیم برد میخواد به غیر از زندی هیچکس عطش گلزنی نداشت....واقعیتش با اینکه این بازی خیلی حساس بود اما من به شخصه نسبت به بازی بی تفاوت بودم.....یادم نمیاد تا قبل از این بازی استقلال بازی داشته باشه و من یه لحظه از تلوزیون چشم بردارم و 4چشمی بازیو نگاه نکنم اما امروز اصلا اینطور نبودمو اخر بازی هم زیاد از تساوی ناراحت نبودم چون افتضاح بودیم قبل از بازی هم اصلا امیدی به قهرمانی نداشتم
ارش و گوران هر کدوم 10 تا موقعیت 100% خراب میکنند تا شاید فرجی بشه اقای ارش خان در تمام فصل زحمت بکشن 6 تا گل بزنن
اگه قرار بود کسی اقای گل بشه که بیشترین تک به تکو دروازه خالیو خراب کرده باشه الان باید میخوندیم مسیو رونالدو دنبال ارش بدو ای بدو ای بدو.....
حتی اگه نیم فصل داش رضارو میگرفتیم الان قهرمان بودیم......
بازیهای رو در رومون با سپاهانو فراموش نکنید هر دو بازی سپاهان تیمشو تقریبا کامل در اختیار داشت ولی ما در هر 2 بازی 6-7 تا از بازیکنای اصلیمونو نداشتیم اما در هر 2 بازی شایسته برد بودیم مخصوصا در اصفهان.....
تیم ما فقط نیم فصل اول کهکشانی بود که با 6 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم و 9 امتیاز اختلاف نسبت به سپاهان قهرمان نیم فصل شدیم