نقل قول:
سلام
باتری ها هر چند عمر مفبد دارن ولی این عمر با شارژ و دی شارژ شدن کم میشه..مثلا یک باتری 800 بار میتونه شارژ بشه...
پس: بهتره هر وقت لازم بود باتری رو بذارید روش و شارژ کنید و در غیر..خالی نگه دارید..
Printable View
نقل قول:
سلام
باتری ها هر چند عمر مفبد دارن ولی این عمر با شارژ و دی شارژ شدن کم میشه..مثلا یک باتری 800 بار میتونه شارژ بشه...
پس: بهتره هر وقت لازم بود باتری رو بذارید روش و شارژ کنید و در غیر..خالی نگه دارید..
با سلام
من يه لپ تاپ sony VGN-BX565B دارم که درايو C (تک درايو هستم) رو بنا به دلايلي فرمت کردم و ويندوز XP(غيراصلي) از اينايي که تو بازار هست روش ريختم.حالا پشيمون شدم مي خوام خود ويندوز اصلي رو به همراه متعلقاتش نصب کنم.
SYSTEM RECOVERY DVD هم دارم ولي الان DVD رو که ميذارم تو ريکاور نمي کنه و کلا اين ويندوز رو ظاهرا قبول نمي کنه.
آيا فرمت کردن درايو مشکل ايجاد کرده ؟
اگه لطف کنين بگين مشکل از کجاست و راه حل چيه ممنون ميشم.
كارشو ساختي رفتهنقل قول:
اينجا رو ببين:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348778
حالا باتری رو خالی کنیم و جدا بذاریم یا برعکس؟؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
اينجا را بخوان:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2500455&postcount=10
سلام دوستان من vaio cs 190 دارم!
یکی از USB هاش فقط فلش می خونه و کی بورد و جویستیک و موس رو نمیشناسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19:
مشکل از چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
من دیشب ویندوز 7 رو لپ تاپم نصب کردم که مدلش دل وسترو 1400 هست. همه چیزش فعلا ردیفه ولی یه مشکل عجیبی برام پیش اومده: هیچ صدایی از اسپیکرهای لپ تاپم در نمی آد ولی وقتی اسپیکر اکسترنال یا هدفن بهش وصل می کنم از اونها صدا در می آد. مشکل چیه به نظرتون؟
سلام دوستان
ال سی دی aspire one من در اثر ضربه ترکید ,کجا میتونم بدم درستش کنن ؟ کسی نمیدونه چه قدر هزینش میشه ؟
ممنون
سلام
دوستان ؛ من یه لپ تاپ ایسر مدل 5738z گرفتم و چیز زیادی هم راجع به این دستگاهها نمیدونم . با خوندن چندتا تاپیک فهمیدم که روی این وسایل بطور اورجینال "ویستا" نصبه . اما لپتاپ من xpداشت (شایدهم توسط فروشنده دستکاری شده بود ؛ نمیدونم؟ بهر جهت چند تا سوال داشتم:
اول= کیبورد من بعضی حروف رو جابجا میزنه .
دوم= وقتی آیکن ماشین حساب رو از برنامه فعال میکنم،هیچی نشون نمیده(فعال نمیشه)
سوم=برای اینکه بخوام ویندوز عوض کنم چه مراحلی باید انجام بدم؟
طولانی شد. ببخشید.منتظر جواب و راهنمایی شما بزرگواران هستم.
ای بابا(داستان داره) :31: لب تابت مبارکه.نقل قول:
این مدل روش بشکل پیش فرض ویستا نسخه ی خانگی نصبه. حالا چرا واست xp نصبه نمیدونم.
شما اگه میخوای تمام مشکلت حلشه یه ویستا نصب کن.
مراحل نصب فوق العاده سادست.
یه ویندوز ویستا از بازار بگیر نصب کن و (حتما) با اکتیو کد پشت لب تابت ارجینالش کن. همه چی درست میشه.
بعدش یه dvd ریکاوری تهیه کن تا خیالت راحت شه.
موفق باشید :10: