من با گوشی سایت باز میکنم وسط لود شدن اتوماتیک میره به یه سایت دیگه، مشکل از چیه؟ تازه آپدیت کردم قبل آپدیت هم این مشکل بود ولی جور دیگه. براوزر هم فرقی نداره
Printable View
من با گوشی سایت باز میکنم وسط لود شدن اتوماتیک میره به یه سایت دیگه، مشکل از چیه؟ تازه آپدیت کردم قبل آپدیت هم این مشکل بود ولی جور دیگه. براوزر هم فرقی نداره
دوست عزیز به احتمال زیاد اون صفحه تبلیغاته و احتمالا صفحه اصلی توی تب اصلیهنقل قول:
سلام دوستان . قبل از طرح سوال من این مشکل رو تو انجمن ها و سایت های مختلف بررسی کردم و به نتیجه مناسبی نرسیدم.
در بعضی از ساعات روز وقتی من وای فای رو روشن میکنم وای فای بعد از وصل شدن به حالت sign in to wifi network میره و یه علامت وای فای با علامت سوال میاد. و بعد از مدتی وای فای قطع میشه و این توضیح رو مینویسه : your device has been disconnected from this network. your session has timed out
جالبه که در بعضی از ساعات روز دایما این مشکل وجود داره بعضی وقتا یه بار قطع میشه و یک بار متصل باقی میمونه !
:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این حالت رو من روی اینترانت دیدمنقل قول:
در واقع اگه گوشی نتونه به سرور خودش مثلا الجی سامسونگ و .... وصل بشه این ارور میده اگه ممکنه با یه سرویس دهنده دیگه امتحان کنید
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بیشتر توضیح میدید چجوری رفعش کنم؟نقل قول:
یه اسکرین شات بدیدنقل قول:
سلامنقل قول:
بعله این موضوع فقط مربوط به اینترنت هست و اون m65 هم نام وای فای هست. یعنی تا وای فای روشن میشه سریع به این حالت در میاد.
وضوع این مشکل هم تصادفی هست بعضی وقتها در طول روض این اتفاق می افته بعضی وقتها نه . با شبکه های دیگه هم تست کردم مشکلی نبوده من فکر میکنم با مخابرات مشکل داشته باشه. بیشتر میشه روی این موضوع مانور داد اما اینکه راه حل چیه یک سری راه حل تو نت بوده که هیچ کدوم کارایی نداشتن.
فعلا هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه . حتی اگه در حال دانلود هم باشی باز همین روال وجود داره و نت قطع میشه .
در کل عجیبه !
عزیز شما اینترنتت مشکل دارهنقل قول:
بعید میدونم توی گوشی بتونی کاری کنی
اگه خطت فیبر نیست سرویس دهنده رو عوض کن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام به همه
خسته نباشید
گوشیم ( نکسوس 6 موتورولا ) آپدیت اندروید مارشمالو براش میاد دانلود میکنم ( با فیلترشکن ) بعد ریستارت و نصب میزنم خاموش میشه و واسه نصب اقدام میکنه اما ارور میده و دوباره اندرویدش 5.1.1 میشه و بعد چند لحظه دوباره پیغام برا آپدیت اندروید 6 میده
مشکل از کجاست ؟
چند بار آپدیت کردم و همینطور شده
قبلاً برا روت کردن یکارایی کردم اما روت نشد - الان بوتلودرش آنلاک و گوشی روت نیست اما آپدیت نمیشه
- - - Updated - - -
سلام به همه
خسته نباشید
گوشیم ( نکسوس 6 موتورولا ) آپدیت اندروید مارشمالو براش میاد دانلود میکنم ( با فیلترشکن ) بعد ریستارت و نصب میزنم خاموش میشه و واسه نصب اقدام میکنه اما ارور میده و دوباره اندرویدش 5.1.1 میشه و بعد چند لحظه دوباره پیغام برا آپدیت اندروید 6 میده
مشکل از کجاست ؟
چند بار آپدیت کردم و همینطور شده
قبلاً برا روت کردن یکارایی کردم اما روت نشد - الان بوتلودرش آنلاک و گوشی روت نیست اما آپدیت نمیشه
دوستان میخوام گوشیمو بفروشم اما از اونجایی که با گوگل کروم تعداد بسیار زیادی تب باز کردم و نمیخوام مطالب درونشون رو از دست بدم ( در واقع این صفحه ها رو باز کرده بودم که بعدا بخونمشون ضمن اطلاع از این موضوع که می تونستم Favorite شون هم بکنم اما اینکارو نکردم ) الان من به طور خاص دنبال شیوه ای هستم که بتونم این صفحات رو حفظ کنم . یه چیزی مثل بک آپ .
پیشنهاد شما چیه ؟