مافیا 1 هزار برابر قشنگ تر از مافیا 2 بود :5:
آخه کدوم بازی تو این سبک اینقدر زود تموم میشه؟ فکر نکنم هیچ وقت بازی مثل مافیا 1 بیاد با اون دوبله های خوشگل دارینوس :31:
یادش بخیر... :41:
Printable View
مافیا 1 هزار برابر قشنگ تر از مافیا 2 بود :5:
آخه کدوم بازی تو این سبک اینقدر زود تموم میشه؟ فکر نکنم هیچ وقت بازی مثل مافیا 1 بیاد با اون دوبله های خوشگل دارینوس :31:
یادش بخیر... :41:
آره داداش منم دیدم انقدر آشغاله رفتم دوباره مافیا 1 و نصب کردم و دارم باهاش زندگی میکنمنقل قول:
الان تو اون مرحله ای هستم که میره تو کشتی باید عضو شورای شهرو وبترکونی.چه بازی ایه:20:
هییییییییی یادش به خیرنقل قول:
من فکر کنم 4 بار بازی کردم :27: (البته به جز Free Ride ش:21:)
:40: مافیا 1 :40:
ولی حالا شما دیگه از سر بی انصافی و تعصب نگو آشغاله :13: (ولی خوب درکل هر کسی یه نظری داره و محترمه :46:)
دوست عزیز نمیشه گفت بازی بدی بود چون واقعا من باحاش حال کردم ولی خوب به پای نسخه ی یک نمیرسه یادش بخیر دون سالیاری و گروهش
من نمی خوام هی پشت سر هم پست بدم اما شما با احساسات آدم بازی میکنین :1: که دیگه تشکر کردن کافی نیست :11:نقل قول:
یادش به خیر :20:
هیچ وقت اون صحنه آخر بازی که:40: تامی:40: رو کشتن یادم نمیره ، تا نزدیکای گریه رفتم :45::45::45:
.
بابا بیخیال آشغال از دهنم پرید:31:
واقعا یکش بینظیر بود.ولی تو چپتر 14 مافیا 2 اونجایی که ویتو ،تامی تو مافیا 1 و کشت،انقدر ازش بدم اومد که حد نداره
:46:نقل قول:
بابا بیخیال آشغال از دهنم پرید:31:
نقل قول:
دوباره من باید پست بدم :31:
من قبل از اینکه اون تیکه رو بازی کنم داستانش رو خونده بودم:31: ؛ اگه خودم باید میکشتمش و فیلم نمیشد بقیش رو بازی نمیکردم (اینو همینجوری رو هوا نمیگم کلی روش فکر کردم بعد چاپتر 14 رو بازی کردم دیدم اون قسمت فیلمه:41: )
آثا یه سئوال من اول بازی هستم اونجا که باید برم به 6 تا پمپ بنزین، بنزین بفروشم خودم کشتم 5 تاشو رفتم نمیشه تو این وقت کم همه رو رفت چیکار باید بکنم ؟
میشه عزیز دل من تقریبا 1/5 وقتم هم زیاد میومدنقل قول:
شما به جای اینکه تخته گاز بری (البته فکرکنم اینجوری باشه) منطقی و با سرعت معقول برو و سعی کن با پلیس برخورد نکنی
یادم رفت بگمنقل قول:
واقعا یکش بینظیر بود.ولی تو چپتر 14 مافیا 2 اونجایی که ویتو ،تامی تو مافیا 1 و کشت،انقدر ازش بدم اومد که حد نداره
من اونجا که می خواستم خفش کنم ، اگه دستم بهش میرسید که می ک...مش >>>>>>>>>>>> (می کشتمش بابا، چرا فكراى بد میكنين:31:)
.
سلام .
دوستان لینک مافیا 1 با دوبله فارسی پیدا میشه واسه دانلود ؟ ( رپیدشیر )
مخلصیم .