100% میتونه اره فقط اراده میخوادنقل قول:
Printable View
100% میتونه اره فقط اراده میخوادنقل قول:
وقتی مغز نمیکشه ، چیجوری اراده میخواد ؟ :20:نقل قول:
پ ن : البته جسارت به این دوست عزیزمون نشه ، کلی گفتم ...
من الان دانشجو هستم !
این ترم 12 واحد برداشتم که بتونم درس بخونم ! از فردا می خوام شروع کنم ! به نظرتون خیلی دیر شده ؟
زود هم هستش ديگه غمي نباشه همه دانشگاه ها پولي شدهنقل قول:
بچه ها به نظرتون کار کردن روی سوالای کنکور خارج از کشور می تونه مفید باشه یا وقت تلف کنیه؟
(کتاب کنکور خارج از کشور انتشارات دریافت رو بگیرم یا نه؟)
من نمی دونم چرا شما کلا به پول توجه داری ... آره امسال ( مثل هر سال) از یک میلیون و خورده ای صندلی دانشگاهها همون خورده ایش ( شاید کمتر از 80 هزار) رایگان هست یعنی صندلی های دانشگاههای دولتی و روزانه اما با وجود اینکه رسیدن به اونا سخته نباید بگیم غیرممکنه. هر کسی یه توانایی هایی داره و با توجه به تلاشی که می کنه می تونه به هر جایی برسه حتی اگر سهمیه شاهد وجود داشته باشه حتی اگه سهمیه منطقه ای باشه حتی اگه سهمیه هیئت علمی و مهمان و ... باشه ... هر کس اگه تو دانشگاه دولتی قبول نشه ضعف از خودشه و نباید بهانه گیری کردنقل قول:
100% مفیده اما نه برای الان بلکه برای دوران جمع بندی یعنی خرداد ماه توضیحات تکمیلی به وقتش :31:نقل قول:
(نه ، بهتره کتاب سنجش آخر گاج رو اونم بعد عید که چاپ جدیدش یعنی چاپ 90 اومد بگیرید)
کسی که تونسته تا 5000 بیاد یعنی مغزش میکشهنقل قول:
ok?
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
100% مفیده ولی الان نه برای دوران جمع بندی مخصوصا که خیلی با سوالای مفهومی بهتر اشنا میشی
دوستان سلام
دیروز از یکی شنیدم که درس امار برای کنکور 90 رشته تجربی جزء حذفیات شده ! راسته؟:18:
البته فکر میکنم حرفی بیش نباشه!
اگه مایه شو داری فکر کن درضمن باید درست هم خوب باشه:46::46:نقل قول:
سلام
یکی از دوستام گفت که اخبار گفته برای دریافت کارت ورود به جلسه یاید سه هزار تومان
واریز کنیم ؟
درسته ؟