:31::39:نقل قول:
کلی خندیدم شب عیدی
از یه ساعت پیش بشدت تایم اوت و کند شده سرعت
Printable View
کلی خندیدم شب عیدی
کلی خندیدم شب عیدی
چی قدیمیه دوست عزیز؟؟؟3تومن پول لبتاب دادم ...با اجازه شما ویندوز8 هم 2هفتست نصب کردم!!!با حجمی سرعت خدا بود.دانلود روی 300بود!!!نقل قول:
جالبه الان ساعت 8صبح بهتر شده سرعتش.انگار واقعا 10نفر همزمان از این پهنای باند استفاده میکنن..واقعا چیزی به اسم شرف توی این مملکت نمونده.
یه برنامه من دیدم یه جا که میگفت پهنای باندی که اشتراکی هست این برنامه خودش توی سیستم کاری میکنه ای پی شما بعنوان چند نفر شناخته بشه بتونین کل اون پهنای باند برای شما باشه.کسی این برنامه رو داره یا چیزی میدونه ازش؟؟؟؟؟؟
اگه کسی اسمش رو میدونه یا داره همچین برنامه ای لطفا بده شاید مام تونستیم استفاده کنیم.
خدا به دادمون برسه :31:نقل قول:
نه من رو مودم تنظیم نکردم رو کانکشن تنظیم میکنم ، یکی مال خودم و اونیکی سرقتی :31:
با این وضعی که میبینم هیچی از مال خودش استفاده نکرده مخابرات حق داشته مک ها رو ببندن :39:نقل قول:
مینویسن 512KB منظورشون 512 کیلو بیته از اونجایی که هر بایت 8 بیته ....میشه 512 تقسیم بر هشت بر حسب بایت بدست میاد 64 کیلو بایت در ثانیه ولی از اونجایی که بین 10 نفر تقسیم شده اگر هر ده نفر با هم دانلود کنند به هر کدوم 6.4 کیلو بایت میرسه پس نتیجه میگیریم که .... خداییش خیلی دارند لاشخور بازی در میارند ولی دیگه به ملت چه ربطی داره... به سرویس دهنده ها یه چی میگفتی بهتر بودنقل قول:
بهنام جان یکم توضیح میدی این کانکشن رو چطوری درست میکنی...اگه درست فهمیده باشم مثل همون کانکشن دیال آپ خدا بیامرزه...حـــالا یه توضیح میدی چجوریاس:)نقل قول:
نه من رو مودم تنظیم نکردم رو کانکشن تنظیم میکنم ، یکی مال خودم و اونیکی سرقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تقریبا مثله دیال آپهنقل قول:
مراحل ساخت کانکشن با عکس تو سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس دهنده ها از کجا اومدن؟؟؟نکنه اینام کار اسراییل و انگلیسه؟؟؟نقل قول:
نه برادر به این ملت لاشخور و بی همه چیز باید گفت که فقط دوچیز رو فهمیدن،یا لاشخور بودن رو فهمیدن و خندیدن به ملت یا ساختن و سوختن با این لاشخورصفتی و افرین گفتن بهشون و گفتن خیلی زرنگن ماشاالله!!!
نه! چون با 50-30% هزینه کمتر و همون سرعت نامحدود رو و شرکت های دیگه میدن!نقل قول: