نقل قول:
خب .شما این رو چه جوری استفاده میکنید ؟
اول که کامپایلشون می کنم.بعد توی صحنه چند تا node میذارم.بعد یک AmbientCreature_Fish توی صحنه می ذارم و نودها رو توی تنظیماتش وارد می کنم
Printable View
نقل قول:
خب .شما این رو چه جوری استفاده میکنید ؟
اول که کامپایلشون می کنم.بعد توی صحنه چند تا node میذارم.بعد یک AmbientCreature_Fish توی صحنه می ذارم و نودها رو توی تنظیماتش وارد می کنم
[/QUOTE]
سلام به همه.نقل قول:
این سوال رو من هم داشتم!
و این جواب رو اصلا قبول ندارم!چون تو همون ویدئو 2 تا راه برای دورست کردن countdown میگه که یکیش delayed switch هستش و یکی دیگه راهی که دوستمون Reza Azimy گفتند(که البتهراه جالبی نیست و خر کاری داره و دی باگ کردنش هم وقتگیره!نقل قول:
میشه لطفا یه راه دیگه بگید و اگه کسی میدونه بگه اصلا چه لزومی داشته که این نوع سوئیچ حذف بشه!
-------------
جواب این سوال من رو کسی نمیدونست؟(چند تا پست عقب تر)
نقل قول:
یه سوالی دارم :
تو ویدئو های 3dbuzz تو قسمت کیسمت شماره 5 که در مورد تغییر متریال هستش، توی کیسمت لیست action ها رو باز میکنه و بعد material instance رو باز میکنه و بعد 3 تا گزینه داره که هر کدوم یه نوع پارامتری رو کنترل میکنه : scalar-texture-vector
که برای تغییر رنگ لامپ باید از پارامتر برداری ....
Material Param هم حذف شده ! باید به جاش از Machine استفاده کنی !نقل قول:
یه سوالی دارم :
تو ویدئو های 3dbuzz تو قسمت کیسمت شماره 5 که در مورد تغییر متریال هستش، توی کیسمت لیست action ها رو باز میکنه و بعد material instance رو باز میکنه و بعد 3 تا گزینه داره که هر کدوم یه نوع پارامتری رو کنترل میکنه : scalar-texture-vector
که برای تغییر رنگ لامپ باید از پارامتر برداری استفاده کرد(چون سه بردار R-G-B داریم).
اما من همون کار ها رو تکرار کردم ولی توی کیسمت واسه من وقتی متریال اینستنس رو باز میکنم فقط Set Scalar Param رو داره!!
چی کار کنم؟تغییری کرده؟
اینم ورژن UDK ام :
UDK :2010-6
چجوری استفاده کردن از Machine رو هم برایه تعقیر پارامترهایه R G B تو متریالها رو تو این اموزش گفته : ( اموزشایه 3DBuzz )
14 - cinematics
14_-_Cinematics__005_AnimatingLightMaterial
سلام به همه.
این سوال رو من هم داشتم!
و این جواب رو اصلا قبول ندارم!چون تو همون ویدئو 2 تا راه برای دورست کردن countdown میگه که یکیش delayed switch هستش و یکی دیگه راهی که دوستمون Reza Azimy گفتند(که البتهراه جالبی نیست و خر کاری داره و دی باگ کردنش هم وقتگیره!
میشه لطفا یه راه دیگه بگید و اگه کسی میدونه بگه اصلا چه لزومی داشته که این نوع سوئیچ حذف بشه!
-------------
جواب این سوال من رو کسی نمیدونست؟(چند تا پست عقب تر)[/QUOTE]
احیانا یه سوال . پست من رو خودنی ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6012580&postcount=2788
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
matine .نه :27:machineنقل قول:
دستت درد نکنه!نقل قول:
شما که گفتی، لاقل میگفتی کجاست!
من تو New Action ها گشتم، گروهی به نام machin نبودش!
در مورد فلسفه حذف کردن این ها چیزی نمیدونی؟
آیا چند تا چیز رو حذف کردن و با یه دونه بهتر جایگزینش کردن؟
آقا یا من گیجم یا نمیفهمم شما ها چی میگید!:27:نقل قول:
silsin جان پست شما رو خوندم!
شما که فقط گفتی delay!
اولا این که واضحه و دوما بحث سر countdown timer هستش؟
یه راهش رو آقا رضا گفتن ولی تو خود ویدئو یه راه بهتر میگه که الان گزینش نیست!
در مورد دوم هم منظورتون اینه که با matinee مشخصات material ام رو تغییر بدم؟
1- توی کامپایل هیچ اروری میده ؟نقل قول:
2- Skeletalmesh رو روی همین ماهی تنظیم کردی؟
3-اندازه ماهی رو توی اسکریپت تغییر بده .
4-مال من اندازه ماهی کوچیک بود و اصلا معلوم نبود شما بزرگش کن
:31:نقل قول:
دستت درد نکنه!
شما که گفتی، لاقل میگفتی کجاست!
من تو New Action ها گشتم، گروهی به نام machin نبودش!
در مورد فلسفه حذف کردن این ها چیزی نمیدونی؟
آیا چند تا چیز رو حذف کردن و با یه دونه بهتر جایگزینش کردن؟
استاد حسن گفتن ! من اشتباه تایپی انجام دادم :
Matinee
راست کلیک که میکنی معلومه
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
نقل قول:
احیانا یه سوال . پست من رو خودنی ؟
حسن جان اینو که منم چند پست قبله شما با عکس توضیح دادم ! روش بهتر ؟ اخه تو این روش اگه بخوای یکم زمانه Delay رو کم و زیاد کنی باید کلی Delay رو ویرایش کنی .نقل قول:
ها . حالا فهمیدم کدوم رو میگی .کار سختی نیست .شما فقط کافیه واسه این کار شروع یا پایان نود خودتون رو یه تاخیر بزاری . واسه این کار اخر مثلا یه نود رو که یه مکعب سیاهه راست کلید کن و delay رو انتخاب کن. انی کارت رو راه میندازه .
ممنون!نقل قول:
میدونم متنی کجاست و تقریبا با کارایش آشنام(البته حرفه ای نشدم فقط میدونم چی به چیه)
میشه بگید از چه گروه و از چه نوع track ای باید استفاده کنم؟
من کل ویدئو های kismet رو از سری 3dbuzz نگاه کردم!(منبعی میشناسید که تمام اکتور ها و ایونت ها رو دونه دونه توضیح داده باشه
(البته بعضی هاش رو میشه فهمید راحت)
1-ارور که نه ولی چندتا اخطار میدهنقل قول:
1- توی کامپایل هیچ اروری میده ؟
2- Skeletalmesh رو روی همین ماهی تنظیم کردی؟
3-اندازه ماهی رو توی اسکریپت تغییر بده .
4-مال من اندازه ماهی کوچیک بود و اصلا معلوم نبود شما بزرگش کن
2-بله.اول که همون کد توی آموزشو نوشتم دیدم نشد رفتم اسم کاملشو از توی خود برنامه در اوردم گذاشتم جاش
3-تغییر دادم درست نشد
4-خود مدل رو هم جدا اوردم توی محیط اندازه اش خوب بود.(اندازه همون اسکریپتش که می کردم میشد اندازه دلخواه)
راستی یه سوال.اینکه برای اندازه ها از توان 5 استفاده می کنه دلیل خاصی داره؟
خب شما باید به اخطار ها توجه کنی .
بگو اخطارهاش چی هستند .
4- نه این ها عدد هستند و دلخواه
یه چیزی چون من دارم یه متن رو ترجمه می کنم تا تموم شدنش هر ده بیست دقیقه یک بار میام توی سایت پس با دقت و بدون عجله کار کن .