بچه ها برای من از نصفه ی قسمت 53 صدا نداره...........
ولی بچه ها اگه می خواید از شر تبلیغات راحت شید سی دی رو که خریدید بریزید رو کامپیوتر و بعد نگاه کنید
Printable View
بچه ها برای من از نصفه ی قسمت 53 صدا نداره...........
ولی بچه ها اگه می خواید از شر تبلیغات راحت شید سی دی رو که خریدید بریزید رو کامپیوتر و بعد نگاه کنید
cd یش که مشکل نداره دیویدیش مشکل دارهنقل قول:
سی دی رو که خریدید بریزید رو کامپیوتر و بعد نگاه کنید
cd ش رو مگه میشه تبلیغاتش رو زد بره؟
تو DVD Player هم راه داره. راهش اینه که قبل از اینکه به بخش تبلیغات برسه شما زمانی رو که می خواید از اون به بعد نگاه کنید وارد کنید.نقل قول:
مثلاً اگر دقیقه 43 پایان قسمت اول باشه باید 9-8 دقیقه بهش اضافه کنید و مثلاً وارد کنید: 00:52:00؛ البته باز هم میگم فقط قبل از اینکه به بخش تبلیغ ها برسید باید این کار رو انجام بدید و گرنه میشه همون آش و همون کاسه.
موفق باشید... :11:
بله من همیشه این کار رو میکنم و این کار در cd هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
cd ش رو مگه میشه تبلیغاتش رو زد بره؟
توی بچه های فروم کسی برنده نشده؟
با چه شماره ای تماس میگیرن؟: ))
چندتارو نشون داد که داشتن با موبایل های خودشون تماس میگرفتن..برزو ارجمند و سحر زکریا و...
گده، گده، گده، گده، گده،وااااااااااااااای!!!:31:
منظور من هم همون dvd هستش من کامپیوترم قاطی کرده و نمی دونم چرا dvd نمی خونه برا همین محتوایdvd رو ریختم روی کامچیوتر و بعد نگاه کردم دیدم می شه جلو زد dvd17 رو هم که نمی شد همین کار رو انجام دادم شد...نقل قول:
البته یه راه دیگه هم هست هنوز تیتراژپایانی تموم نشده فیلم رو ببرید جلو و نذارید برسه به تبلیغات..:دی
دوستان مجموعه که کلا افت داشته بارها گفتم :دی
ولی
در مورد این مسئله که به زور تبلیغات رو باید ببینید من توی کامپیوتر با Jet Audio هیچ مشکلی برای جابجاییه زمانی ندارم ولی با WMP مشکل دارم :دی