سلام چند روز پیش یه فروشگاه تو دروازه شیراز داشت.نقل قول:
شرکت رها پرداز
قیمتاش هم خوب بود
سلام چند روز پیش یه فروشگاه تو دروازه شیراز داشت.نقل قول:
شرکت رها پرداز
قیمتاش هم خوب بود
سلام دوستان چطوري مي شه بفهمي كه مشخصات لب تاپ چيه مثلا چطور مي شه بفهمي كه هارد دستگاه 5400 rpm هست يا 7200 rpm ؟ gpu فقط مشخصات كارت گرافيكو نشون مي ده؟
نقل قول:
سلام این نرم افزار رو دانلود کن هرچی سوال داری داخلش هست Speccy
سلام من یه سوال دارم من یه لپ تاپ مینی 1015pxایسوس دارم با این مشخصات ram:2 hdd:320 video card:share cpu: intel atom n570میخواستم ببینم آیا با این لپ تاب میشه بازی هایی در حد همین مشخصات انجام داد یا خیر ممنون از شما.
یادتون باشه کسی جوابمو نداد!!!!! اما به هر حال دلمو زدم به دریا دیروز رفتم از مجتمع رضا مشهد n55sf رو خریدم. مشخصاتش:نقل قول:
CPU: Core i7 2630QM Sandy Bridge Cache 6MB
GPU: GeForce GT 555M 2G
Ram: 8G
Hard: 750G 7200rpm
ODD: DVD+RW
(Display: 15.6" 1920*1080(Full HD
گارانتی ویستا
قیمت: 1520000 تومان
در کل لپ تاپ خوبیه خصوصا برای اونایی که اهل فیلم و بازیهای سنگین هستن خیلی مناسبه. اسپیکرهای قوی و صفحه نمایش فول اچ دی داره. کیبوردش نسبت به مدل n53 بهتر شده. اگه سوالی درباره این نوت بوک داشتین در خدمتم.
رسول مبارک باشه کلا میگی چه جوریاست منم می خوام بخرمش یکم از ظاهرش و اینکه یکی می گفت تو صداهای بلند وز وز میکنه دل میزنم به نظرت سفیدش بهتره یا مشکی؟
ممنونم. والا از نظر ظاهر بدک نیست هرچند به نظر من می تونستن قشنگتر بسازنش. مدل قبلیش n53sn از این خوشگلتر بود ولی این نسبت به ان 53 مزایای زیادی داره مثلا صدای قویتر(بدون وز وز) و اسپیکر اکسترنال دارای صدای باس و گرافیک بسیار بالاتر (کارت گرافیک جیفورس 555 با ظرفیت 2 گیگابایت همراه با صفحه فول اچ دی) و وزن سبکتر و کیبورد بهتر. بعضی از اونایی که ان 53 داشتن از برقدار بودن بدنش گلایه داشتن ولی ان 55 بخاطر جنس پلاستیک فشردش چنین مشکلی نداره. فعلا که چیز بدی ازش ندیدم به جز پشت بدنش که اثر انگشت روش می مونه و اگه روی این موضوع حساسی بهتره رنگ سفیدشو بگیری.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدنه فلزی n53sn روش اثر انگشت نمیمونه؟؟ به نظرت فلز از پلاستیک بهتر نیست!! مثلا تو هوا گرم بمونه پشت شیشه ماشین آب نشههههه :31: ! سفیدشم دیدی واسه فروش؟ از نظر اینکه روش خط بیوفته چی؟ سفیدش به نظرم خوشگل تره یکم شبیه اپل میشه ولی به هرکی گفتم میگه دخترونس :13: به خدا گیج شدم بین n53 n55 و leonovo y570 ای خدااااااااااااانقل قول:
شرمنده کلی سوال ازت پرسیدم آخه قصد خریدم جدیه
رنگ سفیدش مگه بود؟
صفحه نمایشش فول بود یا اچ دی پلاس
نقل قول:
ان 53 رو نمیدونم اثر انگشت روش میمونه یا نه. برو توی مغازه ها خودت چک کن. در مورد پلاستیک فشرده هم یکی از دوستام و چندتا مغازه دار گفتن نوعی پلاستیک خاصه که ضد خش و ضد ضربس. من همین قدر می دونم. توی مشهد رنگ سفیدشو پیدا نکردم که با سیاه مقایسش کنم. از این سه مدل بالا از نظر کانفیگ n55 بهتره. به هر حال از فروشنده هایی که هرسه مدل رو دارن سوال کن ببین کدومو بیشتر تعریف میکنن.