داداش
مشكل سيم كارتته
عوضش كن درست ميشه
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
داداش
مشكل از سيم كارتته
عوضش كن درست ميشه
Printable View
داداش
مشكل سيم كارتته
عوضش كن درست ميشه
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
داداش
مشكل از سيم كارتته
عوضش كن درست ميشه
سلام
تاپیک ساتیو چقدر خلوته ؟
بعداز چند ماه 1 صفحه جلو نرفته
سلام دوستان
من satio دارم و یه چند هفته ای هست که از طریق سایت سونی اریکسون اپدیت کردم اما گوشیم دچار مشکلات زیادی شده
مثلا وقتی یکی باهام تماس میگیره گوشی کلا قات میزنه
راهی چاهی هست ؟
کسی اینجا اپدیت کرده ؟
میشه بگید چطور میتونم برگردم به ورژن قبلی ؟
بهتره ببیری بیرون پیش یه متخصص خودت کاریشنکن بدتر نشه
اگه با باکس فلش بزنند شاید درست بشه
سلام رفقای گرام...
من با سونی اریکسون کار کردم.. عمده مشکلی که من باهاش مواجه شدم این بود که سوکت شارژ و محل سیم کارت گوشی اریکسون دچار مشکل میشه معمولا..
یک مشکل دیگه اینه که اتوماتیک و بطور ناگهانی میره روی دوربین...
آیا این گوشی هم با این مشکلات روبرو است؟ عیب این گوشی علاوه بر صدای ضعیفش چیه؟؟
ممنون اگه راهنمایی کنید دوستان:46:
البته این مشکلاتی که شما فرمودید، فقط به دست یه باکس خوشگل و یه فلش آبدار حل می شه. اگه گارانتی داره ببرش گارنتی. وگرنه ببرش پیش کاردان.نقل قول:
و اما معایب؛ برخی مقاومتی بودن تاچش رو عیب می دونن. در حالیکه من باهاش کار کردم حساسیتش خیلی خوب بود و اصلا هم آدم رو آزار نمی داد. مورد بعدی که خودم هم عیب می دونمش نداشتن سوکت 3.5 هست.
هیچ گوشی ای کامل نیست، اما مسلما می تونید از این عیوب در ازای کیفیت مطلوب مواد ساخته شده، دوربین خیلی خوب، پردازنده تقریبا نیرومند و ... چشم پوشی کنید
شاد باشین :31:
در مقایسه با نوکیا c7 چطوره این گوشی.. آیا لنز این گوشی خش بر میداره؟سامسونگ هم کار کردم اما شیشش خش برمیداره گفتم شاید اینم مثل اونه. رنگ گوشی چی؟ میره یا خیر. چون معمولا جنس بدنه سونی اریکسون طوریه که رنگش میرود. و در آخر قیمت این گوشی الان چنده؟
با سلام به تمامی دوستان
برنامه های satio را کجای سایت گذاشتن ممنون می شم و game هاش کدام با حالن ممنون می شم برام آدرسشو بدید
متشکرم
C7 و ستیو با این که هردو لمسی اند و سیمبین هستن، اما کاملا از هم جدا هستن. مقایسه این دو تا هم به نظر من اشتباهه چون هر کدومشون یه مزیت دارن. اگه قرار بر مقایسه باشه:نقل قول:
در دوربین »»» عکسبرداری: ستیو حرف نخست رو می زنه بی چون و چرا! :5:
در دوربین »»» فیلمبرداری: صد در صد C7 بهترینه چون HD فیلمبرداری می کنه اون هم با کیفیت توپ!
در صفحه لمسی »»» C7 صفحه اش خازنیه. مولتی تاچ هم پشتیبانی می کنه. اما ستیو مقاومتیه.
در سخت افزار »»» در همین اندازه می گم که C7 پردازنده 680 مگاهرتزی داره + تراشه شتابدهنده گرافیکی. ولی ستیو فقط پردازنده 600 مگاهرتزی داره.
در امکانات جانبی »»» C7 خروجی HDMI و USB on The Go رو داره. ستیو خروجی تلویزیون داره.
سیستم عامل »»» C7 سیمبین^3 که سریعتر و بهتر هست و اپن سورسه و ستیو سیمبین 9.4 وی5
بفرمایین:نقل قول:
شاد باشین :31:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=303