من billion5210 دارم از خود شاتل خریدم تا حالا که خدا را شکر مشکلی نداشته فقط مدت زمان زیاد که روشن میزارمش یکم داغ میشهنقل قول:
درباره سازگاریش با صبا چیزی نمیدونم
در کل به نظر من asus بخر هم امتحانشا پس داده هم با همه شرکتا سازگاره
Printable View
من billion5210 دارم از خود شاتل خریدم تا حالا که خدا را شکر مشکلی نداشته فقط مدت زمان زیاد که روشن میزارمش یکم داغ میشهنقل قول:
درباره سازگاریش با صبا چیزی نمیدونم
در کل به نظر من asus بخر هم امتحانشا پس داده هم با همه شرکتا سازگاره
اگر دانلود سنگین نداری arthome برای وبگردی بسیار مناسبه.نقل قول:
یک ماه arthome بگیر و به طور عادی استفاده روزانت رو بکن.اگر بعد از یکماه دیدی ترافیکت از 2.5 گیگ کمتره بعدش تبدیلش کن به eco.
دوستان
من تازه شاتلی شدم.
ماله شما هم سرعت دانلود از رپیدشر و مگاآپلود و.... گاهی اوقات کم میشه ؟؟ مثلا میاد رویه 30و25 اینا ؟؟؟ (محصوصا شبا)
برای تورنت از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره ؟؟؟
درود
نقل قول:بببین دوست عزیز تو تاپیک مقالات من توضیح دادم که اصلا دقیقا رانژه چی هست؟؟ یه مطالعه اینجارو بکنی خوبهنقل قول:
این پست رو بخون توضیح به صورت مختصر و مفید دادم
همه عمل رانژه کردن مثله این میمونه که شما یه دوشاخه را به پریز برق وصل کنی:31:(چه مثال خوبی زدم:31:)کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3240197&postcount=20
بنابراین اگه میبینی گاهی این کار 7-8 روز طولش میدن به این دلیله
1. تنلی مسئول این کار
2. مسائل کاغذ بازی و امضا و....(یه روز فلانی نیست...یه روز هست ولی خودکار واسه امضا نداره:31: یه روز هم خودش هست و هم خودکار برای امضا ولی مهرش گم شده:31: و.....(تو خود حدیث مفصل بخوان:27:)
وگرنه کار رانژه کاری زمانبر نیست
1. بله حتما نامه میخواد بدون نامه به هیچ وجه سرویس بالاتر نمیدننقل قول:
2. خیر. اگه فکر میکنی میتونی از عهده تنظیم کردنش بر بیای خودت هر مودمی که عخشت(=عشقت:دی) کشید بخر و استفاده کن
تا اونجایی که میدونم استفاده از آرت هوم برای شرکتها ممنوع بید و فقط مختص به کاربران خونگیه:13:نقل قول:
ممنون ... راست میگی ...دیگه الکی هم هی بهش فکر نمیکنم .....خلاص .....نقل قول:
بهترین و عاقلانه ترین کار اینه که شما همین اکو 512 رو بگیری یک ماه تست کنی،اگر دیدی داری برای حجم اذیت میشی ماه بعدش همون آرت هوم که میگی رو بگیر.
فقط دعا کنید سریعتر وصل شه ....
یارو میگفت که یه مشکل فنی پیش اومده ، میگه نمیتونیم پورت رو روی خط تلفن غعال کنیم..... مشکل از مخابراته ....حالا معلوم نیست کی خحل میشه .....ممکنم هست بزنن زیرش .....
نقل قول:
بله همین طور هست البته اگر از این سایتا اکانت داشته باشی سرعتت همونه واسه بدونه اکانت محدودیت سرویس دارند !:19:
نقل قول:
آخه کلا میدونی عزیز مفت خوری یه حاله دیگه ای داره :31:
که ایرانی جماعت .............:21:
میخواستم کانکت شم چندبار ارور 691 میداد، یه 10 باری ریدایل کردم تا وصل شدم! دوستان هم مشکل مشابه دارن؟ نکنه بازم فیبر نوری داره پاره میشه؟!:13:
ا .... این پست رو ندیده بودم ..... اینم حرفه بدی نیست ... ایول ....نقل قول:
اگر دانلود سنگین نداری arthome برای وبگردی بسیار مناسبه.
یک ماه arthome بگیر و به طور عادی استفاده روزانت رو بکن.اگر بعد از یکماه دیدی ترافیکت از 2.5 گیگ کمتره بعدش تبدیلش کن به eco.
حالا خوبه این همه من حرف میزنم ، کلا یهو adsl تو منطقه مون فعال نشه :31:
برای من هم این اینجور میشه ولی خیلی خیلی کم مگر اینکه کانکت باشم ریستارت کنم....نقل قول:
اگه مودم را یک خاموش روشن کنی باید درست بشه ...
10 بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]