بله میشهنقل قول:
با بانک ملی پرداختش به صورت کامل انجام پذیره
Printable View
بله میشهنقل قول:
با بانک ملی پرداختش به صورت کامل انجام پذیره
512 3ماهه
از فرط شادی شعف زنگ زدم تشکر کنم جناب گفت قابلی نداره طبیعیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک مشکلی با این آسیاتک دارم(128 نامحدود-شهرستانیم ماهی 15 میدم براش از بس کسی ازشون اشتراک نمی گیره نرخشو آوردن پایین)
مشکلم اینه که با تنظیم pppoe توی خود مودم راحت کانکت میشم اما رسیو ندارم ولی توی حالت بریج که توی خود ویندوز کانکشن میسازی مشکلی ندارم؟
هم مودم و هم لپتاپم رو روی 5 خط دیگه از همین شرکت تست کردم جواب میده ولی روی خط خودم(زمانی که کانکشن pppoe رو توی خود مودم تنظیم میکنم) فقط کانکت میشم دیگه هیچ رسیوی ندارم.
دارن نرم افزار بخش پیشینه مصرف رو تغییر میدن (اینطور که بخش پشتیبانی گفت)نقل قول:
صفحه کاربرا رو هم توی خود سایت آسیاتک یکمی تغییر دادن البته بیشتر فکر می کنم ظاهری باشه
آقا مشکل حل شد با تغییر دادن MTU از حالت AUTO به MANUAL و قرار دادن مقدار 1392.نقل قول:
اینقدر گشتم تا توی یکی از سایتها پیداش کردم.
سلام
دوستان لطفا به من بگین شبانه شما هم توی این یکی دو ماهه تغییر کرده یا بهتر بگم به گند کشیده شده
شب خوش
آقا من چند وقته واقعا مشكل اساسي پيدا كردم. :41:سرعتم (سرويس 512) افتضاح شده. در حد دايل آپ گاهي مياد پايين. نمي دونم دردش چيه. همه چيزو چك كردم. پشتيباني رو مجبور كردم برن پورتمو ار مخابرات هم چك كنن. مشكلي نداشت. با LAN با USB با هرچي كه بگيد تست كردم. ويندوز عوض كردم. آنتي ويروس پاك كردم. دارم ديوونه ميشم. ديگه عقلم به جايي قد نميده. سرعت دانلودم شديد نوسان داره. خودشو مي كشه با IDM ميره رو 20 .. تازه همونم لحظه ايه .. اكثرا بين 6-7 تا 10-12 بازي مي كنه ... :47: ... دلم مي خواد كيسو از پنجره بندازم پايين .... كسي هست بتونه كمكم كنه يا تا به حال به همچين مشكلي برخورده باشه ...؟ ... اينم بگم كه ويندوزم سون ه ... آنتي ويروس هم اينترنت سكيوريتي كسپرسكي .... مودم هم شاتل (با يه مودم ديگه هم تست كردم نشد. اما يه كيس ديگه آوردم زدم به مودم خودم مشكلي نبود. سرعت دانلو تا 60 هم رفت بالا و بين 40 تا 50 بيشتر بازي مي كرد)... ممنون ميشم .. واقعا عاجز شدم! :wac:
تو همون تاپیکی که زدید گفتم.همونجا پیگیری کنید بهتر زودتر به جواب میرسید(انشاالله درست میشه).نقل قول:
اون موقع که nod 32رو لپ تاپم وصل بود پینگ افتضاح بالا بود و سرعت هم بین 35 تا 40 بود(512دارم)ولی وقتی nod رو پاک کردم همه چیز برگشت به حالت اول به نظرم تنها انتی ویروسی که سرعت اینترنت رو پایین نمیاره microsoft security essential بودنقل قول:
هیچ وقت سیستم آسیاتک با pppoe خوب کار نکرده
مثلا من وقتی میخوام مقدار حجم باقی موندم رو تو حالت pppoe ببینم مودم رو قطع میکنم و بعد از یه زمانی دوباره کانکت میشم و میرم تو صفحه مربوطه ولی همچنان مقدار حجم استفاده شده مال 100 ساعت قبله بدون هیچ تغییری!
حتی شده مودم رو نیم ساعت خاموش نگه داشتم ولی بازم بی فایده بوده
این مورد برای شبانه مشکل درست میکنه
میای با حیال راحت دانلود کنی صبح میبینی کلی از حجمت کم شده