حالا اجازه هست یه سوال دیگه بپرسم
اقا این بازی کراش کلا اینجوری هست یا فقط رو گوشی من به نظر نمیرسه تریال باشه ولی وقتی تورنمنت میری مرحله که رد میکنی مرحله بعدی اصلا لود نمیشه و بازی گیر میکنه کلا بازی اینجوری هست
حالا اجازه هست یه سوال دیگه بپرسم
اقا این بازی کراش کلا اینجوری هست یا فقط رو گوشی من به نظر نمیرسه تریال باشه ولی وقتی تورنمنت میری مرحله که رد میکنی مرحله بعدی اصلا لود نمیشه و بازی گیر میکنه کلا بازی اینجوری هست
سلامنقل قول:
خدمت شما:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258907
والله من كراش تريل بازي نكردم..ولي فكر نكنم رو FP2 جواب بده...:41:نقل قول:
عزیزم اینجا پست 17نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277171&page=2
نه یونس جون کرکش رو میگم مگه وقتی میری تو 3 ثانیه نباید صبر کنی خوب؟؟؟
یه برنامه بود که ای ام گوشی رو بش میدادی بعد یه کد بت میداد که وقتی بای رو میزدی تو برنامه اون کد رو میزدی بعد دیگه نمیخواست 3 ثانیه وایستی اون رو میخوام.
ممنوننننننننننننننننننننن نننننننن.
نه کار نمیکنه چون سونی اریکسون سیستم عاملش جاوا هست نه سیمبین این چیزا مال سیمبیان هست که سونی نداره.نقل قول:
اگه منظورت كيجن هست كه جاش اينجا نيست...تو برنامه هاي كاربردي درخواست بده...نقل قول:
آقا یونس، دوست عزیز، اولا که ممنون به خاطر این همه زحمتی که می کشی.نقل قول:
دوم که من وقتی فایل اول تو پست اول رو نصب می کنم hello... نداره توش. باید چی کار کنم؟
تاریخ رو برگردوندم.
xplore هم داشتم، پاک کردم.
راستی گوشیم n78
روشه اين آموزش يكم قديمي شده...شما با روش HelloOX كه تو بخشه هك هست هست گوشيرو هك كن و از قسمت دوم آموزش ادامه بده...نقل قول:
شاد باشي
کمککککک.. :19:نقل قول:
یه اتفاق جالب و خیلی بد افتاده! :41::13:
من فایل اول توی پست اول رو نصب کردم. برنامه hello carbide نصب نشد، که شما گفتید ازروش هک Hellox استفاده کنم. خلاصه رفتم و از اون روش هک کردم گوشی بیچاره رو. وقتی ریست شد برنامه hello carbide رو نشون داد. انگار نصب شده بود ولی دیده نمی شد. بعدش حواس پرتی کردم و رفتم از اول این تاپیک (بدون توجه به اینکه گوشی هک شده) مرحله به مرحله اجرا کردم. تا رسیدم به این مشکلات:
یکی اینکه کلی درایو درست شده
دیگه اینکه هیچ برنامه غیر جاوایی نصب نمیشه file corrupt میده
و حالا با دوبار هک و دو روش مختلف هک چه بلاییی سر گوشی بیچاره من اومده؟:45: :23:
اینم جا موند
خاموش که می کنم گوشی رو تا باتری رو در نیارم و دوباره جا نزنم گوشی روشن نمیشه:wac:
بهترين راه هارد ريست هست...و كليه اطلاعات روي حافظه گوشي ميپره...نقل قول:
دكمه هاي
3
ستاره (*)
سبز (Call)
رو نگه دار و پاور رو هم نگه دار تا گوشي روشن شه و ازت تاريخ بپرسه....
شاد باشي