من راضیم از مخابرات هم یه مگ داشتم فعلا فن آوا بهتره خدا کنه اذیتم نکنن فقط
Printable View
من راضیم از مخابرات هم یه مگ داشتم فعلا فن آوا بهتره خدا کنه اذیتم نکنن فقط
خخخ از دیروز سرعتم بهتره :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن آوا در نمایشگاه شیراز، سرویسهای رایگان ارائه میدهد.
شرکت دادهپردازی فنآوا، بهمن ماه امسال در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر ، الکترونیک و مخابرات در شیراز حضور مییابد.
در این نمایشگاه که از 2 تا 5 بهمن ماه 1392 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی فارس برگزار میشود، شرکت « سرعت گستر نور» نماینده فن آوا در استان فارس حضور داشته و در سالن حافظ، آماده خدماتدهی و اطلاعرسانی به علاقمندان خواهد بود. ساعات بازدید از نمایشگاه از 15 تا 20 خواهد بود.
مشترکان فعلی فن آوا که در مدت برگزاری نمایشگاه، از غرفه فن آوا بازدید نمایند، هدایای خاص خود را دریافت می نمایند و سایر بازدیدکنندگان هم می توانند با دریافت 3 ماه سرویس رایگان با سرعت یک مگابیت، به خانواده بزرگ فن آوا بپیوندند.
تست سرویس 512 نامحدود BU فن آوا اصفهان
نقل قول:
داداش منم همینطوره از منو روز اول محدود کردن ...
سرویس 256 ....تا قبل ساعت رایگان سرعت روی 150 هست ولی بعد اون میره روی 35 فیکس میشه !
والا اینطور ندیده بودم:n04:
چون میگید از روز اول پس شما محدود نیستیدنقل قول:
چون برای سرعت 256 استانداردش همون 32 هستش
سرویس من 1 مگ هستش باید حداقلش روی 128 باشه ولی 32 شده
قابل توجه کسانی که میگفتن فن آوا محددیت در دانلود نداره من زنگ زدم خودم ازشون پرسیدم گفتن داره ولی بعضی از از دوستان خودشونو پاره میکردن که نه محدودیت در دانلود نداره خوب شد که نامحدود 384 مکس نت خریدم
دوستان من میخوام سرویس 1 مگ نامحدود فن آوا در اصفهان بگیرم
سرعتش از 120 کمتر میشه یا نه ؟
حداقل تبادل داره یا نه ؟
خلاصه کسانی که استفاده کردن راهنمایی کنن ممنون میشم :n16:
من دانلودم زیاده میخوام با قیمت 45 تومن سرعت از 120 کمتر نشه
یعنی گفتند محدودیت بعد از یک مقدار حجم است ؟ من همین موضوع رو تلفنی ازشون پرسیدم گفتند نه همچین محدودیتی نداریم !!!!نقل قول:
سرعت دانلودت چنده ؟ از 64 کیلوبایت کمتر نمیشه ؟نقل قول: