XFX- GeForce 8600 GT - 1GB
127.000 Toman
1GB DDR2-TV OUT+DVI-DirectX 10
این چه فرقی با 256 DDR 3 داره
Printable View
127.000 Toman
از کارتهای گرافیک کدام یک از انها از رم خود سیستم استفاده میکندپسوند انهایی که از رم سیستم استفاده
میکنند نام ببرید
قدرتش كمتر از 256 DDR3 هست و نتايج كمتري تو بنچماركها و فرم ريت كمتري تو بازيها ميده.نقل قول:
127.000 Toman
توربو كش يا TC گهگاه استفاده ميشه ولي بعضي وقتها هم استفاده نميشه شما بايد موقع خريد سئوال كني.نقل قول:
تو کارت گرافیکهای ddr3 هم میزانه حافظه فرقی داره ino 3d 512mb ddr3-----140 و xfx ddr3256 mb 110
یه چیزه دیگه رو خود کارت گرافیک نوشته مثلاddr3 ؟ میگم یه وقت کلا سر ما نزارن آخه یکی از بچه ها گفت 110تومن ddr2 نه ddr3 !!!!!
ميزان حافظه فقط موقعي مهمه كه يه بازي بياد كه حتما 512 مگ حافظه گرافيك بخواد اون موقع روي اوني كه رمش 256 هست يا اجرا نميشه يا با قدرت كم.نقل قول:
ولي مطمئن باش اگه همچين بازي بياد با گرافيك 8600 نميشه اون رو بازي كرد. و يه گرافيك خفن ميخواد.
بعيد ميدونم 256 ها DDR2 هم داشته باشند تا اونجا كه من ميدونم همشون DDR3 هستند اگه كسي از دوستان شنيده بگه.
ميدونستي قيمت اينا حدود 60-70 دلاره؟ لابد ارزون شدند.
قصد خرید یه مانیتور ال سی دی دارم. مارکش فرقی نمیکنه (البته بین الجی و سامسونگ). 350-370 تومان بودجه دارم. ترجیحات من 20 (حداقل) اینچ سایز هست (واید) و یه کنتراست نسبتا بالا. البته ظاهر و زیبایی هم مطرحه. خودم سامسونگ 2032gw واید رو انتخاب کردم.
بنظر شما انتخاب خوبیه؟ یا انتخاب مناسبتر و بهتری سراغ دارید؟
یه خورده عجله دارم (شنبه میخوام بخرم اگر دوستان زودتر راهنمایی کنن ممنون)
اقا دستت درد نکنه پس همون 110 خوبه xfxشنبه برم بخرم ؟ اونجا هم که قیمت کردم گفت 512 ddr2 هم هست که قیمتش 100 تومن بودنقل قول:
پست های این تاپیک رو نگاه میکردم اکثرا در مورد کارت گرافیک بود شاید علت دیر پاسخ دادن به پست من هم همین باشه. دوستان همه گیمر هستن و تخصص در خرید گرافیک کارت! تاپیک جداگانهای برای مشاوره در مورد خرید مانیتور تنها نیست!؟نقل قول:
قصد خرید یه مانیتور ال سی دی دارم. مارکش فرقی نمیکنه (البته بین الجی و سامسونگ). 350-370 تومان بودجه دارم. ترجیحات من 20 (حداقل) اینچ سایز هست (واید) و یه کنتراست نسبتا بالا. البته ظاهر و زیبایی هم مطرحه. خودم سامسونگ 2032gw واید رو انتخاب کردم.
بنظر شما انتخاب خوبیه؟ یا انتخاب مناسبتر و بهتری سراغ دارید؟
یه خورده عجله دارم (شنبه میخوام بخرم اگر دوستان زودتر راهنمایی کنن ممنون)
انتخاب خودتون جزو بهترینهاست. توی این رده قیمت SAMSUNG 2032BW و SAMSUNG 2032GW جزو بهترینها هستند.نقل قول: