توصيه ميكنم از اين مغازه اصلا خريد نكنين بازيايه 1500 تومانيش خيلياشون نمياد من 4 تا خريدم فقط يه tennis اومد كه كيفيتشون هم پايينه !!!نقل قول:
پایین پاساژ لباف 1500 تومان دیدم
توصيه ميكنم از اين مغازه اصلا خريد نكنين بازيايه 1500 تومانيش خيلياشون نمياد من 4 تا خريدم فقط يه tennis اومد كه كيفيتشون هم پايينه !!!نقل قول:
پایین پاساژ لباف 1500 تومان دیدم
دوست عزیز تو اون مطلبی که شما گذاشتین ننوشته که Copy all Game Disk to Hard و نوشته Copy Game Disk to Hard و من هم اصلا به درستی این مطلب شک دارم اگه اون طوری باشه که شما میگین اونوقت باید Premium ها رو حذف کرد ! ( آرکید که چه عرض کنم )
در ضمن دوستان هارد های 120 گیگی که شما میگین سفید هم دارن یا نه ؟
اون مسئله تموم شده مسعود جان، دیگه راجع بهش بحث نکنیم بهتره...نقل قول:
در مورد هارد هم فقط یک رنگ موجوده که هم بر روی Arcade و هم روی Premium به صورت SET در میاد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم مدل xbox360 از همه بهتره؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
همه مدل ها خوبن ولي چون شما از پاييز به بعد به هارد احتياج دارين بهترين انتخاب Elite هست كه 120gb هارد داره و مشكيه رنگش و كابل براي tv hd هم داره.نقل قول:
كدوم مدل xbox360 از همه بهتره؟
primume هم هست كه هاردش 20gb و رنگش سفيده كابل hd هم نداره .
بله درسته واقعا elite هم گزينه خوبي به خاطر هاردش هم رنگش خيلي قشنگه الان هم قيتها پايين اومده واگه
ارزونتر بخواي arcade از همشون ارزون تر ولي به جاي هارد يه رم 256 مگ داره.
الان روشي ايجاد شده كه ميشه هارد هاي USB به external رو به 360 وصل كرد
هارد هايي با حجم 250 گيگ يا 500 گيگ
و ميشه توش فيلم و عكس و MP3 ريخت
و اين جوري ديگه مشكل هارد گرون قيمت ELITE هم حل ميشه
چون هارد 250 گيگ الان 60 تومانه
اما هارد 120 گيگ ELITE حدوده 185 تومان
البته هنوز نميدونم ميشه از اين هارد هاي USB براي اون UPDATE پاييزي
و ريختن GAME و بخشي از dATA رو اين هارد استفاده كرد يا نه
ولي احتمالش خيلي زياده
همين الانشم ميتونين يك بانك كامل از MOVIE و PIC و MP3 داشته باشيم :10:
خیلی خوبه اگه اینطوری بشهنقل قول:
این خبر به طور رسمی اعلام شده?؟
در واقع MS باید اینکارو بکنه وگرنه مدل هایی که هارد نداره(آرکید) و یا هارد کم ظرفیت داره مثلا 20 گیگ زیاد به درد نمیخوره
ايول توپ ميشه ولي به نظره من كه شايد نشه براي update پاييز ازش استفاده كرد ! (گفتم شايد نشه) بعدا به مشكل بر نخوريم سره اين حرفه من !
نهنقل قول:
خود MS اعلام نكرده
اما در بازي سنتر تاپيكي هست كه اموزش اين كار توش هست
حدودا 7 يا 8 مرحله كار داره
الان ميتوني حتي به ARCDE هارد 500 گيگ وصل كني و MP3 و PIC و MOVIE بريزي و استفاده كني