كسي نميدونه؟نقل قول:
كسي نميدونه؟نقل قول:
خیر ، برای مدارک حضور در جبهه میتونید اقدام کنید ولی برای کسری گرفتن ، باید مشمول باشیدنقل قول:
.
آقا اين نظام وظيفه پدر منو در آورده ديگه نميدونم چي درسته چي غلطه. ميخوام سرمو بكوبم به ديوار. حرف نظام وظيفه تهرانو انجام ميدم بهم يه برگه هم ميدن ميگن مشكلت حله بعد دو ماه يه برگه مياد ميگن حل نيست ديوونه شدم به خدا !!!!!!!!!
-------
آقا من قبل از ثبت نام دانشگاه دفترچه فرستاده بودم برگه اعزام به خدمت بدون مهر غيبت اومده بود برام با اون برگه رفتم دانشگاه ثبت نام كردم البته اون برگه رو دانشگاه گفت بدم به نظام وظيفه و از نظام وظيفه تاييديه بگيرم كه اين كار رو كردم و دانشگاه ثبت نام كردم. الان كه به تاريخ 18 اذر ( تاريخ اعزام به خدمتي كه روي برگه اعزام به خدمتم بود ) نزديك ميشيم يه كاغذ اومده در خونمون توش يه تاريخ نوشته كه مثلا اون موقع بياين ببينين كجا افتادين و چيكارا بايد بكنين. الان من چي كار بايد بكنم ؟ يعني برگه اعزام به خدمت منو لغو نكردن كه اين برگه جديد واسم اومده ؟؟؟ نميشه كه لغو نكرده باشن چون من از نظام وظيفه يه تاييديه گرفتم كه ميتونم دانشگاه ثبت نام كنم. مشكل كجاست ؟؟؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين دارم ديوونه ميشم از دست اين نظام وظيفه !
سلام دوست عزیزنقل قول:
به دفتر نظام وظیفه توی دانشگاه خودتون مراجعه کنید و ببینید که آیا اسم شما در لیست ارسالی به سازمان وظیفه ارسال شده است؟ اگر این کار را نکرده باشند خودشان می توانند درست کنند و مشکلی نیست.
البته می تونه دلایل زیادی داشته باشه. ولی این یکی از دلایلش هست.
امیدوارم که مشکلتان حل شود
منم دوره کاردانی همین مشکل رو داشتم حتی نظام وظیفه تهران هم رفتم چند باری هم رفتم نظام وظیفه اصفهان هر بار هم بهم میگفتند موردی نداره درست میشه.نقل قول:
آخرش هم موقع فارغالتحصیلی رفتم نظام وظیفه گفتم من دارم فارغالتحصیل میشم هنوز نامه معافیت تحصیلی من برای دانشگاه ارسال نشده.همونجا برام برگه معافیت تحصیلی رو صادر کرد و بهم داد.:46:
فقط جهت اطلاع عمومی
کد 272 اموزشی نیرو انتظامی مرودشت هست
سلام دوستان.
قانونی که میشد قبل از 4 ترم یا 2 سال تحصیل در صورت قبولی در رشته یا دانشگاه بهتر میشه تغییر رشته داد هنوز هست؟
سلامنقل قول:
بله این قانون هستش.البته 4 ترم یا دو سالی که گفتین مربوط به مقطع کارشناسی میشه :20:
بعنی اگه الان در رشته کارشناسی مشغول به تحصیل باشم میتونم سال بعد کنکور بدم و اگر از رشته یا دانشگاه بهتر قبول شدم تغییر رشته بدم؟(مهر امسال ثبت نام کردم)نقل قول:
و این 2 ترمی که تا کنکور سال بعد باید سپری کنم از کل سنوات تحصیلی کم میشه؟
سلام
من دانشجوری ترم یک هستم.
می خواستم دو هفته از کشور خارج شم البته سفر من زیارتی یا علمی نیست.
می خواستم ببینم امکان داره این کار رو بکنم؟
باید وثیقه بذارم؟
کلا شرایطش چجوریه؟